Jaké plínky pro novorozence?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46226
12.6.14 07:12

Mela sem 2baleni pamper v bilem obalu, jinak sem pak mela oranzove pampersky, huggiesky, happy bella.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.6.14 09:17

@martina.se Vůbec bych to neřešila a prostě něco koupila. Balík toho, balík tamtoho… uvidíš, co vám bude nebo nebude vyhovovat. Já si do porodnice koupila Pampers New baby (žluto-zelené), měla jsem je na obě děti. Byly fajn, pak jsem je nějakou dobu používala i doma. Teď u mladšího jsem měla i Tesco New baby a opět fajn a měla jsem i propagované a předražené Pampers Premium care (bílé se síťkou), z kterých se mi kluk osypal, dostal plenkovou dermatitidu a v místech, kde má pásky, to měl podrážděné až do krve. Je teda atopik, má tu kůži citlivější, ale zkrátka tyhle mu vůbec nesedly a dělaly mu zle. No a jinak doma látkuji a na ven a na noc dávám cokoliv, značku neřeším: Bella Háppy (starší měl po nich zase opruzeniny), Pampers Active baby, Tesco Loves baby… u staršího jsem tenkrát používala hlavně Huggies, Pampers AB a Sleep and Play a Babylove z DMka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.6.14 09:25

@Fima kdyby oni prodávali nějaká pidibalení, ale co jsem koukala, tak to je samé 78 ks, 108 ks :think: by to chtělo nějaké vzorky, po 10-20ti kusech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
12.6.14 09:26
@martina.se píše:
@Fima kdyby oni prodávali nějaká pidibalení, ale co jsem koukala, tak to je samé 78 ks, 108 ks :think: by to chtělo nějaké vzorky, po 10-20ti kusech :mrgreen:

To by teda chtělo, snadno by se zjistilo, jaký pak prckovi plenky sednou a nebude po nich mít problémy. Jenže to už bychom asi chtěly moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.6.14 09:39
@pampalin píše:
To by teda chtělo, snadno by se zjistilo, jaký pak prckovi plenky sednou a nebude po nich mít problémy. Jenže to už bychom asi chtěly moc.

já vím, jsem moc náročná. Bude holt metoda pokus omyl, jen aby to neodnesl svišť nějakým bolavým pozadím atd.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
12.6.14 11:30
@pomeranca píše:
A kdy jsi je prosím kupovala? Já je teď v úterý chtěla koupit do porodnice a měli až velikost midi :think: že prý se už zase nedělají nebo co :roll:

nedělají?…no ono je to už 16měs ;) ale určitě jsem brala tehdy tu velikost, která byla myslím do 7kg(?) prostě tu nejmenší, ale ted koukám na ofiko stránky DMka a opravdu je tam velikost až od těch 4kg :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.6.14 12:28

@martina.se Hm, těch 10-20 nikde neseženeš, to je fakt. Nejmenší jsou tak kolem těch 40-50. Akorát z toho Tesca, to byl tenkrát takový malý balíček, těch tam moc nebylo, taky jsem to chtěla vyloženě na to vyzkoušení.

EDIT: Tak jich tam bylo asi 44: http://nakup.itesco.cz/…001018806583, to bych teda nečekala. To byl opravdu pidi balíček, kde těch víc jak 40 plen bylo naskládáno, to nevím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.6.14 13:49

@Fima :think: jak se tam vešly 8o :mrgreen: ale koukám, že cena větší, jak za ty pampers :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.6.14 05:55

Tak pokud to někoho zajímá, tak se mi včera podařilo sehnat ty ekoplínky z dm babylove natur v mini velikosti(konkrétně v dm v avion shopping parku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
14.6.14 06:30

Do porocnice jsem mela male baleni bilych pampers, velikost 1. Byly super, takze jsme u nich zustaly. Ted davam dcerce zelene pampers a take spokojenost :-)
Nakupuji v akcich, takze cena je take v pohode :-)

• Citovat
  • Upravit
6726
14.6.14 20:13
@pomeranca píše:
A kdy jsi je prosím kupovala? Já je teď v úterý chtěla koupit do porodnice a měli až velikost midi :think: že prý se už zase nedělají nebo co :roll:

ahoj, včera jsem byla v DM (Pardubice) a tu velikost mini (3-6kg) tam měli :palec: tak zkus ještě objet jiná DMka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí