Plenky papírovky z obchodních sítí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
8.1.13 15:01
@74paja píše:
@Almira-Alm Plenek c. 1 bych vic jak jeden balik urcite nekupovala. Ono ditko fakt dost rychle roste. Takze druhej balik uz ty vetsi. Pokud bys mela maly miminko, tak bude mit velikost dva trebas do puli telicka, ale na „funkci“ to nema vliv ;)

přesně měla jsem taky jen jeden balík jedniček v porodnici a to jsem měla drobnější dítě ;) pak už dvojky a ty měla ale dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
8.1.13 15:04

Stejně se to musí vyzkoušet, každému sedí něco jiného. Mě se jeden opruzoval s pampersek a druhý z huggies, ty dokonce děsně protýkaly…takže jsme skončili na plínách z DM a zelené tesco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
8.1.13 15:21

Hmmm.. Tak koupím jedny jedničky a jedny dvojky do porodnice a apk uvidíme.. Chci převážně látkovat takže jde o naprotý začátek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
8.1.13 16:29
@IvkaH píše:
Nějak nerozumím na co se ptáš? :think: :nevim:

Hlavně jsem chtěla vědět, zda jsou opravdu ty obchoďácké dobré. Když teď podražili i pleny řekla jsem si že zkusím i ty Euroshoper a podobné, ale že se prvně zeptám jaké máte zkušenosti, že se nenechám ovlivnit pouze jednou maminkou ze školky. Teď nám přišli v poště 10%-ní slevy do Rosmana tak toho využiju, minule se mi to vždy podařilo vyhodit ale už si dám pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.1.13 16:36

@zasemamina Já jsem používala Pampers, krom jejich Sleep&play, kamarádce se po nich malá osypala, tak jsem neriskovala.. Nelepší mi přišly ty uplne první, tuším, ýe mají bílý obal. a pak ty active baby.
No a ted pouzivame tesco(baby essential) pleny, jsou hodne podobe pamperskam, jen cena je lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
8.1.13 16:49

Mám sice holčičku, ale u nás takhle:
PAMPERS - NEvyhovují - pleny tenké, hned je pročůrá, po ubrouskách opruzená

BELLA HAPPY - vel. 1 v porodnici a super, od vel. 2 protýkají, jsou tlusté a neforemné; po čase opruzeniny

HUGGIES PREMIUM A SUPER DRY - super :pankac:… bohužel už se nevyrábí, doprodávají se jen zásoby

TOUJOURS (Lidl) - jsou fajn, dobře sedí, ale máme po nich po delší době červený zadek

SOFTINO (Lidl) - obyč plínky, v nouzi dobré na denní přebalování

BABYTIME (Penny) - nejsou špatné; pozor ale do Čech dodává jiný výrobce než na Moravu a pleny jsou jiné!!! (vlastní zkušenost)

BABYDREAM (Rossmann) - fajn plenky za fajn cenu na denní přebalování

ALBERT QUALITY - naprostá jednička hned po Huggies - fajn sedí, sajou, vydrží celou noc

CLEVER (Billa) - trošku objemnější a tvrdší, ale sajou dobře, taky vydrží celou noc, kupodivu bez opruzenin

Teď se chystáme vyzkoušet to vychvalované „Tesco“  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
8.1.13 18:12

Určitě ale nekupuj do porodnice CLEVER, jsou strašně velké. Rozmezí je 3 - 9 kg, ale 3kilák je bude mít až pod krk. My máme něco málo přes 6 kg a jsou OK, možná ještě trošku větší ;) To jen pro info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.1.13 18:30
@zasemamina píše:
Hlavně jsem chtěla vědět, zda jsou opravdu ty obchoďácké dobré. Když teď podražili i pleny řekla jsem si že zkusím i ty Euroshoper a podobné, ale že se prvně zeptám jaké máte zkušenosti, že se nenechám ovlivnit pouze jednou maminkou ze školky. Teď nám přišli v poště 10%-ní slevy do Rosmana tak toho využiju, minule se mi to vždy podařilo vyhodit ale už si dám pozor.

Zkus si koupit jeden balík nějakých, na které dávají mamky nejlepší recenze a když budou vyhovovat, tak je vyhrané a pak v akci nakupuj :dance: :kytka:.
Ony i ty obyčejné neznačkové tesco, dm, kauflanské se hodí nakupovat v akcích :dance: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
14.1.13 11:11

Máte zkušenost s Huggies Newborn? Včera jsem je viděla v Kauflu a líbil se mi tam ten výkrojek na pupík. A hledala jsem K-classic newborn nebo vel. 1, ale neměli je. To se nevyrábí nebo je zrovna neměli? Všechny regály byli zaplněné, tak by místo na ty nb museli zaplnit většími velikostmi. Doma už mám nachystané dva balíky dvojek-babylove a pampers v bílém obalu, kupoval manžel a prý si menších nevšiml nebo je neměli - v DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
14.1.13 11:22
@zasemamina píše:
Máte zkušenost s Huggies Newborn? Včera jsem je viděla v Kauflu a líbil se mi tam ten výkrojek na pupík. A hledala jsem K-classic newborn nebo vel. 1, ale neměli je. To se nevyrábí nebo je zrovna neměli? Všechny regály byli zaplněné, tak by místo na ty nb museli zaplnit většími velikostmi. Doma už mám nachystané dva balíky dvojek-babylove a pampers v bílém obalu, kupoval manžel a prý si menších nevšiml nebo je neměli - v DM.

Já je používala, ale až od velikosti 2. Předtím jsme měli Happy 1. Nám huggies vyhovují. Dobře sají, sedí, protekly za celýho 1/2 roku asi 5×. ale to byly špatně nasazené nebo už byla malá velikost. Škoda, že už skončily :,(

Příspěvek upraven 14.01.13 v 11:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
14.1.13 11:25
@zasemamina píše:

My Huggies Newborn dostali, když jsem přijela z porodky, a už NIKDY VÍC. Za mě: Koupit bych je nekoupila. :cert: Celkové Huggies nemám ráda, ale když jsme je dostali, tak co s nima, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
14.1.13 11:28

@zasemamina a ted si vyber :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
14.1.13 11:37
@jayjayka píše:
@zasemamina a ted si vyber :lol:

právě, že jednou jsem huggies taky zkusila a nevyhovovali, ale byla to vel. tuším 3. Tak mě zajímalo zda je newborn lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
14.1.13 13:53
@zasemamina píše:
právě, že jednou jsem huggies taky zkusila a nevyhovovali, ale byla to vel. tuším 3. Tak mě zajímalo zda je newborn lepší…

Mě přijdou úplně stejné. Nám už začíná být vel. 3 pomalu malá, takže jsem si do zásoby nasyslila nějaký vel. 4 :mrgreen: I ty jsem očíhnula a taky úplně stejné jako vel 3. akorát teda o dost větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
14.1.13 15:57

Teď dobíráme ještě Huggies s medvídkem Pů, a taky jsem ráda, že se jich zbavíme. taky jsme je dostali a nic moc,.Malý je pročůrá, a to používáme č.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí