Svrchňáčky GroVia Shell

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1583
29.10.11 21:10

Svrchňáčky GroVia Shell

Ahoj,
chci se zeptat jestli někdo máte tyto svrchňáčky:
http://www.latkovky.cz/…ky-patentky/ a jaké máte zkušenosti…
díky za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31379
29.10.11 21:57

já je nemám na patentky, ale na sucháče…a jsem spokojená. Vlastně jedem výhradně na GroVia SIO systému a zatím dobrý, proteče jen fakt čurací kalamita (přebaluju ale každé 3h, na noc má malý papírovku, od začátku spí dlouho a to by plenka asi fakt nepobrala), stolici (myslím tu řídkou, kojeneckou, teď z UM už je to tužší) to nepropustilo nikdy. Používám taky separačky GroVia. No a tedy jejich připínací savá jádra, nezkoušela jsem jen kalhotky plus jinou plenku, to ne, to zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
29.10.11 23:37

My mame, je to hodne pohodlne, i pro neposedy, proste nacvaknes a pka uz je to jako jednorazovka. Ty klahotky jsou taky fajn na klasicke ctvercovky. Taky mame suchace. Jsou to dvouvrstve kalhotky, klasicka pul vrstva plus sitkova. Ale co se tyce latkovani, tak podle me vlna je neprekonatelna, dodala jsem si odvahu a prechazim na ni, tak ted kdyby nekdo chtel jedny Grovia shell kalhotky (bez vlozky) prodavam za 300, ty uplnen nejmin pouzivane, meli jsme je na sobe tak 4-5×, prane velmi setrne, vypadaji jako nove. Barva zelena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
30.10.11 10:06

vlňáčky mám taky, ale pulky my příjdou takové nejpohodlnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
30.10.11 21:58

Kdyz ono cele tema latkovek je hodne osobni, individualni. Kazdemu nakonec sedi neco jineho. Proto je i tezke radit znacky plinek, i kdyz obecne existuji ty oblibene a ty, co nesedi temer nikomu. Mne proste mezi vlnackama a pulkama to prijde dost rozdil, v jakem stavu je pak zadecek. Ale zas s pulkama se asi zvlast venku clovek citi klidnejsi. Zajimaly by me taky flisacky jakozto kompromis, mozna zkusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
30.10.11 22:03

Ale ty Grovia shell jsou fakt dost prakticke a taky delaji celkem maly zadecek. Jenom pozor, zas az tak superrychle taky neschnou, myslim ta sava jadra. I v Anglii to mamy resily a nektere odstrihuji tu vrchni vrstvu, aby to mohly susit zvlast. Ono ta sava jadra maji totiz vrchni bavlnenou vrstvu prisitou na koncich, jenze prave tam to schne nejhur. Jinak zespod jadra je taky umelovina, takze celkem drzi. I na cestovani celkem dobry, nebo i na ven, ze ti s sebou staci ta sava jadra. I ekonomicky se to fakt ve vetsim mnozstvi dost vyplati, jedno jadro totiz vyjde pod 200Kc. Na noc to pochopitelne nelze doporucit.
Jo, a ten suchy zip ocenuju, protoze jak se to zapina do pruhu latky, tak to nedre jako nektere jine. Ale drzi to dobre. Samozrejme maji ocka na suchac do pracky, aby to nenicilo ostatni pradlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
31.10.11 08:17

díky moc za informace :-) já vím že každému sedí něco jiného jen jsem chtěla vědět jaké jsou, protože jsem na tuto zančku narazila poprvé…asi je zkusím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
8.11.11 09:51

já se přiznám, že máme všechny, některé i 2×, krom těch čistě růžových :-D , ještě jsme chytli i ty světle modré, co se dělaly jen v sadě, neprodávaly se (a neprodávají) jako klasické kalhotky (mají je ještě na spokojenykojenec.cz) a dokonce máme i růžové s kytičkama, protože jsem na webu, kde jsem je kupovala, četla, že jsou jakoby lila-no, to nejsou :mrgreen: . Ale tak omlouvá mě to, že jedem výhradně v GroVia systému, tak jich můžu mít víc :-D

ty letadla jsou hezký, ale ta oranžová na zipech není tak oranžová jako ty celooranžový kalhotky, dost vybledla, nebo spíš jakoby zešedla, tak je dost tlumená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
8.11.11 10:15

My mame prave ty zeleny, sovy a letadla, o letadlech teda muzu rict to, co ty, ten pasek nejak zmenil barvu,nicmene sovy jsou mym favoritem, fakt krasny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
8.11.11 10:58

Sovy se mi líbili nejvíc..no uvidím časem jestli nekoupím i jiné :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
8.11.11 11:13

já sovy taky miluju-bohužel malej je obvykle dost rychle sdělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
8.11.11 21:02
elanaa píše:
já sovy taky miluju-bohužel malej je obvykle dost rychle sdělá :mrgreen:
:mrgreen: no proto jsem si radši objednala s patentkama, na ty doufám nebude stačit :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
9.11.11 08:39
werro píše:
elanaa píše:
já sovy taky miluju-bohužel malej je obvykle dost rychle sdělá :mrgreen:
:mrgreen: no proto jsem si radši objednala s patentkama, na ty doufám nebude stačit :mrgreen:

jé, já nemyslela že si je sdělá dolů :mrgreen: , ale že je zapatlá. On jak je teď na příkrmech, tak už to má tužší, ale stejně, jak na potvoru, když už se něco dostane na křidýlka a ty zamažou kaťata, tak jsou to skoro vždycky sovy :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
9.11.11 08:44

Chudák sovy :-D ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
9.11.11 08:46

žejo, taky se vždycky lituju, že je musím dát dolů :-D Sovy jsou prostě nej nej nej :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí