Plenky Huggies vs. Pampers

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Tali1
8.8.12 13:54

Plenky huggies vs Pampers

Kamarádka má za týden termín porodu, tak začíná schánět plenky. Říkala, že plenky bude potřebovat ze všeho nejvíc, tak jestli chci, tak jako dáreček do porodnice, mám pořídit plenky pro mimíska. Zkoumaly jsme různé značky plen a kamarádce se líbí Huggies Newborn 1. Jsou maličké, takže jasný ideál. :) Chtěla ale zkusit Pampers premium care 1 newborn. Mám je v plánu jako dárek koupit, akorát nevím, jestli nejsou moc velké. Takže pokud někdo máte doma oba druhy těchto plen, ráda bych věděla, které tyto plenky jsou menší. :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bohemund
8.8.12 13:57

My mame pamprsky 1 a teda nic moc, obyčejne do 200kč byly lepší, Huggies co ja vím si většina chválila.

• Citovat
  • Upravit
184
8.8.12 13:58

Měla jsem ty premium care a jsou dobrý a malý :palec: za mě premium care ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
8.8.12 14:00

Mě se zdály menší Pampers, ale měla jsem Huggies 2 v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
8.8.12 14:01

Za mě pampers, u Huggies se jí do nožiček hrozně moc zařezávaly gumičky, takže jsem je po pár dnech dala pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
8.8.12 14:02

My jsme měly pampers premium care newborn rovnou 2, na značku huggies jsem četla, že protékají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.8.12 14:04

Huggies mi nesmí přes práh!!! měla jsem newborn a protékaly! snad každá plena byla napůl v posteli. používáme Pampers activ a pampers premium care a jsme spokojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
8.8.12 14:05

Jo, mně Huggiesky protékaly. Začínala jsem v porodnici s klasickýma Pampers Newborn a pak doma Pampers Premium Care - ty mi přijdou fakt nejlepší, i teď, když je prcek starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
8.8.12 14:06

Pampers premium care jasna jednička s hvězdičkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tali1
8.8.12 14:06

Holky, děkuji za příspěvky. :) Koukám, že vede Premium Care. :lol: Takže opravdu jsou ty Pampers menší než huggies? Abych něco nekoupila a mimísek do toho nemusel dorůst. :zed:

• Citovat
  • Upravit
11421
8.8.12 14:12

Taj já jsem na opačné straně tábora. měla jsem oboje: hugies newborn a pampers premium care a jasně byly lepší hugiesky. neprotekly ani jedny, ale mám tlustější ndítko, tak asi proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
8.8.12 14:13

Jinak já měla od zač. vel.2. jedničky jsem vynechala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
8.8.12 14:13

Já bych do porodnice koupila Pampers Newborn. Ty Pampers Premium Care jsou trošičku větší, i když je to jedna značka.

U Huggiesek záleží které. Třeba Huggies Premium jsou mnohem menší než stejná velikost Huggies Economy - teda aspoň mně se to zdálo.

Jinak srovnat ty nejmenší velikosti Huggies a Pampers nemůžu, používala jsem Huggies až trošku později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
8.8.12 14:15
@Tali1 píše:
Holky, děkuji za příspěvky. :) Koukám, že vede Premium Care. :lol: Takže opravdu jsou ty Pampers menší než huggies? Abych něco nekoupila a mimísek do toho nemusel dorůst. :zed:

a ty jí tam ty pleny povezeš dopředu nebo až bude prcek narozený? Můžeš se totiž rozhodnout na poslední chvíli jestli vezmeš velikost 1 nebo 2…podle toho kolik mrňousek bude vážit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
8.8.12 14:17

Ahoj, tak jak jsem používala několik měsíců premium care(ted je mají v rossmannu za 222,– super cena) pak jsem přešla na active baby. Huggies používám jako „kakaci“ když jsou někde v akci - systém dam čistou plenu, do půl hodky bobek a pryc s ni. Za me určite pro novorozence premium care. My meli 1 asi 3 balíky - mala mela 2.98 kg. Pokud chceš koupit více jak jeden balík, tak vezmi 1 a 2 dítko doroste. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí