Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Plínky i ubrousky s sebou, oblečení mají erár. I látkové plínky na ublinknutí a tak.
Já tam byla dvakrát spokojená…
Vložky taky svoje donést, i noční košile (to jediné mě štvalo).
Jj a nějakou deku pro miminko, mají jenom malinkate a kolikrát mi přišlo miminko studené.
Jojo plenky urcite, ubrousky take, ja si pak nechala donest nejake obleceni pro malou navic, davali mi tam pro ni same 62-68 - takze v tom vylozene plavala
![]()
Ahoj já mám sice termín až v červnu, ale chystám se do Vitkovic
kdysi jsem v této nemocnici pracovala a proto tu chci i rodit ![]()
@Pipet já rodila v září, na konci a jak jsem sla s mimcem na oběd, tak jsem myslela, že skosnu, maly zmrzlý, jsem ho měla prikryteho, zavinuteho, ještě měl můj náhradní čistý zupan, než mi manžel přinesl deku. Nebyla jsem jediná..
@MarieOVMUC jejda ja tam rodila na zacatku zari a vsude bylo pretopeno, v pokoji jsme mely takove soukrome peklicko
. Jo ja byla na nervy, mala mela 50 cm, oni mi davali same 62,68 mala mi v tom plavala, kdyz se vzbudila nohy i ruce mela vysvlecene ![]()
@MarieOVMUC Já jednou konec října a vloni začátek dubna, jak byl ještě sníh
a fakt mi bylo horko hrozné, mimino prostě oblečené a v zavinovačce a v pohodě. Ale každé mimčo má jinou termoregulaci.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj kdo rodil v poslední době ve Vitkovicích. Já se tam chystám a zajímalo by mě jestli se musí na celou dobu pobytu brát pleny pro dítě. A když tak nějaké zkušenosti