Plenky Lidl / Penny?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plenky Lidl / Penny?
Holky, moc prosím, netušíte, kolik stojí plenky v Lídlu a kolik v Penny? Myslím ty jejich značky. Jde o velikost 12 a víc kilo, nevím, pod jakou velikost to u nich spadá. U babylove je to velikost 4.
Ideálně kdybyste některá věděla, kolik to vychází na kus, respektive za kolik je balík a kolik je tam plenek.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V Lidlu jsou dvoje, levnější Softino je tuším 12ks v balení, stojí to nějakých 49,–, jsem s nimi spokojená, pokud syn nevyžahne tři flašky vody těsně před spaním/za noc, tak vydržej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vykašli se na Lidl a kup v Albertu ty nejlevnější. Jsou papírový, dobrý, děti se neopruzují a stojí pár kaček
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šílená Sonja pár kaček znamená kolik? V téhle velikosti třeba méně jak kus za 4,–?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička My jsme kupovali v Lidlu Toujours pleny, velikost tuším 5 (12 - 25kg nebo tak nějak). Posledně je měli za 179,–, ale je jich tam jenom okolo 30, takže to nevychází moc levně. Nedávno je měnili, ty předtím byli lepší, teď jsou hodně tenké. I když naší malé vyhovovali i tyhle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuju v Kauflandu, jejich značku K-něco, ve velikosti 4 vychází pod 4Kč. A mívají dost často akce. Ty z Penny jsem používala na spaní, jsou vesměs stejné jako zelené Tesco, takové silnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na radu známé jsme asi před třemi měsíci koupili plínky z Kauflandu. Jsem dost skeptická, jelikož se po všech značkách vždycky hodně osypala, výjimkou byly Pampersky Active Baby…
Za ty peníze, momentálně je mají za 369,00 Kč/92 ks, což vychází cca 3,80 za plínku, jsou nedostižné.
Prostě jsou lepší než Pampersky, malá se mi neosypala ani jednou, jsou měkčí, „nesmrdí umělou hmotou“.
Maličká má na necelých dvou letech 15,30 kg, takže má vel. č. 5, vždycky jsem dávala větší, protože má macatý stehýnka.
- Citovat
- Upravit
@Šílená Sonja No jo, jenže my teď právě nikam nejedeme, manžel se nedostane kvůli práci a poblíž (do 15 km máme jenom Lidl a Penny). ![]()
Malou teď učím na nočník, takže o kvalitu plenek nejde, ona je šikulka, většinou to stihne, jde jen o jištění, když zapomene. Máme všude koberce, takže loužičky průšvih. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak my používáme jenom z DM - se slevama 3,5 za plenku, když je akce, tak i méně.
No ale tam se teď nedostaneme, takže smůla..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Včera jsem kupovala v Lidlu Jumbo pack 70 plínek Touroujs 4, 7-18 kg + dvě balení jejich vlhčených ubrousků za 279 kč…plínky jsou suprový, a udrží hodně a jsou i moc pěkně spracovaný…celý zadní díl pruží. Předtím jsem kupovala Pampers Active Baby a tyhle se mi jeví lepší. Reklamují je jako nejtenčí a fakt nedělají žádný ranec. Naopak plínky z Alberta, ty jejich euro schoper jsme měli jednou a to je jako když měla tvrdý papír mezi nažičkama a ještě v nich byla neustále opruzená, protože byly vevnitř dost mokré
ale každému vyhovuje něco jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem rada pouzivala pleny z Lidlu. Ale ten stary typ Toujours. Ted je nejak inovovali a stoji za prd
Vevnitr jsou mokre. Maly mel dokonce mokry zadek. Tak letely… Jeste ze jsem koupila jen to baleni tricetipeti kusu…
- Citovat
- Upravit
Jinak ti muzu dat tip - casto v Alberte mivaji v akci pleny Bella Happy - jsou cele fialove. V malych velikostech stoji za prd, ale ctverky uz jsou veeeelmi fajn.
Bezna cena je kolem petistovky, ale v akci uz je meli i za 215,–, beznejsi cena je 299,–, je tam sedmdesat kusu, takze je shledavam velmi dobrymi ![]()
- Citovat
- Upravit
No, pravda, že každé dítě reaguje jinak. malému zase dělají zle Pampers. my teda látkujeme, ale co je větší, tak na noc má papírovku a ty albertový mu dělají dobře. Taky nejsou navoňaný - to nesnáším - ten pach moči a mořský vánek k tomu
Zlatý hovínka!! ![]()
te´d jsme malé balení pampers dostali darem a ob noc se mi budí pročuraný. i s látkovkou se mi to stává vyjímečně.
Na těch z alberta mi lahodí i fakt, že balík stojí necelé dvě stovky, i bez akce - tudíž jsou kupovatelné i před výplatou a po Vánocích ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit