Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, poprvé poletíme do Bulharska na Slunečné pobřeží do hotelu Kotva. Prosím nevíte některá, jestli se tam v blízkosti dají koupit plenky? Nechce se mi s sebou tahat celý balík… Díky
@paja86 píše:
Ahoj, poprvé poletíme do Bulharska na Slunečné pobřeží do hotelu Kotva. Prosím nevíte některá, jestli se tam v blízkosti dají koupit plenky? Nechce se mi s sebou tahat celý balík… Díky
V každé lékárně je koupíte ![]()
@paja86 ano dají, je tam lékárna a pár supermarketů. Nebo sedněte na vláček a dojeďte do centra slunečného pobřeží, tam je obchodů hodně. Cenově je to tam jako u nás.
Seženeš v pohodě, jen já sem vždy narazila jen na menší balení, takže na týden sem kupovala 2, ale mají snad v každým trošku větším marketu. A nebo výlet do Burgasu, tam sou nákupáky jak u nás, i s DM, ale ne každej je takovej dobroudruh, aby jezdil na celodeňák jejich MHD, jako my ![]()
@paja86 píše:
Děkuju, moc jste mi pomohly!
hezkou dovolenou přeju ![]()
@paja86 píše:
Děkuju, moc jste mi pomohly!
užijte si, je tam krásně. Moře, lidi no paráda ![]()
@paja86 Hned za hotelem je Penny market. Pojedete busem hned kolem něj. Taky jsem tam z hotelu občas zaběhla.
I Bulhari rodi mimina, takze proc by se tam nesehnaly pliny? ![]()
@soanpe píše:
I Bulhari rodi mimina, takze proc by se tam nesehnaly pliny?
Tak třeba na Kapverdách sem měla docela problém sehnat plínky, v běžným obchůdku je neměli, nebo třeba jen jednu velikost. Sehnala sem až u vietnamců, kteří byli perfektně vybavení. V nějakým supermarketu bych třeba sehnala, ale ten tam potkat je hodně zázrak. A třeba na Kanárech na Lanzarote byl taky docela problém sehnat všechno, co sem potřebovala a třeba na Tenerife naprosto v pohodě, záleží na letovisku. Takže dotazu se nedivím. ![]()
@Bauli tak BG neni jen turisticka oblast, jako vyse zminene lokality. Tam ziji lidi i mimo turistickou sezonu, takze tam vse funguje jako v jinych zemich
a hlavne je to destinace, kterou vyhledavaji rodiny s detmi, takze prumerne inteligentni obchodnik dokaze prizpusobit nabidku turistum
ja treba do BG uz kosmetiku nevozim, neb vse kupuju tam za kensi peniz a lepsi vyber i bio kosmetiky
@soanpe tak zrovna Kanáry a Kapverdy jsou celoroční destinace
Tam je teplota během roku v podstatě stejná, takže tam je živo pořád
Hodně záleží, kde přesně člověk je a to jak na Kanárech, Kapverdách, tak Bulharsku a všude jinde. A jestli zakladatelka není nějak zcestovalá, tak nemá přehled a přijde mi normální, že se ptá ![]()
@Bauli nekecej,ja myslela, ze v kvetnu se na kapverdach sankuje
a plavky si lidi berou do hoteloveho bazenu ![]()
@Krat píše:
@paja86 Hned za hotelem je Penny market. Pojedete busem hned kolem něj. Taky jsem tam z hotelu občas zaběhla.
a je tam bankomat, jinak jsem ho nikde nenašla. Málem jsem nemohla utrácet ![]()