Plenky v Bulharsku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
103
16.8.14 20:35

Plenky v Bulharsku

Ahoj, poprvé poletíme do Bulharska na Slunečné pobřeží do hotelu Kotva. Prosím nevíte některá, jestli se tam v blízkosti dají koupit plenky? Nechce se mi s sebou tahat celý balík… Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6021
16.8.14 20:56
@paja86 píše:
Ahoj, poprvé poletíme do Bulharska na Slunečné pobřeží do hotelu Kotva. Prosím nevíte některá, jestli se tam v blízkosti dají koupit plenky? Nechce se mi s sebou tahat celý balík… Díky

V každé lékárně je koupíte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
16.8.14 21:09

@paja86 ano dají, je tam lékárna a pár supermarketů. Nebo sedněte na vláček a dojeďte do centra slunečného pobřeží, tam je obchodů hodně. Cenově je to tam jako u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
16.8.14 21:19

Seženeš v pohodě, jen já sem vždy narazila jen na menší balení, takže na týden sem kupovala 2, ale mají snad v každým trošku větším marketu. A nebo výlet do Burgasu, tam sou nákupáky jak u nás, i s DM, ale ne každej je takovej dobroudruh, aby jezdil na celodeňák jejich MHD, jako my :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
103
16.8.14 21:29

Děkuju, moc jste mi pomohly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
16.8.14 21:35
@paja86 píše:

hezkou dovolenou přeju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
16.8.14 21:43
@paja86 píše:

užijte si, je tam krásně. Moře, lidi no paráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
16.8.14 21:52

@paja86 Hned za hotelem je Penny market. Pojedete busem hned kolem něj. Taky jsem tam z hotelu občas zaběhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
17.8.14 12:30

I Bulhari rodi mimina, takze proc by se tam nesehnaly pliny? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
17.8.14 13:29
@soanpe píše:
I Bulhari rodi mimina, takze proc by se tam nesehnaly pliny? :think:

Tak třeba na Kapverdách sem měla docela problém sehnat plínky, v běžným obchůdku je neměli, nebo třeba jen jednu velikost. Sehnala sem až u vietnamců, kteří byli perfektně vybavení. V nějakým supermarketu bych třeba sehnala, ale ten tam potkat je hodně zázrak. A třeba na Kanárech na Lanzarote byl taky docela problém sehnat všechno, co sem potřebovala a třeba na Tenerife naprosto v pohodě, záleží na letovisku. Takže dotazu se nedivím. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3148
17.8.14 14:00

@Bauli tak BG neni jen turisticka oblast, jako vyse zminene lokality. Tam ziji lidi i mimo turistickou sezonu, takze tam vse funguje jako v jinych zemich ;) a hlavne je to destinace, kterou vyhledavaji rodiny s detmi, takze prumerne inteligentni obchodnik dokaze prizpusobit nabidku turistum :) ja treba do BG uz kosmetiku nevozim, neb vse kupuju tam za kensi peniz a lepsi vyber i bio kosmetiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
17.8.14 14:06

@soanpe tak zrovna Kanáry a Kapverdy jsou celoroční destinace :mrgreen: Tam je teplota během roku v podstatě stejná, takže tam je živo pořád ;) Hodně záleží, kde přesně člověk je a to jak na Kanárech, Kapverdách, tak Bulharsku a všude jinde. A jestli zakladatelka není nějak zcestovalá, tak nemá přehled a přijde mi normální, že se ptá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3148
17.8.14 14:24

@Bauli nekecej,ja myslela, ze v kvetnu se na kapverdach sankuje :mrgreen: a plavky si lidi berou do hoteloveho bazenu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
17.8.14 14:35
  • Citovat
  • Upravit
351
17.8.14 18:30
@Krat píše:
@paja86 Hned za hotelem je Penny market. Pojedete busem hned kolem něj. Taky jsem tam z hotelu občas zaběhla.

a je tam bankomat, jinak jsem ho nikde nenašla. Málem jsem nemohla utrácet 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario