Plenky papírovky z obchodních sítí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
831
8.1.13 13:57

Zase ty papírovky

Když jsem byla před 4 lety doma s malou většinou jsem používala Pampersky. Občas i jiné, babylove, babydream, happy-bez poblémů akorát u happy v jednom balení chyběli lepicí proužky. A huggies s medvídkem Pů-ty mi nevím proč nešly kolem dcery obalit a zalepit ty proužky, měla to kolem tělíčka šišatě. Jo a jednou mi někdo dal asi půl balíčku tescovek ale to si už nepamatuji výsledek. Ale asi to byla nějaká jiná šarže protože známá je ve stejné době mněla taky a ty její vypadaly jako Pampersky. Nikdy jsem ale neměla z Lidlu, HyperA, Kauflandu a dalších obchodních sítí. Další známá si nemůže vynachválit Clever. Čekám „asi“ kluka a prý je to s kluky jiné. Vím, že diskuzí je tu dost, ale nechci číst každou a ráda bych je slučila do jedné… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2331
8.1.13 14:03

@zasemamina mě se u kluka osvědčily Pampers a teď je na prďolku mám nakoupené taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
8.1.13 14:05

Nějak nerozumím na co se ptáš? :think: :nevim:
U starší jsem používala na střídačku pampers a huggies střídala jsem to podle toho, jak začla na jedny blbě reagovat :roll: nějak se mi zhnusily obě ty značky.
U mladší používám jen tesco a párkrát z dm nebo z rosmana a jsem spokojená.
U třetího nehodlám opět pampers ani kupovat, asi zas pojede na tesco, ty jsem si oblíbila nejvíc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
8.1.13 14:05

My máme kluka a kupovaly jsme pampers baby activ, hugies premium, babylove, babydream, hapy, euro z Alberta, co nám neseděli byli ty levnější hugies, Kauflandský wickies, sleep and play

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
8.1.13 14:06

@zasemamina mě se u kluka osvědčily Pampers a teď je na prďolku mám nakoupené taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
8.1.13 14:16

Ono každému vyhovuje něco jiného. Já třeba nenechám dopustit na plenky Gaga z Tesca (dávám na noc) a jinak z Lidlu (ale jen pokud jsou v akci) nebo Pandu nebo zelené z Tesca. Čemu se rozhodně vyhnout jsou ale Wickies.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
8.1.13 14:23

Jo a ty kauflandské (né ten zelený balík, ale ten červeno/modrý) jsem párkrát koupila, že nebyl čas jet do tesca a taky dceři seděly, dokonce mi připadaly stejné, jak ty tesco zelený balík, takže byly v záloze, když nebyl čas jet do jiného města do tesca že u nás není :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
8.1.13 14:32

No me se u chlapce osvedcilo kupovat o cislo vetsi plenky. Tim jak kluci curaji vys, holcicky spis pod sebe, tak maly potreboval vzdycky proste vetsi plenku, nez jsem kupovavala dceri. Pouzivame jak pampers, tak Babylove, tak i tesco zelene. Jen ty posledni jsou dost takove objemne a tvrdsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
8.1.13 14:33

Používala jsem a používám Pampers, v začátcích jsem experimentovala a stálo mě to dost vyhozených peněz. Takže zůstávám a měnit nehodlám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25075
8.1.13 14:37

Už dlouho kupuju jen Euroschoper v Albteru - jsou nejlevnější a kvalita mi naprosto vyhovuje. Oranžové Pampers byli děsný, Alberťácký mají pružný pas, takže paráda. Já jiný nekupuju, protože i když je někde akce, tak nikdy nevyjdou jiný plínky tak levně, jak tyto (ale je jasný, že nestuhnu všechny akce :) navíc si letáky nenecháváme posílat, takže jen když mám čas a naládu a otevřu si to, když mi to přijde mailem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
8.1.13 14:44

Když nelátkujem, tak používáme babylove ekologické z dm, vyhovují nám nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
8.1.13 14:47

Teď si plánuji koupit balík do začátku než vyzkoušíme.. Uvažuji o Babylove 1 - co myslíte? Nebo koupit třeba balík 1 a balík 2..? Nebo víc? Poraďteeee :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
8.1.13 14:50

@Almira-Alm Plenek c. 1 bych vic jak jeden balik urcite nekupovala. Ono ditko fakt dost rychle roste. Takze druhej balik uz ty vetsi. Pokud bys mela maly miminko, tak bude mit velikost dva trebas do puli telicka, ale na „funkci“ to nema vliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
8.1.13 14:59
@avm3 píše:
Už dlouho kupuju jen Euroschoper v Albteru - jsou nejlevnější a kvalita mi naprosto vyhovuje. Oranžové Pampers byli děsný, Alberťácký mají pružný pas, takže paráda. Já jiný nekupuju, protože i když je někde akce, tak nikdy nevyjdou jiný plínky tak levně, jak tyto (ale je jasný, že nestuhnu všechny akce :) navíc si letáky nenecháváme posílat, takže jen když mám čas a naládu a otevřu si to, když mi to přijde mailem)

za mě jsou zas euroshoper nejhorší plenky, použila jsem 2 z balení a zbytek letěl…
Syn už je naštěstí několik měsíců bez plen, ale kupovali jsme pampers a babylove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
8.1.13 15:00

@Almira-Alm Jinak vsimni si, ze plenky se vyrabi vzdycky v nejakem vahovem rozmezi a ze se to vahove dost prolina, takze vetsima plenkama nic moc nezkazis. Male ale budes muset prodat.
c. 1 2-5kg
c. 2 3-6kg
c. 3 4-9kg
c. 4 7-18kg

Me se vzdycky osvedcilo rychle prejit na tu vetsi velikost, protoze vetsi velikost byla vzdycky savejsi nez ta predchozi. Jinak ze zacatku mi mimino nabiralo kolem toho kila za mesic. Za ctyri mesice maly zdvojnasobil hmotnost.

Příspěvek upraven 08.01.13 v 15:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky