Plenky Pop-in

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
157
17.1.12 22:11

Plenky Pop-in

Pěkný večer, prosím o zkušenosti a názory na tyto plenky. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6902
17.1.12 22:18

čau. Pop-inky jsou super! Dobře schnou, všechno udrží, jsou i na hubená mimina, já jsem měla tři a byla jsem spokojená. Ale je to plínka na „chlubení“, je AIO, takže bych se bála mít výbavu jen z pop-inek, protože podle mě AIO nevětrají tolik jako plínka + kalhotky. Ale to je jen můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
17.1.12 22:22

Mluvila jsem o těchto, ale kupovala jsem za vyšší cenu (takže máš výhodu)

http://www.nejenprodeti.cz/…vyprodej-824

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
17.1.12 22:25
rychnov3 píše:
Mluvila jsem o těchto, ale kupovala jsem za vyšší cenu (takže máš výhodu)http://www.nejenprodeti.cz/…vyprodej-824

oni teď mají myslím nějakou novou verzi, tak tu starší asi kvůli tomu zlevnili. Já zkušenost nemám, ale holky si je celkem chválí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
17.1.12 22:30

Mám jednu a nic moc. Málo sajou, synovi po roce a půl stačila max. na jednočurání. Jsou škaredé. A hlavně nemám ráda suchý zip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
17.1.12 23:47

ja souhlasim s Alpakou. Davala jsem tak do pul roku, pak uz malo nasala, esteticky nic moc :think: uvazovala jsem o prodeji, ale malymu jako miminku celkem sedla, tak ted ta plina uz ceka na dalsi dite:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
influenza
7.2.12 21:45

Pleny pop-in nám vyhovují, malýmu je rok a pořád bez problémů. Nechápu ten estetický problém. Haninac a Alpaka tím chce pravděpodobně říct, že v pampersce je dítě sexy, nebo pokadit medvěda Pú vypadá prostě líp. Že vydrží jedno vyčůrání, proč taky ne že jo. Papírová plena je tedy lepší v tom, že v ní může být dítě celý den a na zadku půl kila nasáklýho gelu. To potom jo, to funguje dobře. Další věc je, co je vlastně v tom gelu..

• Citovat
  • Upravit
81477
7.2.12 22:11
influenza píše:
Pleny pop-in nám vyhovují, malýmu je rok a pořád bez problémů. Nechápu ten estetický problém. Haninac a Alpaka tím chce pravděpodobně říct, že v pampersce je dítě sexy, nebo pokadit medvěda Pú vypadá prostě líp. Že vydrží jedno vyčůrání, proč taky ne že jo. Papírová plena je tedy lepší v tom, že v ní může být dítě celý den a na zadku půl kila nasáklýho gelu. To potom jo, to funguje dobře. Další věc je, co je vlastně v tom gelu..

proč ten útočný tón. 8o
Psala jsem, že pak pobralo MAX. jedno čurání. (někdy ani to ne) Bezplenkuji, takže půlkila gelu nemám za potřebí. :P Pokud se mi ale dítě odmítlo vyčurat před cestou autem, hodinou cvičení nebo někdo hlídal, tak se zkrátka stalo, že se vyčural do jedné plenky 2×.
Medvídek Pů mi neimponuje, mě se líbí Bubáci
 http://files.kisy.webnode.cz/…DSC01712.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
9.2.12 12:10
influenza píše:
Pleny pop-in nám vyhovují, malýmu je rok a pořád bez problémů. Nechápu ten estetický problém. Haninac a Alpaka tím chce pravděpodobně říct, že v pampersce je dítě sexy, nebo pokadit medvěda Pú vypadá prostě líp. Že vydrží jedno vyčůrání, proč taky ne že jo. Papírová plena je tedy lepší v tom, že v ní může být dítě celý den a na zadku půl kila nasáklýho gelu. To potom jo, to funguje dobře. Další věc je, co je vlastně v tom gelu..

Taky nechápu ten tón :( - Haninac i Alpaka látkují - o jednorázovce nepadlo ani slovo, tak to vypadá, že Influenza chce asi nějakou bitvu látkařek s jednorazovkujícími maminami - to je ale na špatné adrese…Já ten estetický problém chápu - Pop-in - ten starý typ na sebe chytal veškeré chloupky a nečistoty z pračky, takže já měla plínu hned po pár vypráních hnusně chlupatou a aby byla pěkná, musela bych ji válečkovat lepícím válcem, což mi přijde u plíny padlé na hlavu…Ty nové už makí naštěstí PULky z jiného matroše na povrchu, takže tento problém nemají - za mě teda ty nové Pop-iny jsou zatím fajn, testuju je zatím 14dní a ještě neprotekly - což se o jiných AIO říct vždy nedá.

Alpako - Bubáci jsou kráásní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.4.12 14:46

rozhodně nebrat

já jsem nadšeně podlehla kouzlu jednoduchosti a koupila celou velkou sadu 20+6 nočních bambusek a po roce užívání (jednorázovky jsme používali jen na dovolených) se trhají tak, že jim dávám cca tak 2 měsíce užívání a většina z nich poletí do koše, to že zhruba po 10 měsících začali svrchní kalhotky propouštět ani neřeším…a vzhledem k počáteční investici cca 8 tis. je to docela drahá sranda…takže rozhodně ne, a abych byla upřímná tak ani nevěřím těm novým, taky se nabízí otázka, proč tak rychle změnili zcela tyhle plenky – že by něco nefungovalo tak jak má…a tudíž jsem velmi skeptická i k těm novým :( jj a sucháče už taky nejsou zcela 100%, navíc jak dítko začalo mít rozum, tak první co dělá po oblíknutí plínky je to, že ji zase rozlepí… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.4.12 14:49

jj a zkoušela jsem je reklamovat - a prý jsem je špatně prala a stav odpovídá ročnímu opotřebení - jen nechápu, proč se tedy jmenují od narození po nočník - vzhledem k tomu, že jsou jednovelikostní, tak na malé miminko jsou obrovské a po roce užívání jsou nepoužitelné a ne všechna batalota v roce chodí na nočník :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí