Svrchňáčky GroVia Shell

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
9.11.11 08:51

No jsou krásné :wink: ..Já je mám v AIO GroVia a kalhotky s jádry mám zelené - no, je pravda že sovy také bývají častěji pokakané - čím to asi je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
9.11.11 08:53

taky? :-D tak to fakt netuším, co ty děti proti sovám mají 8-) …inu, v sovách se jeden nevyzná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
9.11.11 09:04

No třeba proti nim nemají nic - právě naopak :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
9.11.11 09:20

to je pravda, pro plenku je vlastně čest, být použita :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
9.11.11 09:37
:palec: :palec: :palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
9.11.11 11:01
elanaa píše:
werro píše:
elanaa píše:
já sovy taky miluju-bohužel malej je obvykle dost rychle sdělá :mrgreen:
:mrgreen: no proto jsem si radši objednala s patentkama, na ty doufám nebude stačit :mrgreen:
jé, já nemyslela že si je sdělá dolů :mrgreen: , ale že je zapatlá. On jak je teď na příkrmech, tak už to má tužší, ale stejně, jak na potvoru, když už se něco dostane na křidýlka a ty zamažou kaťata, tak jsou to skoro vždycky sovy :roll: :mrgreen:

aha :mrgreen: no ono to vždycky odnese to nejoblíbenější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.12.11 22:16

Ahoj všem, můžu vás poprosit o radu - ráda bych koupila ještě jedny svrchňáky a celkem jsem se nadchla pro Grovia a jejich barvičky. Zatím máme na den jen plíny BM + kalhotky Flip a na noc jednovelikostní Anavy, malé jsou teprve tři měsíce a tohle bylo nejjednodušši a nejlevnější. Používala jste některá tyhle svrchňáky s neoriginál vkladačkou? Zajímalo by mě hlavně, jestli pak ten vnitřek není cítit a jestli opravdu stačí, když se to nechá provětrat a vyperou se jednou za tři dny nebo i víc, jsou pak dostatečně těsné kolem nožiček? Pokud jde o tu originál vkladačku, spíš bych ji kupovala až bude malá větší a u přebalování moc dlouho nevydrží ležet, ale zas váhám jestli pak bude bavlna stačit a aby to potom taky neprotíkalo. Můžete mi prosím napsat na jak staré děti tyhle vkladačky používáte a jak dlouho vám vydrží. Dík za odpověď. M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. werro
2.12.11 22:32

ahoj..já do nich používám vícevrstvé plenky a malý už má rok, tak má tuhé bobky, tak nám zatím neprotekly :D zatím jsem snima spokojená…

• Citovat
  • Upravit
2064
2.12.11 22:32
marysska píše:
Ahoj všem, můžu vás poprosit o radu - ráda bych koupila ještě jedny svrchňáky a celkem jsem se nadchla pro Grovia a jejich barvičky. Zatím máme na den jen plíny BM + kalhotky Flip a na noc jednovelikostní Anavy, malé jsou teprve tři měsíce a tohle bylo nejjednodušši a nejlevnější. Používala jste některá tyhle svrchňáky s neoriginál vkladačkou? Zajímalo by mě hlavně, jestli pak ten vnitřek není cítit a jestli opravdu stačí, když se to nechá provětrat a vyperou se jednou za tři dny nebo i víc, jsou pak dostatečně těsné kolem nožiček? Pokud jde o tu originál vkladačku, spíš bych ji kupovala až bude malá větší a u přebalování moc dlouho nevydrží ležet, ale zas váhám jestli pak bude bavlna stačit a aby to potom taky neprotíkalo. Můžete mi prosím napsat na jak staré děti tyhle vkladačky používáte a jak dlouho vám vydrží. Dík za odpověď. M

Marrysko na Anavy ty svrchňáky sednou - musíš ale trochu zastrčit kanýrky - na velké plíny nesednou. Ta vv by taky nemusela být problém - popravdě jsem to ale ještě nezkoušela.
Nám ten vnitřek není cítit nijak rychle - bude to o něco dřív než u klasických PULek, protože mají vevnitř síťku, tak na tom se to držet bude, ale rozhodně bude stačit je prát jen občas a jinak nechat větrat.
Originalní vkládačky do této plíny jsou super - naše malá má 20měsíců a v pohodě nám stačí, akorát když potřebuji aby plína vydržela dýl, tak do ní přidám malou vkládačku Itti Bitti - celkem hodně se tím zvýší savost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
3.12.11 00:33

Marrysko,

na vv jsou super, padnou dobře, nemusíš mít strach. Jak píše Zelazuzu, stačí větrat mezi použitími. Zase pro miminko je to příjemnější, mít na těle kousek látky než přímo PUL.

Originální vkládačky sajou velmi dobře, i když ta biobavlna na první pohled savě nepůsobí. Ale poberou fakt dost. Důležitá je péče před použitím - minimálně 3× vyprat na 60° a usušit, pořádně začnou sát až po desátém vyprání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.12.11 21:15

Moc děkuji za rychlou odpověď, tak asi nakonec přece jen neodolám a koupím, už jen vybrat které, protože všechny jsou úžasné. Jen ještě - opravdu jsou jednovelikostní? Na anglických stránkách většinou kritizovali, že nevydrží až do odplenkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
4.12.11 00:24

Jestli vydrží po celou dobu závisí na velikosti dítěte… Kamarádka je má pro holčičku, které jsou 2,5 a úplně v pohodě. Druhá kamarádka je teď zkoušela na stejně staré dítě a byly hodně fest. Ale je fakt, že „malý“ má už 17 kg a celkově je hodně velký a statný (nemá daleko do svého o 2 roky staršího bratra). Plenky a svrchňáky by měly být cca do 16 kg. Byl to spíš pokus z nouze, protože ona používá jednorázovky a nemůže už žádné padnoucí sehnat, takže dává natahovací tréninkovky a s těmi není moc spokojená.

Líp mu tedy padly GroVia AIO než svrchňáky s jádrem, ale je to tím, že AIO mají hodně pružné ty boční panely, to strašně pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.12.11 08:51

Tak to by mělo být OK. Starší syn má ve necelých třech 13 kg, tak předpokládám, že malá by na tom mohla být nějak podobně. Dívala jsem se, že teď je na Grovia akce, tak aspoň bude mít Ježíšek co nadělovat :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
8.1.12 12:34

Holky vydží ta plena s vkládačkou i přes noc? Mě to příjde děsně tenký??? Karolínce je jeden rok a spinká především na bříšku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.1.12 20:32

Ahoj Rascal, já teda ty originál vkladačky zatím nepoužívám, mám jedno balení doma na zkoušku, ale ve zmenšených kalhotkách celkem blbě sedí. Ale co se materiálu týče myslím, že toho určitě moc nepobere - možná na den, ale na noc bych dala něco savější, přece jen je to jen bavlna. Já dávám na noc jednovelikostní Anavy, nakonec se mi do těch kalhotek podařila nacpat :D a je to super, zatím nic neproteklo! Ale asi záleží na tom, kolik toho Karolínka za noc vypije a načůrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí