Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jaké jsou lepsi Lady Gaga nebo zelene tesco plenky a jaky je mezi nema rozdil???
zelený mi přišly lepší, ale jako ty gaga taky nebyly špatný. To jsem ti moc neporadila, co? ![]()
Já jsem byla spokojená s těma zelenýma Tesco.Gaga jsem koupila jen jednou,nějak nám nesedly ![]()
gaga jsme taky jednou odzkoušeli a zas se vrátili k osvědčeným zeleným. už si konkrétně nepamatuju, v čem byly jiné, ale ty zelené byly prostě lepší ![]()
malý ty gaga pokaždé pročůral.zato zelene jsou skvele..pripadaji mi skoro jako pampersky ![]()
ahoj, dočetla jsem se v jiné diskuzi, že jsou v tescu plíny dvoje. myslíte tím teda ty gaga a nějaké zelené(zelený proužek kolem pasu)? přišlo mi, že ty tescoplíny dost lidí vychvaluje, ale u nás mají jen jeden typ - se zeleným obalem (čert ví jaký mají na sobě proužek) ![]()
asi vypadám jako blbec, ale - to jsou ony? ty dobré?
Gaga jsem koupila jednou,přišly mi tvrdý a moc igelitový. Zelený jsou super! ![]()
Já teda neměla ani jedny, ale co mám kamarádky, tak doporučují zelené. Z gaga se děti oprudili, co vím ![]()
ahoj holky můžete mi prosím napsat kolik stojí ty zelený a kolik je tam kusů? díky moc ![]()
@PjckjsANEBjája
Zelený obal to jsou ty dobré. Jaký to má proužek kolem pasu si teď nějak nevybavuji a nechci tam malému teď chodit, když spinká, ale myslím, že něco zeleného tam je a na bříšku je nějaké zvíře, (slon, lev, … podle velikosti).
Ty GAGA nejsou tesco značka, jsou polské a v tescu se jen prodávají.