Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj,kupuji pleny pampers ab,měla jsem doteď zásobu,ale uz dochází.kdyby někdo věděl kdy a kde jsou slevy ušetřilo by to čas i penízky.Díky
Ahoj,kupuji je v Rossmanu,mají je tam už asi měsíc,za 249 kč,jinak je všude mají za 319 kč
Sledovala bych si i Hyperalbert, tam mívají hodně dobré ceny. Tam jsem si nakoupila pěknou zásobičku…
Libza píše:
Sledovala bych si i Hyperalbert, tam mívají hodně dobré ceny. Tam jsem si nakoupila pěknou zásobičku…
Jo já tam nakoupila naposledy taky za super cenu v alberthypermarket za 444kč 150 plen,no a od té doby jsem tam žá
dnou akci neviděla
luciezesvetic píše:Škoda, když tam byla tahle akce, tak jsem si udělala zásobu a potřebovala bych zaseLibza píše:Jo já tam nakoupila naposledy taky za super cenu v alberthypermarket za 444kč 150 plen,no a od té doby jsem tam žá
Sledovala bych si i Hyperalbert, tam mívají hodně dobré ceny. Tam jsem si nakoupila pěknou zásobičku…dnou akci neviděla
Tak jsem pohledala všude možně a nejlepší cena je teď v tom Rosmanu,jak psala Gábííí.
luciezesvetic píše:
Tak jsem pohledala všude možně a nejlepší cena je teď v tom Rosmanu,jak psala Gábííí.
Za kolik teď kupujete plenky Pampers Active Baby 4? Je cena 4,20 Kč moc?
Kde nakupujete plenky nejčastěji (máte jistotu nejnižší ceny)? Na internetu jsem levnější nenašla - ale jestli to není tím, že neumím hledat. ![]()