Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
U nás v Praze ty euroshopper vyprodávají za 119kč za balík, mají je ve 2 albertech, ve kterých jsem byla ![]()
@Kaczenka píše:
@Janča005, mají taky dva druhy. Lepší - podobné Pamperskám (Klaasic - červeno žlutý obal) a fialové Wickies (72 ks/199Kč) - nejsou špatné, lepí opakovaně, ale nemají pružný pás…
a to co píšeš je normální cena těch plinek? Jestli jo, tak to není vůbec špatný
@slavuska1 píše:
U nás v Praze ty euroshopper vyprodávají za 119kč za balík, mají je ve 2 albertech, ve kterých jsem byla
to se v Praze žije blaze ![]()
@CokeLady píše:
Myslíš ty igelitový nechutný šmejdy?
přesně ty, jsou fakt šílený
@CokeLady píše:
Je pravda, že obrzek na plíně byl dost retrojaký je teď?
Zvířátka na modrém podkladu ![]()
Chci jen podotknout, ze kdyz jsme naposledy koupili Tesco Value, tak rozhodne nebyly cele igelitove. Mely sice obycejna lepitka ale celkovy povrch totozny jako Euroshoper ci Wickies. ![]()
Tak doufám, že se brzo objeví i u nás v Brně a budou fakt stejný ![]()
Alberťácký plíny teda v opavě nejsou od prosince, co jsem je sháněla, pokud byla akce tak jen ty do 9kg nebo ty junior.Midi jsem neviděla 2měsíce a to máme alberty dva!!!
Kamarádka co tam jezdí k rodičům se mi už po nich jednou dívala a nic, prostě ty prostřední nejsou, pro nás byly levný a dobrý.
pak dají akci a stejně tam nejsou ty co potřebuju. ![]()
@slavuska1 taky jsem si jedny v Praze odnesla, sice na me zbyly uz jenom jedny petky, ale lepsi jak nic
ale za tech 135 je to taky dobra cena, hlavne aby byly stejne, jinak ![]()
@Katy86 píše:
@slavuska1 taky jsem si jedny v Praze odnesla, sice na me zbyly uz jenom jedny petky, ale lepsi jak nicale za tech 135 je to taky dobra cena, hlavne aby byly stejne, jinak
tak já byla předevčírem na ruzyni a na Butovicích, dneska znova na Ruzyni, a pořád plný regály, i spoustu 4.
@slavuska1 chjo, Ruzyne je daleko
ale znam to tam, chodi tam malo lidi, proto asi ty plny regaly ![]()
@Katy86 píše:
@slavuska1 chjo, Ruzyne je dalekoale znam to tam, chodi tam malo lidi, proto asi ty plny regaly
na těch BUtovicích by taky možná mohli mít, tam taky moc lidí nechodí
my na tu Ruzyni jezdíme celkem často, kluci tam milují tu prolézačku, a starší tam zase rád jezdí na tobogánu ![]()