Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky. netušíte něktr. zda je pořád ve slevových kuponech pro těhotné (či pro mimčo) kupon na 1+1 balík Huggiesek newbornek zdrama?
před rokem a půl to tak bylo, ovšem, to už je nějaká chvilka, a já nemám DMko nikde při ruce, kupony už nezasílají, musí se vyzvednout na prodejně, tak abych se tam netáhla zbytečně. jinak z nich asi nic nevyužiju ![]()
díky moc ![]()
Podle mě není, já teda v knížce jak pro matku před porodem, tak pro narozený mimi nic zadara nenašla
. Ale ruku do ohně za to nedám
.
@chytrá horákyňka chjo, tos mě nepotěšila!
ale stejně děkuju ![]()
Vloni byly, letos nevím, můžu kouknout, ale až tak za týden
@Mičule No skutečně nemáš zač
. Bohužel jsem kupónky, které nevyužiju vytrhala a vyhodila, tak ti to nemůžu říct s určitostí, ale vzhledem k tomu, že jsem stará lakota, tak bych si všimla, že jsou zdarma, i když huggieskám zrovna nefandím. Možná na ně byl slovový kupón, ale 1+1 zdarma na 99% ne.
No nejsem si jistá, zda to bylo psáno jako: 1+1 zdrama. každopádně to tak vycházelo. prostě za dva balíky byla cena 200,– což byla jinak jejich cena na jeden balík. snad to píšu pochopitelně ![]()
ale to je jedno no. musím vychytat nějakou akci. chci je stejně jen do porodky, jinak látkujem ![]()
Určo už v nabídce nejsou, dm je vyprodávalo a už je prodávat nebude, tak to už nebde ani v knížečce
@lokynka ahaaa, děkuju.
no ono je huggiesek vůbec škoda
byly to mé oblíbené. no nic ![]()
Je to tak, byly tam 1+1 pak místo toho dávali pampersky a pak to asi zrušili úplně..
V DM slevové knížce pro nastávající maminky sice nejsou, ale včera jsem kupovala v Albertovi Huggies Newborn 90ks za 299,–. Mají teď v akci všechny velikosti
. V té slevové knížce do DM mi nic výhodného nepřišlo, líp se tam vyplatí koupit např. Pampers premium care na slevový kupón 25% + 10% sleva na celý nákup.