Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Nevíte kolik ted stojí po tom zdražování díky
O víkendu 369 za krabici, ale větší velikosti. Nejsem si jistá jestli malé nemají jinou cenu. Já raději látkové a teď přes zimu když už jednorázové tak spíše babydream z rossmanna.
@mati píše:
O víkendu 369 za krabici, ale větší velikosti. Nejsem si jistá jestli malé nemají jinou cenu. Já raději látkové a teď přes zimu když už jednorázové tak spíše babydream z rossmanna.
jsou ty plenky z rossmana lepší? A v čem?
Podle mě je jedno, jaká to je velikost, cena je stejná, akorát jich je pak menší počet u větších velikostí. Ty ceny jsou teda děsivý, ještě že jsem si udělala zásobu na konci roku.
Nevyhoda babydream z rossmana je, že se nedají uplatnit žádné slevy jako v DM a moc výhodné v tom případě nejsou ![]()
@mati ahoj chci se zeptat-kdyz tu krabici otevres tak v ni jsou pleny jeste v nejakem baliku…jde mi o tom ze ta krabice se mi pod kocar nevleze tak kdyz ji otevru jestli ty plenky jsou jeste nejak zabalene a narvu to treba pod kocar…
@SarkaC tak to bude stejná, já to brala podle mého syna - měl dva měs. ještě vel. nowborn a pak jaro/léto měl jen látkové
a právě u těch úplně nejmenších mám pocit, že je jiná cena
@Retea mému synovi líp sedí
jinak mi přijde jediný rozdíl, že nemají vzadu uprostřed „skrčení“ ale u větších dětí by to vadilo jen při průjmu ![]()
a cenově vychází s kuponkem -10% na celý nákup dobře, loni líp než z dm, teď nevím kolik stojí
Krabice stojí ted 369 Kč jsou v ní dva balíky plen, množství podle velikosti.
A oproti Babydream se mi vyplatí díky kupónkům na slevu, buď přímo na plínky nebo 25 proc. slevu na jeden výrobek.
A kolik je v tom balíku z DM kusů?
Pampersky kupujeme velikost 4+.
Babylove
4 - 84ks
4+ - 76ks
babydream
4 - 2× 40ks
4+ - 2× 36ks loni za 289,–
Tak dnes měli plenky babydream za 289,– (260,– se slevou)
malé bal. za 159,–