Flísáčky (vlňáčky) a studený zadeček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
121
8.11.11 13:00

flísáčky(vlňáčky) a studený zadeček

Ahoj, chci se zeptat zkušenějších - používám na malou (7měsíců) na noc flísáčky. Už toho načurá opravdu hodně, tak je občas navlhlé i pyžámko.. Ale protože jsou tak pěkně větrací mívá v nich studený zadeček - máte stejnou zkušenost? Můžete ještě poradit čím vycpáváte a jaké flísáčky máte? Moc děkuji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20840
8.11.11 14:16

Ahoj, já osobně nevím o žádné látkařce, co by na noc používala flísové svrchňáky :think:
Nebo myslíš vlněné v úpravě fleese? Moc tomu nerozumím :nevim:
Jinak já na noc vlňáky používám a malá má - HHS + ikea ručník na šestiny + čč na 12-tiny + bambus vkládačka (tots bots, babyidea, baby lucy, kikko bambus čtverec)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
8.11.11 14:24

https://www.emimino.cz/…y-sem-65151/
zajdi si sem holky ti poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanzlici
15.11.11 19:41
Novire píše:
Ahoj, já osobně nevím o žádné látkařce, co by na noc používala flísové svrchňáky :think:
Nebo myslíš vlněné v úpravě fleese? Moc tomu nerozumím :nevim:
Jinak já na noc vlňáky používám a malá má - HHS + ikea ručník na šestiny + čč na 12-tiny + bambus vkládačka (tots bots, babyidea, baby lucy, kikko bambus čtverec)

… a pořád přes zadeček vidíš mimčo jo? :-) já dávám do plíny jednu bambusovou dvojitou čtvercovku na osminy a je to zadek pořádnej :-) na druhou stranu ráno je celá plína jako bych jí z vody vytáhla. Ale takovýhle vycpání, to teda koukam, že to taky jde :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Hanzlici
15.11.11 19:42
Stased píše:
Ahoj, chci se zeptat zkušenějších - používám na malou (7měsíců) na noc flísáčky. Už toho načurá opravdu hodně, tak je občas navlhlé i pyžámko.. Ale protože jsou tak pěkně větrací mívá v nich studený zadeček - máte stejnou zkušenost? Můžete ještě poradit čím vycpáváte a jaké flísáčky máte? Moc děkuji ;-)

na noc flísáče = zaručeně mokré pyžamko. Taky používam jenom vlňáky a zadek je trochu studenej, žádná tragédie.

• Citovat
  • Upravit
20840
15.11.11 20:06

Moje „mimčo“ má už 2r a 3m, tak se to snese :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat