Plenky pro novorozence

11
19.2.13 16:07

Plenky pro novorozence

Ahoj jaké máte zkušenosti s papírovými plenkami, jakou značku by jste mi doporučil? Také se chci zeptat jaké plenky jste dávaly přes papíráky kvůli kyčlím. Děkuji moc za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
19.2.13 16:11

Já měla Huggies newborn s bio bavlnou.. Byly super, větší Huggies už jsou podle mě naprd.. A plenku kvůli kyčlím jsem nikdy nedávala a kyčle byly i tak ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
19.2.13 16:11

Každýmu děcku sedí něco jinýho. Jeden snese pampers, jinej huggies, další tesco plinky. Tím se nepořídíš, musíš vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.2.13 16:12

Když se takhle zeptáš, stejně se nic moc nedozvíš ;) Každá mamina ti doporučí něco jiného a stejně se dozvíš, co bude mimču sedět, až se narodí. Já za sebe jen nedoporučím oranžové Pampers (Sleep and Play) a pro děti jsme používali Babylove. Nějkaou značku si vyber a do začátku kup jenom pomálu a vyzkoušíš, co prcek snese.
Jinak látkovou plenu přes jednorázovku jsme nedávali nikdy. Děti měly kyčle v porodnici OK a na dalších kontrolách taky, preventivně jsme nedávali nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850

Ahoj, my vyzkoušely hodně druhů a nejvíc vyhovovaly Pampersky 1,2 (ne oranžové) a Háppy, ty mají výkroj na pupíček aby se mohl dobře zahojit. Ale každé mimčo je jiné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT

Ahojky my už od narození používáme Bella Happy a jsem s nima spokojená, za chvilku jdeme na vel. 4. A na kyčle jsem nedávala, měli jsme je od začátku v pořádku, takže s tím ti neporadím.

• Citovat
  • Upravit
5052

Já používám Tesco pleny a kvůli kyčlím dávám látkovou. Počkala bych, ale až co řekne ortoped starší jsem široké balení dávat nemusela teď musím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017

Dávala jsem Babylove, ty nejmenší. Kvůli kyčlím já sama nic, ale kamarádka dala složenou látkovou přes papírovku a zapla ji akorát pod bodýčko a fungovalo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
19.2.13 16:14

@fragola : Taky Sleep and play nedoporučuji, měli jsme je jednou - dostali jsme je jako dárek. A hrůza.. :-/

• Citovat
  • Upravit
1850
19.2.13 16:14

Jo a na kyčle jsem dávala přes Pampersku látkové pleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
19.2.13 16:15

Koukám, že jsem jediná do dává široké balení.
Takže skládám látkovku na třetiny a přesto dávám kalkotky bez vnitřní gumy, aby se nazapařila. Balím přes dupačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.2.13 16:17

@PajinkaT Jo, jo, u nás to byl taky dar :lol: Pak už to trumfly jedině echt igeliťáky Wickies (žluto-zelený obal) z Kauflandu (též dárek :zed: ). To byla ještě větší hrůza než oranžové Pampers. Mále jsem na ně zapomněla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
19.2.13 16:19

Davala jsem Pampers New baby.
Na kycle preventivne nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
19.2.13 16:21

@fragola :Jéé ty z Kauflandu si koupila domů mamka abych je pořád netahala sebou když přijedem na návštěvu a to souhlasím příšerný.. :D :D Ale tak něják pomalu je zdělávám aby to mamce nebylo líto, ale raději jsem si tam dovezla Happy ty dávám na noc a ten igelíták přes den..:D Naštěstí se neoprudil nic takže jednou za čas má ty, ale řekla jsem jí ať už je víckrát nekupuje! :D :D

• Citovat
  • Upravit
LL
1057
19.2.13 16:22

Já měla do porodnice Pampers premium care - ani nevím, proč jsem je tenkrát vybrala. Postupně jsme pak najeli na Active baby. Sleep and play jsou fakt děsný. Jinou značku nevím, našemu malému a mne jiné moc nevyhovovaly, huggies děs a tesco a babylove mi přišly takový hamatný :-)

Plenku navíc kvůli kyčlím jsme asi dávat měli, ale v porodnici nám to neřekli. Nedávali jsme, je pravda, že jsme kvůli jadýrkům chodili na kontroly dýl a trošku cvičili, ale nakonec vše O. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí