Euroshopper plenky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.2.13 10:09

Euroshopper plenky

Ahoj, chtěla bych slyšet vaše názory a zkušenosti s plenkami z Alberta značky EUROSHOPPER. Teď jak zvýšili DPH hledám kde co jak za plenky ušetřit:-)Stejně letěj do koše:-).Máte s nimi zkušenosti? Kupujete je? Nevíte jaká je aktuální cena???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8022
15.2.13 10:14
@vendulka-utesitelka píše:
Ahoj, chtěla bych slyšet vaše názory a zkušenosti s plenkami z Alberta značky EUROSHOPPER. Teď jak zvýšili DPH hledám kde co jak za plenky ušetřit:-)Stejně letěj do koše:-).Máte s nimi zkušenosti? Kupujete je? Nevíte jaká je aktuální cena???

Ahoj, my je už dlouho používáme a jsme spokojeni, malému sedí, nepročurává se, pleny nesmrdí.
Za nás spokojenost. A tedkom jsem je kupovala za 149 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
15.2.13 10:30

Měla jsem a už nekoupím - musím je vyměňovat tak každou hodinu, jinak se malá zapaří a udělají se jí pupínky.. Takže ta cena pak zas tak báječná není.. Ale jako u každých plenek - každému vyhovuje něco, tak si prostě balík kup a uvidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
15.2.13 10:34

Nám taky celkem vyhovujou. za ty peníze super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
15.2.13 10:38

Používáme a vyhovují. Nesmrdí a když není extra nálož, tak drží :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
15.2.13 10:45

Ano u dvouleté je používám na noc, přes den je bez plen a na tu noc stačí tady tyhle.Jsou bezvadné, neprotečou, a za tu cenu se vyplatí. Junior-15 až 25 kg 169,– ty menší jsou za 149,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
15.2.13 10:50

Švagrová měla na malého jedině tyhle a nemohla si je vynachválit. Plánuju je na mimi taky kupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
15.2.13 10:50

U nás teda taky ne. Byly to jediný pleny, po kterých se malej zapařil. Cena super, ale nestálo to za to. Ale fakt to chce vyzkoušet, ostatní dost chválí. Co mimčo, to jiná tolerance..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
15.2.13 11:01

Kupuju je pro starsiho syna a vyhovuji nam… zaparenej z toho neni… za tu cenu… a hlavne se mi nechce cekat nez budou mit nekde slevu nakou… tyhle jsou jeste levnejsi nez jiny plinky ve sleve…pampers pouzivam na malyho tomu jsou dva mesice… ale pro starsiho syna jsou pampersky atd na prd… vzdycky je procura hned..a ma mokry kalhoty…nevim nam vyhovuji…ale kazde dite je jine takze nevim… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
15.2.13 11:03

Jako tak na doma na hodku a pul… Plenky nemaji pruzici pasky… Takze za me ne…

• Citovat
  • Upravit
3249
15.2.13 11:03

Já je mám na noc, když se přes den hýbe, tak jak nemají ty pružné pásky tak se jí vždycky tak divně nahrnou a protečou, ale na noc jsou bezva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
15.2.13 11:07

Používám, jsou dobrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
15.2.13 11:16

U nas procurane do pul hodky a kulicky gelu lovit z buchetky nic moc. :/ Nam se nevyplati, u jinych plen mame tak osm kusu na den, euroshoperek bylo potreba treba patnact.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.2.13 11:43

No, u mě teda nic moc. Když pominu to, že ta plena vypadá na první pohled tak nějak lacině, tak mi hlavně vadí nepružící úzké pásky a hlavně ty šílené cancoury papíru, které čouhají kolem noh a pak děcko celé od gelu. Jako svůj účel asi splní, ale já jim na chuť rozhodně nepřišla. Vyzkoušej a uvidíš, někomu sednou, někomu ne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
15.2.13 16:57

Ahoj, já je kupuju několik měsíců a jsem s nima spokojená víc než s Pamperskami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí