"Pleška" TAM dole...

Anonymní
22.5.15 13:03

"Pleška" TAM dole...

Mám holky dotaz - po porodu druhé dcery se mi dole mezi chloupky udělala z ničeho nic „pleška“ jinak se to nedá říct. Prostě asi 5 cm kruh, kde mi vůbec nerostou chloupky. Na gyndě doktorka prohlásila, že něco takového ještě neviděla a moc mi nepomohla. Nestalo se vám to některé? Ono mě to teda nijak neomezuje, spíš naopak, nemusím se tam holit, ale člověk znervozní… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7376
22.5.15 13:11
@Anonymní píše:
Mám holky dotaz - po porodu druhé dcery se mi dole mezi chloupky udělala z ničeho nic „pleška“ jinak se to nedá říct. Prostě asi 5 cm kruh, kde mi vůbec nerostou chloupky. Na gyndě doktorka prohlásila, že něco takového ještě neviděla a moc mi nepomohla. Nestalo se vám to některé? Ono mě to teda nijak neomezuje, spíš naopak, nemusím se tam holit, ale člověk znervozní… :oops:

a nemas tam strie? vytahane misto? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
22.5.15 13:11
@Anonymní píše:
Mám holky dotaz - po porodu druhé dcery se mi dole mezi chloupky udělala z ničeho nic „pleška“ jinak se to nedá říct. Prostě asi 5 cm kruh, kde mi vůbec nerostou chloupky. Na gyndě doktorka prohlásila, že něco takového ještě neviděla a moc mi nepomohla. Nestalo se vám to některé? Ono mě to teda nijak neomezuje, spíš naopak, nemusím se tam holit, ale člověk znervozní… :oops:

to je něco jak kruhy v obilí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
22.5.15 13:12
@JaneDoe píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.5.15 13:14
@JaneDoe píše:

ze jako na bobrovi pristava mikroufo?.D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
22.5.15 13:15
@JaneDoe píše:

Tak tys to zabila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.15 13:18

Tak to vám teda moc děkuju, člověk se tady svěřuje s intimním problémem a vy si ze mně děláte prd*l :mrgreen: :mrgreen: :jazyk:
Ani strie, ani nic vytahaného, prostě normálně holé místo… Řeším to jenom proto, že mám strach, jestli to není projev něčeho jiného, hormony nebo tak…

• Citovat
  • Upravit
7376
22.5.15 13:21
@Anonymní píše:
Tak to vám teda moc děkuju, člověk se tady svěřuje s intimním problémem a vy si ze mně děláte prd*l :mrgreen: :mrgreen: :jazyk:
Ani strie, ani nic vytahaného, prostě normálně holé místo… Řeším to jenom proto, že mám strach, jestli to není projev něčeho jiného, hormony nebo tak…

tak pokud tech plesek nemas jinde vic, tak bych myslela, ze ty chlupy mas vydrene nebo jinak to misto proste poskozene.. pokud ti nezacnou rust fousy nebo vypadavat ci upadavat jine casti dela, bud rada, ze nemusis holit. D mi po porodu vypadlo tolik vlasu, ze jsem mohla mit pleteny zupan… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.15 13:23
@Anonymní píše:
Ani strie, ani nic vytahaného, prostě normálně holé místo… Řeším to jenom proto, že mám strach, jestli to není projev něčeho jiného, hormony nebo tak…

když bez fotky se to opravdu nedá určit, zatím to může jak ten projev něčeho jiného, hormony anebo i něco jiného. Ale i ty kruhy bych nezatracoval, vždyť taky nikdo neviděl, jak opravdu vznikly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
22.5.15 13:24

Vím, že se to dělá na hlavě. Jmenuje se to alopecie. Myslím, že u toho můžou vypadnou i chlupy na celém těle. Je to autoimunitní reakce těla. Zkus pohledat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.15 13:24

Nikde jinde nic. A teda nevím, jak by se to dalo vydřít :mrgreen:

Po porodu mi taky šíleně padaly vlasy, pak se to upravilo. Je to takový divný no, ale vidím, že jsem asi jediná na celém světe :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.15 13:25

Hahaaaaa jasně, ještě vám se dám fotku :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6021
22.5.15 13:25
@Anonymní píše:

mně zas 2 měsíce po porodu druhého syna nerostly chlupy v podpaží :lol: škoda, že to nevydrželo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
22.5.15 13:26
@Anonymní píše:
Hahaaaaa jasně, ještě vám se dám fotku :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jasné dej fotku, se pobavíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
22.5.15 13:28
@Anonymní píše:
Hahaaaaa jasně, ještě vám se dám fotku :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale no ták! Vždyť jsi anonymní a dole to nebude nic tak atypického, že bychom to nikdo neviděl, ne? Až na ten kruh tedy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí