Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky. Včera mi došlo z Rossmana že tam mají dlouhodobě slevněné pampersky active baby pouze za 249. Nebyla jsem tam ,a le kdo chodíte kolem tak mrknite, je to super cena a musím toho co nejdřív využit. ![]()
myslím,že je to určitě malé balení,kdyby to bylo velké,bylo by to skoro zadarmo ![]()
jojo to je ono
Nevím jestli jaky to je. Kupuju je jen občas neb jsou drahy, ale ted si nakoupím do zásoby ![]()
Ivonek píše:
jojo to je onoNevím jestli jaky to je. Kupuju je jen občas neb jsou drahy, ale ted si nakoupím do zásoby
No ono to moc levně nevyjde.
To větší balení v akci vyjde na 360
Plenka c. 4 nad ctyri koruny??? To snad ani neni zadna akce!!! ![]()
Inak Pampers active baby tie vacsie 82ks maju v akcii aj v Bille maju ich iba za cca. 320Kc…tak som kupila hned 4 balenia ![]()
No, jak jsem propocitala ty akce, tak na to, jake jsou ty pampersky plenky maji cenu neskutecne drahou i v akcich… ![]()
Barca12345 píše:
No, jak jsem propocitala ty akce, tak na to, jake jsou ty pampersky plenky maji cenu neskutecne drahou i v akcich…
To máš pravdu ![]()
Monika123 píše:
Inak Pampers active baby tie vacsie 82ks maju v akcii aj v Bille maju ich iba za cca. 320Kc…tak som kupila hned 4 balenia
tahle akce už skončila. ![]()
MarkyM píše:
http://www.miminakupy.cz/…-hypermarket
mají ale jen vel.3, 4 a 5. Já potřebuju 4+, takže mám smůlu ![]()
MarkyM píše:Barca12345 píše:To máš pravdu
No, jak jsem propocitala ty akce, tak na to, jake jsou ty pampersky plenky maji cenu neskutecne drahou i v akcich…
pravda, poslední dobou jsou ty „akce“ na levačku ![]()
Nevím kolik stály dřív bez akce, ale poslední dobou potkávám bez akce za cca 5,70 Kč/ks, což mi příjde hrozný. V tom případě akce za 4Kč/ks je asi dobrá ![]()