Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mela sem 2baleni pamper v bilem obalu, jinak sem pak mela oranzove pampersky, huggiesky, happy bella.
@martina.se Vůbec bych to neřešila a prostě něco koupila. Balík toho, balík tamtoho… uvidíš, co vám bude nebo nebude vyhovovat. Já si do porodnice koupila Pampers New baby (žluto-zelené), měla jsem je na obě děti. Byly fajn, pak jsem je nějakou dobu používala i doma. Teď u mladšího jsem měla i Tesco New baby a opět fajn a měla jsem i propagované a předražené Pampers Premium care (bílé se síťkou), z kterých se mi kluk osypal, dostal plenkovou dermatitidu a v místech, kde má pásky, to měl podrážděné až do krve. Je teda atopik, má tu kůži citlivější, ale zkrátka tyhle mu vůbec nesedly a dělaly mu zle. No a jinak doma látkuji a na ven a na noc dávám cokoliv, značku neřeším: Bella Háppy (starší měl po nich zase opruzeniny), Pampers Active baby, Tesco Loves baby… u staršího jsem tenkrát používala hlavně Huggies, Pampers AB a Sleep and Play a Babylove z DMka.
@Fima kdyby oni prodávali nějaká pidibalení, ale co jsem koukala, tak to je samé 78 ks, 108 ks
by to chtělo nějaké vzorky, po 10-20ti kusech ![]()
@martina.se píše:
@Fima kdyby oni prodávali nějaká pidibalení, ale co jsem koukala, tak to je samé 78 ks, 108 ksby to chtělo nějaké vzorky, po 10-20ti kusech
To by teda chtělo, snadno by se zjistilo, jaký pak prckovi plenky sednou a nebude po nich mít problémy. Jenže to už bychom asi chtěly moc.
@pampalin píše:
To by teda chtělo, snadno by se zjistilo, jaký pak prckovi plenky sednou a nebude po nich mít problémy. Jenže to už bychom asi chtěly moc.
já vím, jsem moc náročná. Bude holt metoda pokus omyl, jen aby to neodnesl svišť nějakým bolavým pozadím atd.. ![]()
@pomeranca píše:
A kdy jsi je prosím kupovala? Já je teď v úterý chtěla koupit do porodnice a měli až velikost midiže prý se už zase nedělají nebo co
nedělají?…no ono je to už 16měs
ale určitě jsem brala tehdy tu velikost, která byla myslím do 7kg(?) prostě tu nejmenší, ale ted koukám na ofiko stránky DMka a opravdu je tam velikost až od těch 4kg ![]()
@martina.se Hm, těch 10-20 nikde neseženeš, to je fakt. Nejmenší jsou tak kolem těch 40-50. Akorát z toho Tesca, to byl tenkrát takový malý balíček, těch tam moc nebylo, taky jsem to chtěla vyloženě na to vyzkoušení.
EDIT: Tak jich tam bylo asi 44: http://nakup.itesco.cz/…001018806583, to bych teda nečekala. To byl opravdu pidi balíček, kde těch víc jak 40 plen bylo naskládáno, to nevím. ![]()
@Fima
jak se tam vešly
ale koukám, že cena větší, jak za ty pampers ![]()
Tak pokud to někoho zajímá, tak se mi včera podařilo sehnat ty ekoplínky z dm babylove natur v mini velikosti(konkrétně v dm v avion shopping parku)
Do porocnice jsem mela male baleni bilych pampers, velikost 1. Byly super, takze jsme u nich zustaly. Ted davam dcerce zelene pampers a take spokojenost ![]()
Nakupuji v akcich, takze cena je take v pohode ![]()
@pomeranca píše:
A kdy jsi je prosím kupovala? Já je teď v úterý chtěla koupit do porodnice a měli až velikost midiže prý se už zase nedělají nebo co
ahoj, včera jsem byla v DM (Pardubice) a tu velikost mini (3-6kg) tam měli
tak zkus ještě objet jiná DMka ![]()