Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Pěkný večer, prosím o zkušenosti a názory na tyto plenky. Děkuji
čau. Pop-inky jsou super! Dobře schnou, všechno udrží, jsou i na hubená mimina, já jsem měla tři a byla jsem spokojená. Ale je to plínka na „chlubení“, je AIO, takže bych se bála mít výbavu jen z pop-inek, protože podle mě AIO nevětrají tolik jako plínka + kalhotky. Ale to je jen můj názor.
Mluvila jsem o těchto, ale kupovala jsem za vyšší cenu (takže máš výhodu)
rychnov3 píše:
Mluvila jsem o těchto, ale kupovala jsem za vyšší cenu (takže máš výhodu)http://www.nejenprodeti.cz/…vyprodej-824
oni teď mají myslím nějakou novou verzi, tak tu starší asi kvůli tomu zlevnili. Já zkušenost nemám, ale holky si je celkem chválí…
Mám jednu a nic moc. Málo sajou, synovi po roce a půl stačila max. na jednočurání. Jsou škaredé. A hlavně nemám ráda suchý zip.
ja souhlasim s Alpakou. Davala jsem tak do pul roku, pak uz malo nasala, esteticky nic moc
uvazovala jsem o prodeji, ale malymu jako miminku celkem sedla, tak ted ta plina uz ceka na dalsi dite:D
Pleny pop-in nám vyhovují, malýmu je rok a pořád bez problémů. Nechápu ten estetický problém. Haninac a Alpaka tím chce pravděpodobně říct, že v pampersce je dítě sexy, nebo pokadit medvěda Pú vypadá prostě líp. Že vydrží jedno vyčůrání, proč taky ne že jo. Papírová plena je tedy lepší v tom, že v ní může být dítě celý den a na zadku půl kila nasáklýho gelu. To potom jo, to funguje dobře. Další věc je, co je vlastně v tom gelu..
influenza píše:
Pleny pop-in nám vyhovují, malýmu je rok a pořád bez problémů. Nechápu ten estetický problém. Haninac a Alpaka tím chce pravděpodobně říct, že v pampersce je dítě sexy, nebo pokadit medvěda Pú vypadá prostě líp. Že vydrží jedno vyčůrání, proč taky ne že jo. Papírová plena je tedy lepší v tom, že v ní může být dítě celý den a na zadku půl kila nasáklýho gelu. To potom jo, to funguje dobře. Další věc je, co je vlastně v tom gelu..
proč ten útočný tón. ![]()
Psala jsem, že pak pobralo MAX. jedno čurání. (někdy ani to ne) Bezplenkuji, takže půlkila gelu nemám za potřebí.
Pokud se mi ale dítě odmítlo vyčurat před cestou autem, hodinou cvičení nebo někdo hlídal, tak se zkrátka stalo, že se vyčural do jedné plenky 2×.
Medvídek Pů mi neimponuje, mě se líbí Bubáci
http://files.kisy.webnode.cz/…DSC01712.jpg
influenza píše:
Taky nechápu ten tón
- Haninac i Alpaka látkují - o jednorázovce nepadlo ani slovo, tak to vypadá, že Influenza chce asi nějakou bitvu látkařek s jednorazovkujícími maminami - to je ale na špatné adrese…Já ten estetický problém chápu - Pop-in - ten starý typ na sebe chytal veškeré chloupky a nečistoty z pračky, takže já měla plínu hned po pár vypráních hnusně chlupatou a aby byla pěkná, musela bych ji válečkovat lepícím válcem, což mi přijde u plíny padlé na hlavu…Ty nové už makí naštěstí PULky z jiného matroše na povrchu, takže tento problém nemají - za mě teda ty nové Pop-iny jsou zatím fajn, testuju je zatím 14dní a ještě neprotekly - což se o jiných AIO říct vždy nedá.
Alpako - Bubáci jsou kráásní ![]()
rozhodně nebrat
já jsem nadšeně podlehla kouzlu jednoduchosti a koupila celou velkou sadu 20+6 nočních bambusek a po roce užívání (jednorázovky jsme používali jen na dovolených) se trhají tak, že jim dávám cca tak 2 měsíce užívání a většina z nich poletí do koše, to že zhruba po 10 měsících začali svrchní kalhotky propouštět ani neřeším…a vzhledem k počáteční investici cca 8 tis. je to docela drahá sranda…takže rozhodně ne, a abych byla upřímná tak ani nevěřím těm novým, taky se nabízí otázka, proč tak rychle změnili zcela tyhle plenky – že by něco nefungovalo tak jak má…a tudíž jsem velmi skeptická i k těm novým
jj a sucháče už taky nejsou zcela 100%, navíc jak dítko začalo mít rozum, tak první co dělá po oblíknutí plínky je to, že ji zase rozlepí… ![]()
jj a zkoušela jsem je reklamovat - a prý jsem je špatně prala a stav odpovídá ročnímu opotřebení - jen nechápu, proč se tedy jmenují od narození po nočník - vzhledem k tomu, že jsou jednovelikostní, tak na malé miminko jsou obrovské a po roce užívání jsou nepoužitelné a ne všechna batalota v roce chodí na nočník ![]()