Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, chtěla bych slyšet vaše názory a zkušenosti s plenkami z Alberta značky EUROSHOPPER. Teď jak zvýšili DPH hledám kde co jak za plenky ušetřit:-)Stejně letěj do koše:-).Máte s nimi zkušenosti? Kupujete je? Nevíte jaká je aktuální cena???
@vendulka-utesitelka píše:
Ahoj, chtěla bych slyšet vaše názory a zkušenosti s plenkami z Alberta značky EUROSHOPPER. Teď jak zvýšili DPH hledám kde co jak za plenky ušetřit:-)Stejně letěj do koše:-).Máte s nimi zkušenosti? Kupujete je? Nevíte jaká je aktuální cena???
Ahoj, my je už dlouho používáme a jsme spokojeni, malému sedí, nepročurává se, pleny nesmrdí.
Za nás spokojenost. A tedkom jsem je kupovala za 149 kč
Měla jsem a už nekoupím - musím je vyměňovat tak každou hodinu, jinak se malá zapaří a udělají se jí pupínky.. Takže ta cena pak zas tak báječná není.. Ale jako u každých plenek - každému vyhovuje něco, tak si prostě balík kup a uvidíš..
Používáme a vyhovují. Nesmrdí a když není extra nálož, tak drží
![]()
Ano u dvouleté je používám na noc, přes den je bez plen a na tu noc stačí tady tyhle.Jsou bezvadné, neprotečou, a za tu cenu se vyplatí. Junior-15 až 25 kg 169,– ty menší jsou za 149,–
Švagrová měla na malého jedině tyhle a nemohla si je vynachválit. Plánuju je na mimi taky kupovat
U nás teda taky ne. Byly to jediný pleny, po kterých se malej zapařil. Cena super, ale nestálo to za to. Ale fakt to chce vyzkoušet, ostatní dost chválí. Co mimčo, to jiná tolerance..
Kupuju je pro starsiho syna a vyhovuji nam… zaparenej z toho neni… za tu cenu… a hlavne se mi nechce cekat nez budou mit nekde slevu nakou… tyhle jsou jeste levnejsi nez jiny plinky ve sleve…pampers pouzivam na malyho tomu jsou dva mesice… ale pro starsiho syna jsou pampersky atd na prd… vzdycky je procura hned..a ma mokry kalhoty…nevim nam vyhovuji…ale kazde dite je jine takze nevim… ![]()
Jako tak na doma na hodku a pul… Plenky nemaji pruzici pasky… Takze za me ne…
Já je mám na noc, když se přes den hýbe, tak jak nemají ty pružné pásky tak se jí vždycky tak divně nahrnou a protečou, ale na noc jsou bezva.
U nas procurane do pul hodky a kulicky gelu lovit z buchetky nic moc. :/ Nam se nevyplati, u jinych plen mame tak osm kusu na den, euroshoperek bylo potreba treba patnact.
No, u mě teda nic moc. Když pominu to, že ta plena vypadá na první pohled tak nějak lacině, tak mi hlavně vadí nepružící úzké pásky a hlavně ty šílené cancoury papíru, které čouhají kolem noh a pak děcko celé od gelu. Jako svůj účel asi splní, ale já jim na chuť rozhodně nepřišla. Vyzkoušej a uvidíš, někomu sednou, někomu ne. ![]()
Ahoj, já je kupuju několik měsíců a jsem s nima spokojená víc než s Pamperskami ![]()