Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
kasandra7 píše:
ahoj holky, prosím o radu, jaké plínky jsou nejepší pro novorozence?Děkuji
já jako první používala Huggies newborn a spokojenost, dokonce jsme je i fasovali v porodnici, tak jsme aspoň měli stejnou značku ![]()
ale kromě newborn už mi pak Huggies nevyhovovaly a přešla jsem na Pampers… na noc dávám Active baby a nemusím v noci přebalovat, vydrží, a přes den dávám Sleep and Play ![]()
Anabellka píše:
Já jsem měla do porodnice Bella Happy 1. Mají výkroj na pupíček. Teď si je pořídím zase. Byla jsem moc spokojená.
Za mě taky Happy 1. ![]()
U nás vedou Huggies new born. Teď už ale pomalu začínáme používat větší plenky a to mám koupené Pampers active baby a zatím jsou také v pohodě. Měla jsem možnost vyzkoušet i Pampers sensitive či jak se jmenují a protíkaly, takže tyto už nikdy více.
U nás Huggies newborn byly dobré tak první týden v porodnici. Pak (měla jsem 2 balíky) mi protekly tak třicetkrát
…děs. Stalo se že protekly i dvakrát za noc. Pak jsem musela koupit jiné, protože se to už nedalo..zbytečná spotřeba prádla, malý řval atd. Koupili jsme Pampers premium care, a ty jsou super. Mají daleko lepší a příjemnější materiál, siťku která oddělí stolici. Celkově daleko více sají, jsou větší a asi tisíckrát lepší. Škoda, že jsem to jen nevěděla dřív…koupila bych jen tyhle.
ahoj my jsme měli pampers premium care newborn a obě jsme byly moc spokojené ![]()
Ahoj holky..
tak jsem dneska koukala, čím vystlat budoucího potomka a jsem značně rozpačitá. Na trhu je toho fakt hodně, co se vám nejvíc osvědčilo? Beru to fakt přímo na novorozence. Látkovat nehodlám - není prostor pro sušení.
Takže jednorázovky - co vám na kterých vyhovovalo, nevyhovovalo. Je mi jasné, že každé mimčo jiné, ale ať mám alespoň představu
Díky ![]()
Ahoj. Mě vyhovovaly bella happy new born. Maji vyrez na pupik i kdyz i tak mi to vychazelo ze jsem zapinala pres pupik a taky jsou sirsi pro spravny vyvoj kycli. Ale nejdou moc bezne sehat. Me je objednali v lekarne. Ale byla jsem spokojena.
Ahoj, jelikoz jsem taky nevedela tak jsem zvolila pampers premium care new born, byla jsem spokojena, po propusteni z porodnice jsme balik dobrali a presli na dvojkovy plenky
Já si právě aji říkám, jestli nejsou newborn zbytečné a nemám koupit rovnou č. 2
můj první se do newborn ani nevešel ![]()
Na novorozenečka jsem měla z DM Baby natur (nebo tak nějak) - obsahují mín chemie než klasické papírovky…( ale od první opruzeniny (ovšem ta byla z vlhčených ubrousků) látkuju, jednoráz už mám jen jako nouzovku)
@martina.se pampers premium (ty bile) fakt supr, maji uvnitr takovou sitku a fakt dobry
Ahojky. Já používala Pampersky. Jenže pak jsem měla s nimi problém (jak bylo i v Tv),tak jsem je zavrhla…Koupila jsem Babylove z DM a když jsem byla s malou na kožním, tak doktorka říkala, že jsou fajn, ať je používám…Ale než nastal ten problém s Pampers, tak jsem používala je a byla spokojená ![]()
@zolycka já bych brala i látkovky, ovšem absence sušičky a představa, jak mam v zimě všude plíny, je děsivá
zůstanu u jednorázovek, mít např barák, kde budu mít na toto zvláš´t místnost, tak bych do toho šla..