Pleny do porodnice ostrava vitkovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.2.14 18:13

Pleny do porodnice ostrava vitkovice

Ahoj kdo rodil v poslední době ve Vitkovicích. Já se tam chystám a zajímalo by mě jestli se musí na celou dobu pobytu brát pleny pro dítě. A když tak nějaké zkušenosti ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
15.2.14 18:15

Plínky i ubrousky s sebou, oblečení mají erár. I látkové plínky na ublinknutí a tak.
Já tam byla dvakrát spokojená…

Vložky taky svoje donést, i noční košile (to jediné mě štvalo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.14 18:28

@Pipet i ubrousky? No nevadí hlavně ať je vše o. k a spokojenost

• Citovat
  • Upravit
7376
15.2.14 19:00

Jj a nějakou deku pro miminko, mají jenom malinkate a kolikrát mi přišlo miminko studené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
15.2.14 19:17

Jojo plenky urcite, ubrousky take, ja si pak nechala donest nejake obleceni pro malou navic, davali mi tam pro ni same 62-68 - takze v tom vylozene plavala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.2.14 19:30

@MarieOVMUC Studené? Tam bylo horko jak v pekle 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
15.2.14 19:34

Ahoj já mám sice termín až v červnu, ale chystám se do Vitkovic :palec: kdysi jsem v této nemocnici pracovala a proto tu chci i rodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
16.2.14 12:42

@Pipet já rodila v září, na konci a jak jsem sla s mimcem na oběd, tak jsem myslela, že skosnu, maly zmrzlý, jsem ho měla prikryteho, zavinuteho, ještě měl můj náhradní čistý zupan, než mi manžel přinesl deku. Nebyla jsem jediná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
16.2.14 12:43

@Andeliiicek hehe, mi zas dávali samé malinké :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
16.2.14 19:30

@MarieOVMUC jejda ja tam rodila na zacatku zari a vsude bylo pretopeno, v pokoji jsme mely takove soukrome peklicko :mrgreen:. Jo ja byla na nervy, mala mela 50 cm, oni mi davali same 62,68 mala mi v tom plavala, kdyz se vzbudila nohy i ruce mela vysvlecene 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.2.14 19:35

@MarieOVMUC Já jednou konec října a vloni začátek dubna, jak byl ještě sníh :roll: :lol: a fakt mi bylo horko hrozné, mimino prostě oblečené a v zavinovačce a v pohodě. Ale každé mimčo má jinou termoregulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková