Plenky Tesco Gaga nebo zelené?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8937
3.5.12 22:13

@lucka.Kr
stojí myslím normálně kolem 260,–, minulý týden byly v akci za 196,– ale já je kupuju vždy v akci, často bývá akce 2+1 , kusů je tam podle velikosti já kupuju 4 a těch je 54

Příspěvek upraven 03.05.12 v 22:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
3.5.12 22:19

Kupujeme zelené,gaga nám nesedly,máme 3 těch je 64 a 5 46,4 si nepamatuji. Normálně jsou kolem 250,–kč teď jsem koupila v akci za 196,–kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
3.5.12 22:38

Ty gaga mi přijdou takový mohutný, se zelenými jsem fakt spokojená. Střídám s Huggieskami a přijdou mi srovnatelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
4.5.12 06:59
@Klarika píše:
malý ty gaga pokaždé pročůral.zato zelene jsou skvele..pripadaji mi skoro jako pampersky :palec:

Jako pampersky? To myslíš tu zelenou barvu na obalu že? :mrgreen: Jako tesco pleny a pampersky se nedaj srovnávat, tesco pleny jsou tlusté, po počůrání na dotek mokré, pampersky ne. Jinak mezi zmiňovanými dvěma plenami, zelené jsou o něco „tenčí“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
4.5.12 08:58

@elchirk aha, tak u nás nee, u nás mají jen ty zelené, pampersky a huggiesky a tím to končí. asi jsme moc malý město a tím malý tesco :nevim: a pak nemám být zmatená, když dojdu, kouknu na mimina na obalech a už nevím, cože jsem to chtěla :D

ale díky, pro mě jako kupujícího je důležitější, jakej mají obal, přece jen cupovat ho, abych zjistila, jestli mají na sobě lvíčka, to mi asi ochranka nedovolí ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.5.12 09:05

Ahojky, my máme oboje…Střídám to a kupuju stejnou velikost, Gaga jsou ale trošku menší než ty zelené. Na dotek mi taky přijdou ty zelené trošku jemnější, ale kamarádka má jinou velikost a říkala, že pak je to stejné. Rozdíl je prý taky v gumičkách, Gaga mají gumičky na stehýnkách a na boku a zelené i na zádech takže Gaga častěji protečou. Přesto mě osobně se víc líbí Gaga. A mají pěkné obrázky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
4.5.12 09:41
@Diana.Kyss píše:
Ahojky, my máme oboje…Střídám to a kupuju stejnou velikost, Gaga jsou ale trošku menší než ty zelené. Na dotek mi taky přijdou ty zelené trošku jemnější, ale kamarádka má jinou velikost a říkala, že pak je to stejné. Rozdíl je prý taky v gumičkách, Gaga mají gumičky na stehýnkách a na boku a zelené i na zádech takže Gaga častěji protečou. Přesto mě osobně se víc líbí Gaga. A mají pěkné obrázky :lol:

Právě Gaga mají gumičku na zádíčkách (něco jako Huggies) a zelené ne (něco jako Pampers), ty zelené jsou od trojek jiné než dvojky. A myslím, že na obou je psáno vyrobeno v ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
4.5.12 11:36

my máme oboje a ok Gaga i zelené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
4.5.12 18:25

Gaga jsme ještě neměli, ale vyzkoušíme :) . A zelené jsou supr, vydrží kolikrát víc než pampersky a složení mi přijde taky lepší. Nejsou tak chemické, akorát jsou o něco tvrdší než Pampers, ale to nám nevadí. V poměru cena a kvalita jsou zelené Tesco bezvadné :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
5.5.12 13:13

Mě zelený tesca pročůral, moc nám neseděly, ale s gaga spokojenost, vyhovujou po všech stránkách ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
5.5.12 13:19

A nevíte náhodou kolik te´d aktuálně stojí ty zelené plenky Tesko?Tesko máme daleko,tak abych nejezdilas zbytečně.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
5.5.12 13:21

Gaga mám teď na prcka (2m) a připadají mi teda lepší jak pemprsky, které jsme měli předtím. Jinak na holku střídám babylove a tesco zelený a ty zelený si myslím, že jsou nejlepší plíny na trhu :mrgreen:
A ještě jsou nějaký fialový, máte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
12.5.12 14:35

Nejsou fialová barva ty igelitový? Pamatuju je teda v barvě modré, ale možná se to už změnilo :-)

• Citovat
  • Upravit
99
17.5.12 14:11

My teda vyzkoušely jen ty zelené a používáme je od narození mrňouska. Malý se nám nikdy neoprudil, jen párkrát v noci protekl,ale nebylo to tak strašný( moc sme nalívaly čajíkem). Gaga neznám,ale rozhodně jsme pro ty zelený :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
18.5.12 12:15

Určo zelené, za mě lepší jak pampers :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie