Patentky nebo suchý zip? PUL svrchňáky BumGenius Flip OneSize

1090
10.2.13 05:58

Patentky nebo suchý zip? PUL svrchňáky BumGenius Flip OneSize

Ahoj, mám 2,5 měsíční holčičku a látkujeme.
Používáme vícevrstvé plenky vel. S Kikko a Popolini, sklad na rovno, přes to svrchňáky Bambino Mio, na noc a podobně přidávám rychleschnoucí vkládačku MioBoost. Takto vydržíme do 7kg.
Chystáme se však brzo jet poprvé od porodu do naší druhé domácnosti a tam narozdíl od té stávající nemáme sušičku, takže asi budu víc používat čtverce na novosklad, další čtverec nahoru a na noc opět MioBoost, svrchňáky proto potřebuju jiné.
Vyhlédla jsem si BumGenius Flip, od 8 kilo už je pak chci používat výhradně. Zatím si je všichni chválí a jsou poměrně univerzální i na použití.
Jen se nemůžu rozhodnout, jestli suchý zip nebo patentky.
S čím máte lepší zkušenosti?
Děkuji moc za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
10.2.13 09:11

Ja mam flipy patentkovy, jsem s nimi moc spokojena…sedi perfektne jak malemu miminku, tak i dvoulete dceri. Ani to nasazeni neni tak pomaly. Ale suchac je mozna preci jen rychlejsi, ja jen nemam rada, ze delaj bily a ty jsou rychle zasedly. Suchac mam u jinych kalhotek a tam jsem taky spokojena, muzes si to zapnuti malinko upravit, nejsi odkazana na roztec patentku.

jinak mate v druhem byte zebrinove topeni? Ja davam susit tam, susicku nemam. Je to raz dva, sice tam nenacpes vsechno, ale staci mi to. Taky postupne stridam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
10.2.13 11:32

@suik Nene, jen sušák u topení a několik radiátorů po domě. V létě pak venku šňůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
10.2.13 22:43

Patentky ale zas mají lepší ohebnost na bříšku, ne? Sucháče jsou méně přizpůsobivé ohybu. Nebo alespoň tak je to u Bambino Mio svrchňáků, i proto chci od 8kg do konce plenkovaní jiné. Jde mi také o finanční úsporu, kupovat každé 2 kila minimálně dvoje nové svrchňáky za 300 Kč kus, to by se pěkně prodražilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
13.2.13 15:28

Tak já pořád nevím, asi koupím jedny patentkový a druhý na sucháč a uvidíme. Koukám na web Latkovky.cz a vybírám barvy.
Vydrží ty svrchňáky pouze jedno dítě, jak tam píšou, nebo je šance, alespoň částečně, použít je i na další? Je na nich znát nějaké opotřebení, resp. po jaké době?
Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
13.2.13 18:34

Tak koukám jinam, na Latkovky cz je nemají k mání. A vezmu patentky, jsou moc hezky u sebe a suché zipy přeci jen nemají takovou životnost. Tož teď už jen ty barvy… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí