Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mohl by mi prosím někdo objasnit, které z těchto plínek jsou lepší?
Kupujeme Active Baby a jsem s nimi moc spokojená, ale tento měsíc nějak finance nevyšly a musím koupit levnější. Mají ty tesco pružné pásky? Kolik stojí a kolik jich je v balení?
Budu ráda za potřehy a zkušenosti.
Za mě Tesco.. Jsou sice silnější, ale sedí určitě lépe než Sleep and play..
Tesko neznam, ale z tech levnejsich mam radsi babydream, nebo jsou moc dobre z kauflandu. ja vlastne pemprsky kvuli cene vlastne vubec nekupuju, prijde mi to zbytecne drahe a to nejsem moc setril, ale ty levne plinky jsou stejne dobre.
Tesco
![]()
Sleep and Play jsou pro mě snad ty nehorší pleny
Lepší sou i ty Albertácké
Babydream jsou fajn - měkoučký.. Nebo holky chválej i Babylove, nám teda nevyhovujou, malá je kusanec a hrozně jí škrtěj kolem stehen..
Tesco pleny na můj vkus moc pružný pásek nemají a jsou trošku silnější než Pampersky ale sedí celkem v pohodě. Oranžové pampers já osobně moc nemám ráda, občas nám protekly a jsou šíleně navoněné. Jinak ty zelené tesco pleny mají ve vel.2 78 ks, vel.3 64 ks, vel.4 54 ks, u větších zatím nevím. Kolik stojí přesně nevím, mám dojem že jsem je zahlídla minulý týden v akci kolem 220 Kč ale nejsem si jistá…
Tesco jsou děsné, koupila jsem teď balík a pokaždé jak ji má malej na sobě, oprudí se
I po hodině. Zůstávají mokré a prostě hnus. Babydream jsou pamperskám dost podobné, nejsou drahé, ale pampersky to nejsou
Sleep si někdo hodně chválí, já bych je klidně zkusila, měla jsem je ve dvojce i trojce po balíku a byly v pohodě. Jinak tesco pleny, za tu cenu nestojej. Teď maj v tetě myslím v akci hugiesky, ale nejsem si jistá, ale myslím, že mi nějakej takovej leták přišel
ne, tak teď tam jsou sleep and play. Ale hugiesky někde maj, ale kde
![]()
@monika32 v Tescu mají akci na Huggies a Pampers Premium Care ![]()
Příspěvek upraven 01.02.13 v 08:54
Ja pouzivala Huggies a byla jsem spokojena! S tescoplenkami to bylo sileny, opruzeniny, protekaly, hrozny. Ty bych ja nedoporucila.
Ttě sou v akci Bella happy mega balík čtyřky 70ks za 219kč a dobrý jen mi přijdou menší než sotatní pleny a nemají pružnou pásku
Děkuji.
A nevíte některá na kolik výjdou ty Babydream a kolik jich je v balení? Potřebujeme 4+
Tak za mě radši nacpat do gatí rolu novin než teskácké
Hrubé, příšerné
Koupila jsem jednou a stačilo mi.My jeli na pampersách a musím říct, že jsem párkrát kupila sleep and play a uplně v pohodě. Hlavně nejsou hrubéééé ![]()
Používáme dlouhodobě slep and play a spokojenost. Teď jsem vyzkoušela dvě plenky od babydream a vím, že tuhle značku už NIKDY! Po plenkách byl opruzený do chvíle, babydream mléko bylo taky šílené, malý po něm zvracel, bylo mu zle. takže tahle značka má u nás již dveře zavřené. jako malý nosil pampers premium care a naprosto super. ted jsem koupila balík pampers activ baby a jsou taky super, takže je má na noc a vydrží v ní i víc než 12 hodin.
@Katka86 píše:
Tak za mě radši nacpat do gatí rolu novin než teskáckéHrubé, příšerné
Koupila jsem jednou a stačilo mi.My jeli na pampersách a musím říct, že jsem párkrát kupila sleep and play a uplně v pohodě. Hlavně nejsou hrubéééé
A jakmile se jednou dítě počůrá, okamžitě se svěsí dolů. Kolikrát po jednom počůrání v tesco pleně chápu rčení, že má plínu až u kolen. je to děs a hrůza. Po hodině je plena strašně nacucaná a těžká
To nemluvím o odpoledním spaní, kdy ji má skoro 3 hodiny
Na noc bych ji nikdy nedala