Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ahoj, prosim poradte-je normalni ze ma mimi z plenek otlacene zadicka a kuzi na zadecku?jake jsou nejvhodnejsi pro mimi 5,2kg 6 tydnu chlapecek?diky ![]()
ahoj, my pouzivame pampers premium care newborn, ale ty jsou do 5 kg (mala ma kolem 4 kg), tak vy byste meli mit ty mini (jsou od 3 do 6 kg)
já byla spokojená s plínkami babylove z DM, z pamperskek byly skvělé ty bílé, ale vzhledem k ceně jsme měli jen jeden balík na vyzkoušení. Jinak jsem kupovala plínky happy a s těmi jsem byla také spokojená, pojmuli toho dost a neprotékali, zadeček ani nic jiného otlačený nebyl.
Je možné, že už je čas koupit větší velikost plen, tak proto tvé miminko tlačí
Active baby jsou podle mě nejlepší, ty sleep and play málo sají.
na kazdej zadek jina plina…proste musis vyzkouset co sedi na ten vas ![]()
Já už bych mu dala ty větší - 3 Midi
http://cs.i.cdn.nrholding.net/…14/800/600/1
http://www.mall.cz/…3-midi-150ks
Totiž 5,2 kg je už blízko těch 6kg, tak bych šla do těch větších, aby to netlačilo a taky to bude líp sát (resp. nebude to třeba na bocích protíkat). A taky jde samozřejmě o to, jak moc to utáhneš, jestli ho vlastně nepřiškrtíš ty… ![]()
Nejvíc spokojená jsem byla s Active Baby - na ty nedám dopustit, naopak nejdražší Premium Care už nechci v životě vidět. Měla jsem balík 4 a nejenom že ta plína byla vycpaná jen do půlky a pak jen samotný igelit, ale hlavně ten příšerný smrad mě naprosto dostával. Byla jsem ráda, že jsem se jich zbavila. A podle kamarádem jsem bohužel nebyla sama. Sleep and Play jsem zkoušela, svůj účel splnily, ale vadilo mi, že nemají pružné pásky - malýmu ta plína neseděla a sjížděla mu ze zadku dolů.
Ahoj,
napřed jsme měli premium care, ale pak se ta kvalita nějak strašně zhoršila, takže ty už nikdy. Pak jsem docela dlouho dávala sleep and play. Jenže jak se začali hodně hýbat, už to nebylo ono. A teď máme aktiv baby a jsou bezvadné. vám bych taky doporučila tu velikost 3, od 4-9kg.
Používali jsme babylove, taky huggies, jinak je v látce, otlačený zadek má, když je v autosedačce nebo v lehátku, když normálně leží, tak nic otlačené není. Jinak já kupuju větší velikost vždycky, když dosáhne na tu spodní hranici další velikosti, ale to je hlavně proto, že máme balík na měsíc, tak aby mi z nich mezitím nevyrost ![]()
Ze začátku jsem zkusila huggies, jen velmi krátce. Moc nám nevyhovovali a od té doby jen pampers active baby a jsme naprosto spokojení. Malému už budou 3 roky.
my používáme od narození jen Premium Care a nedáme na ně dopustit…vyzkoušeli jsme i jiné, co jsme dostali a pro nás ty premium nejlepší… ![]()
Premium Care jsme jednou koupili a víc bych nechtěla.Malá to měla za chvíli pročůraný a měla mokrý punčošky
Jinak určitě ty 4-9kg ![]()
Nám ty Premium vydrží celou noc a dokonce i vydrží do snídaně, protože potom se hned pokaká…tak přebalujeme, až po jídle…
Třeba ty oranžové protékaly a malý měl mokré pyžámko na zádech už o půlnoci a budilo ho to…
Souhlasím s DaiquiriQ, taky na plíny Premium Care nedám dopustit, vždycky jsem se k nim nakonec vrátila
U kamarádky to jsou dokonce jediný plíny, který nezpůsobují malému opruzeniny a zajistí celou noc v suchu. Ale stejně si to každý musí vyzkoušet sám, sto lidí sto chutí a sto názorů ![]()
Za nás rozhodně Pampers premium care
Narozdíl od ostatních Pampers nejsou navoněné.Výborně sají, dítě se v nich tak rychle neoprudí a dobře sedí. Jen jsou drahé…
Jinak tip na levnějsí alternativu - Babylove z DM.
Pokud ti parfemace neva, tak i ty Activ baby jsou dobré.