Jaké plínky pro novorozence?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
358
10.11.11 11:28

jaké plínky

ahoj holky, prosím o radu, jaké plínky jsou nejepší pro novorozence?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
weruuunka
10.11.11 11:36

Každýmu mimču sedí něco jiného. :wink:

Nám vyhovovali nejvíc Hugies Newborn s organickou bavnou. :palec:

• Citovat
  • Upravit
4051
10.11.11 11:45

No obavam se ze jednoznacnou odpoved nanajdes. Je tu spousta maminek ktere latkuji a nedaji na to dopustit. Maminky ktere pouzivaji jednorazovky… Ale tech znacek je tolik ze taky nenajdes jednoznecneho viteze.

Ja mam obe deti na Huggies.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
10.11.11 11:48

Já jsem měla do porodnice Bella Happy 1. Mají výkroj na pupíček. Teď si je pořídím zase. Byla jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
10.11.11 11:51

ahojky já pampers newborn… narodili jsme se maličké tak ty nám byli O.K. od huggies nám „čůranky“ protékali nožičkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.11.11 12:22

Já měla Pampers New Baby a maximální spokojenost. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
10.11.11 12:25

Já nedám dopustit na Huggies Premium :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.11.11 12:58
fakt jsou dobrý? Mám ten slevový kupon do DM, takže dva balíky celkem přes 100plen vyjde na 199,– což je skvělé, tak nad nimi uvažuju, první dítě bylo v pamperskách, ale ta cena, ta se mi líbí, to bych ušetřila, ale neznám je vůbec.
weruuunka píše:
Každýmu mimču sedí něco jiného. :wink:Nám vyhovovali nejvíc Hugies Newborn s organickou bavnou. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.11.11 13:02

Za me pampers. Mela je prvni dcera a i ted nas mimousek. mam New baby. I v porodce je meli.
Jakmile jsem u prvni dcery zmenila znacku, hned se mi oprudila.
Ale je fakt, ze kazdemu vyhovuje neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
10.11.11 13:04

jo, já Huggies Newborn taky doporučuju, i když teda-ze začátku strašně protékaly. Dostala jsem v práci vel. 2, je na 3-6kg, ráda bych je byla dávala, ale pokaždé jsem převlíkala, hrůza. Tak jsem je odložila a jednou je znova vytáhla (to už měl syn okolo 5kg) a ejhle-nádherně seděly, nic neteklo a měla jsem z nich dobrý pocit. Pampers aspol. jsou strašně chemické, tyhle jsou takový přírodní, bez parfémů a balzámů, i s bavlnou, na kterou si Pampers jen hraje. Jinak ještě doporučuju Babylove z DM nebo Babydream z Rossmanna (jsou prakticky stejné, tak je jedno, které koupíš, myslím že je dělá jedna továrna). Taky dobře drží a nic nepustí a jsou neparfémované. Jsou trošku větší, tak jedna velikost vydrží delší dobu, proto určitě kup velikost 1, tu novorozeneckou, i kdybys měla větší dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
10.11.11 13:26

Každému sedí něco jiného. Já jsem si na začátek koupila Bella Happy (ty jsem brala i do porodnice), Pampers Premium Care (tchýně koupila i dvojky) a Huggies New born (slyšela jsem, že jsou nejlepší, tak jsem v akci koupila i dvoje dvojky). Dopadlo to tak, že dodnes používáme jen Bella Happy (malá má 10 měsíců). Zbylé plenky jsme všechny rozdali. Huggies se hrozně vřezávaly do stehýnek a Pampers se mi nelíbí vůbec, už proto, jak jsou úzké (i tak jsme museli nosit široké balení).
Blbé je, že aby člověk odzkoušel plenky, tak si musí koupit balík min. za 200 Kč. Já jsem nechávala těhotným kamarádkám „vzorky“, aby zbytečně neutrácely jako já :-)
Určitě jsem Ti nepomohla, ale to asi nikdo. Musíte sami zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
10.11.11 13:29

V porodnici jsme měli bella happy, doma pak látkové;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
10.11.11 13:35

ještě mi tu někdo připomněl, tak je fajn, že Rossmann dělá ty Babydream jen jako vzorky, jsou tam asi 3 nebo kolik kousků, tak to je bezva, pro zjištění ideální velikosti a jestli vůbec je chceš používat :wink:

jinak my teda od 3 týdnů jedem taky v látkovkách (GroVia), ale papírovky dáváme na noc, malý dobře a dlouho spí, takže by mi bylo líto, kdyby se budil jen kvůli tomu, že je mokrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
10.11.11 13:40

ahoj, my jsme meli pampers premium care newborn - a byla jsem spokojena, ale stejne jsem byla spokojena s plinkami, co nam v porodnici dali na 1. den (znacku nevim :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
10.11.11 13:40

ahoj, my jsme meli pampers premium care newborn - a byla jsem spokojena, ale stejne jsem byla spokojena s plinkami, co nam v porodnici dali na 1. den (znacku nevim :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí