Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já je nedávno jak byly v akci taky koupila na zkoušku a nejsou vůbec zlé. Malá je ale hubenější, tak jí sjíždí. Teď ale přibrala a už je to lepší. víc sedí puclíkům ![]()
Za sebe muzu jedine doporucit. Akorat je krapet puclik, takze v roce jsme kupovali ty nejvetsi
Jsou super. Na své dvě děti jsem vyzkoušela pleny všech značek - nakonec jsme zůstali u těhle, dobrá cena, zcela vyhovovaly. Jednoznačně lepší než třeba pampersky…
@tadama píše:
Jednoznačně lepší než třeba pampersky…
Tak to každopádně
… aspoň u nás pampers nejhorší co sme kdy měly ![]()
Nám teda nevyhovujou, na den ještě. Na noc bych je ani nezkoušela. Ale celkově jsou nic moc. Nemají pružné pásky, takže se to malému zadělává do bříška, je v nich nespokojeny a musím mnohem častěji přebalovat ikdyž už je větší. A jsou takové neohebné a nesedí na těle..už bych je nekoupila.
Za ty peníze co stojí, mám plenky z DM Babylove s kupónkem nebo teď měli v Lidlu akci na plenky a ty se k nim nedají přirovnat ani náhodou přitom stojí skoro stejně. Kdyby stály ty Euro.. 2 Kč tak bych je za ně semtam domů koupila…ale jinak za ty peníze jsou úplně naprd. Normálně vyjdou i v akci kolem 3 Kč. Což bohužel jejich kvalita je tak maximálně na 1-2 Kč za kus dle mého nazoru.
Ahoj, nedám na ně dopustit a asi od půl roku malé nekupuju jiné. Teď jsem je kupovala za 160 kč. Malá má jednou za čas období, že se víc opruzuje, tak manžela mamka koupila modré Pampers, že je zkusíme a pro mě děs a hrůza. Euroshoper neprotékají, mají pružný pásek, pěkně sedí…
Nebo 150???
Jo a jak píšou holky, nejsou navoňaný, z Pampersek se mi otáček žaludek.
Taky je malýmu dávám, ale na noc ne - to ho ráno vyndavám z postýlky totál pročůranýho. takže na noc máme DM Babylove.
Ale přes den jsou pro nenáročný dítko a nenáročnou maminku určitě dobrý, a cenově fakt výhodný.
Ja chapu, ze kazdej nema penez nazbyt, ale nez byt nenarocna maminka a setrit na svem ditku a kupovat pro miminko vyrobky pochybne kvality, tak radsi pekne prozenu partnera at se zacne trochu snazit a vydela aspo na pliny nebo se pokusim zlepsit fin. situaci sama…
@denizperi Proč pochybné plínky? Tyto plínky jsou vyráběny u nás a nevidím na nich nic špatného. To se Ti víc líbí pofiderní (pro mě) Pampersky z POLSKA??? Ne všechno co je drahé a značkové je dobré. Je spousta jiných plen méně známých „značek“ a jsou výborné.
@jayjayka tak ja nerikam, ze musis kupovat pampersky a ze vsechno znackove musi byt nejlepsi, ale pro me je znacka vetsinou i zaruka vyssi kvality..neplati to vzdy, ale ja neziji v cesku a moje pampersky se vyrabi v nemecku nebo v Manchesteru ne v polsku.. souhlasim s tebou, ze pokud jsou plinky i kdyz znackove z polska, maji obvykle nizzi kvalitu urcenou pro vychodni evropu a se stejnym produktem prodavanym na zapade se nedaji srovnat.. bohuzel tak to povoluje EU.. ![]()
@denizperi Tak to jo. Máš štěstí, že máš k polským pampers daleko ![]()