Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
U obou kluků používám od narození Pampersky
. Nikdy nám v noci neprotekly. To když ráno přebaluju, tak ta plína má snad 2kg, je nacucaná jak blázen, má to skoro až ke kolínkům a je vše v pohodě
. Nic neproteče, žádné opruzení
.
Nejsem si jistá, jestli máš správnou velikost…
a pak už jen dobře nasadit a „zapnout“ - musíš to dobře utáhnout ![]()
Ahoj, já přebaluju i v noci. U obou mi to tak fungovalo, vůbec se neprobudí a to holka je docela labilní spáč. Měla jsem totiž stejný problém. Ale plíny, které můžu doporučit, jsou z billy clever, nikdy bych je nekoupila, ale doporučila mi je známá, jsou vysoké, dost toho snesou a hlavně mi vyřešily problém s proteklou stolicí na zádech.
ahoj u nás malému neprotečou jen babylove z DM někdy i zelené tesco, pampers, huggies i větší jsou napytel, je hubený,má útlé stehna, jak ta plína nasaje a odchlípne se od nožky, je vymalováno ![]()
Janinna23 píše:
Ahoj![]()
Mám doma dvouměsíčního prcka, který pomalu prospí noc. Někdy usne v 8 a vzbudí se v 5 hodin, jenže krapet počůranej
Moc prosím o radu a zkušenosti, které plenky doopravdy vydržíA budit ho kvůli přebalování opravdu nechci
Nemáte nějaký tip na plenky, které „trochu“ víc vydrží? Mám doma Pampers premium, activ baby, potom huggiesky.. Ale když spí dýl, tak prostš nevydrží ten nápor
![]()
dala bych na noc o číslo větší plenku
Zavidim to spani. Kojis, nebo je na UM?
V kazdym pripade u nas na procuravani pomohlo vzdycky jen dat vetsi velikost pleny - bez ohledu na znacku.
Pudloslava píše:
Zavidim to spani. Kojis, nebo je na UM?
V kazdym pripade u nas na procuravani pomohlo vzdycky jen dat vetsi velikost pleny - bez ohledu na znacku.
Jsme na UM, máme Bebu ![]()
Plínky máš dobré, my máme Premium care a vydrží celou noc od 19.00 do 8.00…asi bych zkusila dát větší číslo… ![]()
Tak dneska spal 12h, ještě uplně vzhůru není, ale kontrolotala sem zadek a activky vydrzely ![]()
Pampers activ baby(ale ne ty premium care) vydrží i našemu prckovi - a to fakt pije poměrně hodně,v noci nepřebalujeme klidně 12hod.. Zkuste pleny o číslo větší. Máte na noc bodýčko nebo overálek? Když byl malej a byl jenom v overálku tak jsme pravda taky občas měli nehodu. Bodýčko plínu líp udrží.
Já mám už od prvního dítěte špatnou zkušenost s levnými plenami.Oba mi od šesti neděl spali celou noc a byli plně kojeni a mléka jsem měla na rozdávání,takže měli rozhodně co čůrat.Nejlépe se nám osvědčily plenky Pampers Premium a potom Activ baby,ale musí člověk dát správnou velikost a mám s tím zkušenost i z práce,dělám totiž na dětském aporodnickém oddělení.