Plenky Pampers 2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
466
7.2.13 10:53

Plenky Pampers 2

Ahoj holky, prosím vás, když jsem koupila pro novorozené plenky Pampers 2 (3-6kg) budou moc velké???Měla bych raději pořídít 1?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
7.2.13 10:54

To ti nikdo dopředu neřekne :mrgreen: Malá se narodila s 3,5 kg a už z porodnice odcházela skoro se 4 kg :mrgreen: Takže jsem využila jeden malej balík.. Když se ti narodí králíček, tak třeba 2 či 4 balíky využiješ.. Možná víc :nevim:

Příspěvek upraven 07.02.13 v 11:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
7.2.13 10:56
@gabriela82 píše:
To ti nikdo dopředu neřekne :mrgreen: Malá se narodila s 3,5 kg a už z porodnice odcházela skoro se 4 :mrgreen: Takže jsem využila jeden malej balík.. Když se ti narodí králíček, tak třeba 2 či 4 balíky využiješ.. Možná víc :nevim:

Takže nějaký ten balík těch 1 koupím…Myslela jsem právě, že ty dvojky jsou nejmenší i na pohled vypadají hrozně maličký…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
7.2.13 10:58

Jeden balík 1 (jsou 2-5kg) určitě využiješ, ale více raději nekupuj, uvidíš, až jak velkého cvrčka porodíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.2.13 11:03

Podle mých zkušeností jsou novošům vělký všchny plínky :lol: má měla obě děti přes 3,5 kila, a i ty 1 mi na nich připadaly veliký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
essmy(neprihlasena)
7.2.13 11:06

První dítko začalo na dvojkách, ted na druhý jsem koupila malej balík jedniček a jinak jen dvojky

• Citovat
  • Upravit
13073
7.2.13 11:06

Malej měl 4,3 kg a ty jedničky jsme ani nekupovali. Dvojky mu byli akorát a po měsíci jsme přešli na trojky. Tak nevím jak bych na něj narvala jedničky. Ale tak to spíš jde o váhový odhad a o to jaký děti se u vás v rodině rodí :) A překvapuje mě, že někdo odchází z porodnice se čtyřkama 8o
Těch jedniček bych fakt koupila max jeden balík a pak případně po narození dokoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.2.13 11:13

@tamata :mrgreen: narodila se s 3,5 kg a s porodnice odcházela se 4 kg :mrgreen: velikost č. 1 nosila asi týden - než jsem sdělala ten první balík, chvíli vel. 2, chvíli vel. 3 a ty jí pak několikrát protekly, takže ještě než měla celých 7 kg jsme přešly na vel. 4 a ty má doteď, ty větší velikosti se nevyplatí, tak se bude muset naučit na nočník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
7.2.13 11:19

Tak já jen aby zakladatelka nešla místo dvojek nakupovat ve velkým čtyřky :lol: Jinak malej pak začal od roka pít vodu na litry a to už protekla jakákoliv velikost, na tom už nezáleželo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
7.2.13 11:21

@Miška68 Tak maly se narodil s vahou 3700g a 51cm a pampers premium care newborn jsme prestali pouzivat vcera, je mu mesic a presli jsme na pampers c. 2. Takze za me urcite kup. Maly spotreboval asi 2 nebo 3 baliky tech newborn (2-5kg)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.2.13 11:21

No i kdyby, vel. 4 jí vydrží dlouho, to si zásobu může udělat :mrgreen: Jinak se omlouvám za zmatení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
7.2.13 11:23

Když ale oni jsou i drobný děti, který ke čtyřkám pomalu ani nedojdou a pak už jsou bez plenek. Já měla velký dítě, tak se došlo k pětkám, ty protýkaly, tak jsem se nechtěla dívat po plenkách pro důchodce a musel přijít nočník :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.2.13 11:27

No malá má stejně starýho kámoše, který má asi o 4 kila míň a polovičný stehýnka a taky má velikost 4, on ale moc čůrá :lol: Malá se mi teda nikdy nepročůrala, holčičky jsou asi decentnější :mrgreen: No ale má smůlu, je bystrá, takže na jaře začne trénink, plíny zdražily atd.. Bude to muset zvládnout :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
7.2.13 11:35

Těžko říct, záleží jak bude miminko velké ale pro jistotu bych jeden menší balík jedniček asi koupila. Moje malá měla 2920 g a jedničky jsme používali měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
7.2.13 11:38
@slavuska1 píše:
Podle mých zkušeností jsou novošům vělký všchny plínky :lol: má měla obě děti přes 3,5 kila, a i ty 1 mi na nich připadaly veliký

S tím souhlasím, určitě kup jedny newborn, ty užiješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky