Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@slavuska1 ta prolezacka a hlavne tobogan je tam luxusni
Meli je na nej jeste mala ale koukali jsme tam na decka posledne. my tam zase chodime ocumovat letadla ![]()
@Katy86 píše:
@slavuska1 ta prolezacka a hlavne tobogan je tam luxusniMeli je na nej jeste mala ale koukali jsme tam na decka posledne. my tam zase chodime ocumovat letadla
jo, kluci by tam chodili furt. mladší je na tobogán taky malej, ale staršímu se to moc líbí
no ty letadla, to mě naštvali. my bydlíme v Řepích, a ještě do léta nám letadla lítaly před okny, nemuseli jsme nikam chodit, stačilo se kouknout ven, lítaly po pár minutách. to bylo super. teď dostavili tu debilní novou dráhu, tak tu nelítají, jen výjimečně. naposledy asi před 3 týdny tu jeden den lítali. ale od roku 2020 prý hodlají tuhle dráhu nad Prahu úplně vyřadit
mám sto chutí založit petici „Vraťte nám naše letalda“, ale asi bych byla jediná, prý to většina pražáků nechce
kvůli hluku ![]()
jinak s eomlouvám za sáhodlouhé OT
![]()
@mirabellka19 s těma 4 je někdy problém, ale já jsem koupila vždy, ted jak jsem byla ve středu, tak je měli taky
@Janča005, doposud tak stály bez slevy… Dřív to byly nepoužitelné igeliťáky, ale po „inovaci“ jsou dobré.
Holky, jsou teďka ty plenky v novém obalu lepší nebo jsou stejné? Předtím se mi zdály takové tvrdé ![]()
@CokeLady píše:
Tak jsem koupila 4 balíky a nepřijdou mi uplně stejné jako předtím, ale dokonce ještě lepší, takový měkčí, ne tak velké a bez toho přebytečného papíru všude okolo.Prostě jsem moc spokojená.
To ráda slyším, taky jsem nakoupila do zásoby ![]()
Ten vrchni papir je jiny, jsou trochu mekci, ale jinak jsou stejny ![]()