Plenky Wickies

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
R21
5.5.13 20:11

plenky wickies

Maminky chci se zeptat zda máte zkušenosti s plenkami wickies fialový obal s lvíčkem. Jsou igelitové? Používám z dm nebo rosmana a tyhle jsem teď viděla v akci

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6895
5.5.13 20:20

@R21 s těmi fialovými zkušenosti nemám, ale mám se zelenýma…jednou jsem je koupila staršímu synovi (tehdy asi 1,5r) a jsou tak strašný že on se odplenkoval :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:…z těch levnějších mi ale dobrý přijdou ty z Alberta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R21
5.5.13 20:21

A co tesko fialový? teď teda změnili obal na zeleny

• Citovat
  • Upravit
1242
5.5.13 20:28

Já nedávno koupila ty wickies zelený a teda byly lepší jak ty z Albertu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
5.5.13 20:30

Wickies jsme měli jednou, a never ever.

Tesco Gaga (byly fialový, prostě ty prostřední) mi přišly super, jen na noc nebyly dost savý, malá je čuralína.

Ty dražší Tesco zelený Essentials jsou taky bezva, a zvládají i noc, jen jsme v nich jednou měly „píseček“, jakoby špatně namletou tu savou náplň, tak jsem teď nas… a nekupuju je (stejně jako Babylove z DM, tam jsme měly stejnej problém).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
6.5.13 12:41

Ahoj, my máme ty fialový s lvíčkem a jsme spokojeni. Dávám chlapečkovi i na noc a neprotekly nám ani jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.5.13 22:50

Nazdar, no tak já jsem zkoušela wickies z kauflandu a byly moc dobrý. osvědčily se mi i z Albertu a dokonce i z Lidlu. Dřív u moji první dcery jsem kupovala jen ty teskové a dneska jsem je koupila synovi asi podruhé a moje nervy :cert: musím jít koupit jiné, protože se rozpadají a ty tenké gumky co jsou kolem stehýnek malému doslova dřou kůži do červena :cert: jinak používám i látkové, protože mě štve, jak to předražily ty plínky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
21.10.13 14:57

Ty zelené byly hrozné „igelitové“. Teď ty nové Wickies - fialové, jsou dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.14 22:21

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat jaký máte názor/zkušenost s plenkami Wickies…mám na mysli ty nejmenší " midi-4 až 9kg " děkuji moc odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
22.6.14 22:28

@Kobliha 23 takový normální, neprotečou, neurazí..za tu cenu ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
22.6.14 22:32

@Kobliha 23 Já si pro ně jezdím celkem daleko. Jsem spokojená narazili jsme na ně a kupujeme aktuálně 7-18kg. Pro dceru 13kg jsou takové akorát ale už má dva roky tak snad brzy plenky odbouráme definitivně.
Do té doby jsme kupovala plenky z Alberta, a kvalitou mi příjdou Wickies lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucysmidkova
28.6.14 20:36

Ahoj měla jsem je a přijdou mi jako z dvakrát recyklovaného papíru raději používám z lidlu toujours :)

• Citovat
  • Upravit
194
13.1.16 08:02
@Kobliha 23 píše:
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat jaký máte názor/zkušenost s plenkami Wickies…mám na mysli ty nejmenší " midi-4 až 9kg " děkuji moc odpovědi :)

Kupuji je a jsem spokojená, ani jednou maly neprotekl a neoprudil se ani. Akorát při prvním nákupu mě zarazilo, jak jsou velké, oproti pamperskám 4-9kg. Ale vyhovují, kupuji už druhým měsícem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí