Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@denizperi
klidně bych kupovala pampers dál ale nám prostě nesedly zkoušela jsem všelijaké ale právě tyto leč nejlevnější nám naprosto vyhovují malý není opruzení a je spokojený nemyslím si že bych na něm šetřila
@banánice tak pokud vam vyhovuji tak neni co resit
, ja mam na mysli setreni na detech v pripade, ze plenky zase az tak nevyhovuji, ale co, jsou prece nejlevnejsi..
U nas euroshopper nejlepsi pleny. Mala se hodne opruzuje a nejhorsi to bylo prave po pamperskach (zelene i premium care). Jedine pleny, u kterych fakt zadne opruzeni, jsou prave euroshopper. Rozhodne nejsou pochybne kvality.
Zdravím
už dlouho jsem neviděla v Albertu plenky Euroshopper. Nedávno ještě měli v regálu u cenovky cedulku o tom, že zboží není a dneska dokonce zmizela z regálu i cenovka
Nevíte o tom něco? V obchodě jsem se bohužel neptala..
@Lizzi to je vypadek jen na chvilku. Albert meni znacku Euroshopper na Albert Basic.Maji nove obaly a od stredy jsou v akcnim letaku takze uz by mely byt v prodeji..v novych obalech. U nas aspon jsou.
@CokeLady ty plenky jsou úplně stejné, jen mají jiný obrázek, ted jsou v akci
Včera jsme je koupili, jsou úplně stejné, jen nový obrázek na přední straně.
Obrázek na pleně i nový obal - bílý.
Holky učím prcka na nočník, dají se ty plinky opakovaně zalepit? Mají je teď za dobrý peníze, ale mám strach, aby ta plinka neměla stejný lepítko jako obyč. Tesco plinky
Já teda neměla problém s opakovaným zapínáním ani u Tesco plen.
@sibka píše:
Já teda neměla problém s opakovaným zapínáním ani u Tesco plen.
to si děláš srandu, vždyť ty úplně obyč. Tesco nejdou podruhé zapnou ani náhodou, to je nějaká izolepa nebo co, nepleteš si to s těma lepšíma?
@Janča005 píše:
to si děláš srandu, vždyť ty úplně obyč. Tesco nejdou podruhé zapnou ani náhodou, to je nějaká izolepa nebo co, nepleteš si to s těma lepšíma?
Myslím ty zelené.
@Janča005, neboj. Jsou na suchý zip a opakovaně jdou zapínat. Nejsou stejné jako Tesco value (nebo jak se jmenují).
Já teď kupuju i v Kauflandu Wickees - fialové, jsou stejné jako Euroshoper.
@sibka, Tesco má troje pleny. Jedny jsou igeliťáky - Tesco value. Ty jsou děs, nikdy jsem je nekoupila, jen viděla u známé. Ostatní Tesco jsou fajn.