Svrchňáčky GroVia Shell

Napsat příspěvek
Velikost písma:
229
8.1.12 21:55

V noci spinká a nic nebumbá. teď používáme vícevrstvou plenu a vkládačku od Bambino Mio a bohatě jí to stačí. Dokonce je ráno plena na zadečku ještě trošku sušší… (spinká na bříšku). Jinak počítám, že už asi moc zmenšovat nebudeme, přecejen je jí rok a dlouhá je jak tejden před vejplatou. Měří něco přes 80cm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.1.12 20:33

Tak pokud na noc používáš vícevrstvou plenu, tak by ta originál vkladačka měla být snad taky OK, případně by se to dalo dovycpat nějakou bambusovou vkladačkou. Já mám na malou VV Bambino mio na den a většinou vydrží tak 3-4 hodiny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
27.1.12 21:27

no přes den to je taky o něčem jiným, to zase pije víc tak i víc čůrá, ale taky záleží jak kdy. Každopádně teď už jí dávám i vkládačku i na spaní po obědě, protože to se vždycky nachlemtá vody, že čůrá víc jak v noci :-D
Jinak GroVia už máme doma používáme je přes den a ty bombarďáky jso ufakt super! Krasně padnou, nemá zadek jak ferda mravenec kreýho poštípaly vosy a příjde mi celej ten systém mnohem pohodlnější než u těch vícevrstvých Bambino Mio. Jinak jak tu píšou všechny, potvory dlouho schnou, hlavně v těch švech. Ale i tak celkově. Jsou super, ale schnutí je dlouhý. Jinak se mi teda fakt zamlouvaj. Gatě jsme vzala s patentkama, sucháče moc nemusím, máme z nich zdrápaný břicho a časem se opotřebujou, takže ty patentky jsou super. Dokonce je tam ještě vnitřní patentka v pase, kde se dopřizapnou křidýlka z gatěk u hubených dětí. To je fakt super, protože Kája je fakt hubená a u BM jsme měli problém, že to po chvíli skotačení na ní tak divně všechno viselo, no bylo to hrozný a hlavně nepopsatelný, to bych musela vyfotit. takže ty vnitřní patentky jsou taky super! Jsou fajn, škoda, že jsem je neobjevila před rokem, kdy jsme se rozhodovala jakou výbavu pořídíme…
Jinak na noc jsme je ještě netestovali, furt jsme nenašla odvahu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.12 20:56

Ahoj holky,
s dovolením se vám sem trošku vetřu :-)

Taky používáme svrchňáčky Grovia, k Vánocům jsem koupila dvoje sovičkové a letadla a stromečky, nakonec mi tu dvoje spíš jen leží, jedeme víc ve vlňáčcích a PULky máme na parádu k doktorům, na návštěvy apod.

Takže uvažuju, že dvoje pustím do světa - jedny stromečky a jedny sovičky, jsou na patentky (oboje), kdybyste některá měla zájem doplnit si výbavičku, jsou prakticky nepoužívané, oboje vyprané jednou těsně po Vánocích a pak ještě tak jednou max. dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
15.10.15 10:03

@ivanadurackova Já bych teda zájem měla, ale asi už trošku pozdě, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
15.10.15 13:28

@elanaa Tisíceré díky za zmínku o spokojenykojenec.cz v téhle staré diskusi - už týden sháním po bazárcích svrchní GroVia s lesními zvířátky (jsme myslivecká rodina, takže je prostě MUSÍM mít :mrgreen: ), v žádném e-shopu už je nové nemají… jenom v tomhle, který jsem vůbec neznala, mají jeden poslední kus. Děkuju, děkuju, děkuju :D :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
15.10.15 13:49

@fenny :lol: jej, to je milý :palec: a gratuluju k nákupu. A i já děkuju ;) za vytažení téhle prastaré diskuze, kde jsem psala první příspěvek jako vlastně úplný látkovací nováček. Když si vezmu, co mám od tý doby všechno vyzkoušeno a za sebou, že už jsem na látkovky dělala i seminář :mrgreen:, tak fakt vcelku posun. No a přesto přeze všechno-GroVia byly a zůstaly mou srdcovkou, jsou to prostě skvěle padnoucí plíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
15.10.15 14:12

@elanaa Já začínala na doporučení na Anavkách a Bambooliku (obojí nám vyhovuje)a ty GroVie se ke mně dostaly úplnou náhodou a ještě růžové (mám dva kluky :mrgreen: ). Rázem se z nich staly naše nejoblíbenější svrchní a po měsíci jsem se začala poohlížet po klučičích vzorech a ty růžové jsem prodala. Momentálně testuju i ta jejich savá jádra a zatím taky ok, ale mám jen dvě (další 4 na trase) a malý je měl dneska poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
15.10.15 14:13

@fenny ono to zas tak moc nesaje, ale dají se vcelku dovycpat a je to hlavně krásně sedící a štíhlá plenka. No a taky mají prostě krásný ty PULy, no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
15.10.15 16:19

@elanaa Mají moc pěkný vzory, Bamboolik je v tomhle strašně nekreativní a Anavy má sice pěkné vzory, ale svrchní nám nesedí (zato kalhotovky nemají chybu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
15.10.15 16:22

@fenny tak doslova a do písmene podepisuju. S Bamboolikem a Anavy mám totálně stejnou zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí