Plenky na spaní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
20.11.11 14:19

U obou kluků používám od narození Pampersky :palec: . Nikdy nám v noci neprotekly. To když ráno přebaluju, tak ta plína má snad 2kg, je nacucaná jak blázen, má to skoro až ke kolínkům a je vše v pohodě :-D . Nic neproteče, žádné opruzení :-D .
Nejsem si jistá, jestli máš správnou velikost… :think: a pak už jen dobře nasadit a „zapnout“ - musíš to dobře utáhnout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
20.11.11 14:20

Ahoj, já přebaluju i v noci. U obou mi to tak fungovalo, vůbec se neprobudí a to holka je docela labilní spáč. Měla jsem totiž stejný problém. Ale plíny, které můžu doporučit, jsou z billy clever, nikdy bych je nekoupila, ale doporučila mi je známá, jsou vysoké, dost toho snesou a hlavně mi vyřešily problém s proteklou stolicí na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
20.11.11 14:29

ahoj u nás malému neprotečou jen babylove z DM někdy i zelené tesco, pampers, huggies i větší jsou napytel, je hubený,má útlé stehna, jak ta plína nasaje a odchlípne se od nožky, je vymalováno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
20.11.11 14:38
Janinna23 píše:
Ahoj :mavam:

Mám doma dvouměsíčního prcka, který pomalu prospí noc. Někdy usne v 8 a vzbudí se v 5 hodin, jenže krapet počůranej :-D A budit ho kvůli přebalování opravdu nechci :-? Nemáte nějaký tip na plenky, které „trochu“ víc vydrží? Mám doma Pampers premium, activ baby, potom huggiesky.. Ale když spí dýl, tak prostš nevydrží ten nápor :cert: :-D

Moc prosím o radu a zkušenosti, které plenky doopravdy vydrží :palec:

dala bych na noc o číslo větší plenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43073
20.11.11 16:27

Zavidim to spani. Kojis, nebo je na UM?
V kazdym pripade u nas na procuravani pomohlo vzdycky jen dat vetsi velikost pleny - bez ohledu na znacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
20.11.11 16:44

Díky za rady, zkusíme větší plínky, třeba to bude lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
20.11.11 16:45
Pudloslava píše:
Zavidim to spani. Kojis, nebo je na UM?
V kazdym pripade u nas na procuravani pomohlo vzdycky jen dat vetsi velikost pleny - bez ohledu na znacku.

Jsme na UM, máme Bebu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
20.11.11 20:05

Plínky máš dobré, my máme Premium care a vydrží celou noc od 19.00 do 8.00…asi bych zkusila dát větší číslo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
21.11.11 07:08

Tak dneska spal 12h, ještě uplně vzhůru není, ale kontrolotala sem zadek a activky vydrzely :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barcacek
2.12.11 19:05

Pampers activ baby(ale ne ty premium care) vydrží i našemu prckovi - a to fakt pije poměrně hodně,v noci nepřebalujeme klidně 12hod.. Zkuste pleny o číslo větší. Máte na noc bodýčko nebo overálek? Když byl malej a byl jenom v overálku tak jsme pravda taky občas měli nehodu. Bodýčko plínu líp udrží.

• Citovat
  • Upravit
Hana Šídová
15.12.11 17:12

Já mám už od prvního dítěte špatnou zkušenost s levnými plenami.Oba mi od šesti neděl spali celou noc a byli plně kojeni a mléka jsem měla na rozdávání,takže měli rozhodně co čůrat.Nejlépe se nám osvědčily plenky Pampers Premium a potom Activ baby,ale musí člověk dát správnou velikost a mám s tím zkušenost i z práce,dělám totiž na dětském aporodnickém oddělení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure