Plínky Pampers Sleep and Play

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11.2.13 17:03

plínky pampers sleep and Play

Ahojky máte někdo zkušenosti s těmito plínkama? malá má vyrážku na ty levnější plínky tak používáme pampers ty normální ale chtěla bych přejít na tyto už kvůli tomu že jsou levnější ale nemám snima zkušenost jaké jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
11.2.13 17:06

Příspěvek upraven 13.05.16 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124

Jednou jsem je koupila a to mi stačilo, nechtěla bych je ani zadarmo :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166

@pavlanatlinka Já už bych je nekoupila, i kdyby jedna stála korunu…moc navoňané, to bych přežila, ale protekla každá, kterou jsme malému dala. Za mě NE…až na tu cenu, tak stojí za prd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
11.2.13 17:08

Za mě ne nemaj pružný lepítka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
11.2.13 17:10

Tak já měla jeden balík, trojky, už nosil kluk normálně 4, byl na nejvyšší hranici na SandP a v pohodě. Neprotekly, netlačily :nevim: Ale nekupovala jsem je, ale aktiv mi přišly navoněné více, jenom teď jsem koupila nový balík a nejsou navoněné skoro vůbec, že by konečně změnili technologii? :mrgreen: Takže být tebou, klidně je zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
11.2.13 17:14

Ahoj, nemají pružný lepítka, míň nasáknou-tudíž měníš častěji a ve výsledku to finančně vyjde nastejno jak ty lepší plinky. Já raději sleduji akce a nakoupím do zásoby :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
11.2.13 17:15

U nás třeba kluk má na ně alergii a holka je snese úplně normálně. Tak těžko říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.13 17:16

No tak je vyzkouším a uvidíme jak se osvědčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
11.2.13 17:17

Nic moc…vadi mi ze nemaji pruzne pasky…pres den kdy hodne prebaluju je davam, na spani ne, to mi vzdycky protekly…asi bych je nedala ani na lezici mimi kvuli ridke stolici, ktera je pak vsude…ale mala je ted v 16m snasi pres den v pohode…chce to zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
11.2.13 17:21

Já je koupila, když byly nějak hodně levné…sdělala jsem je, ale pak jsem začala kupovat jiné levnější plenky (nyní jsem spokojená s euroshopper z alberta), protože mi vadilo, že jsou dost navoněné a nemají ani pokus o nějakou pružnost okolo pasu, ani v zádech ani v páscích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka
11.2.13 17:25

@pavlanatlinka dceri vyhovovaly, nikdy se neoprudila. Pouzivali jsem je cca do pul roku. Pak klasicke pampersky, kupujeme je do zasoby v akcich. Ted jsme v akci koupili Bella Baby, jen na zkousku, a podle me jsou kvalitou srovnatelne s klasickymi Pampers. Bohuzel nevim za kolik se normalne prodavaji.

• Citovat
  • Upravit
11370
11.2.13 17:27

Já je dávám jen naden, jinak jsem spokojená s tesco plínkama. Malýmu nevaděj, vydrží v nich i dýl, ale bobek mu občas proteče až na záda. :D ale jinak docela v pohodě. Jen jsou tenší a na úplně malý mimi jsou lepší silnější plínky, kvůli kyčlím. Ale já je sem tam koupim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.2.13 17:30

Měla jsem, nevyhovovaly. Hrozně málo pojmuly, malá se osypávala. A nejsou levné plíny jako levné plíny. Já jsem s levnýma plínama typu Babylove z DM např. velmi spokojená:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
11.2.13 17:49

Koupila jsem je jednou na zkoušku a už nikdy. Každé kakání proteklo, takže jsem dvakrát denně přepírala oblečení. Najde se pár maminek kterým vyhovují:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí