Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne, jestli byla ovulace teprv předevčírem, tak s tebou miminko ještě ani není spojené, pokud se teda vůbec zadarilo.
@Anonymní píše:
Ahoj, asi potrebuju jen uklidnit… snazime se o miminko a mela jsem asi predevcirem ovulaci. Dnes jsem omylem snedla trochu plesniveho eidamu- ja to nepoznala- pak mi to bylo oznameno. Myslite, ze je eventualne miminko ohrozeno?
Vždyť nejsi ještě ani těhotná tak jak by to mohlo ublížit?
Já když už byla těhotná měsíc, a nevěděla to, jedla jsem plísňovou nivu, pár ibalginů, a mimi je v pořádku
@VilaAnalka píše:
Ne, ale mozkovy bunky ocividne ohrozeny jsou.
Ty uz jsou davno v pr.deli ![]()
Nejsi tehotna, tak neres hoveziny.
Ono i kdybys byla, tak co cekas, ze se dite narodi zelene?
Nechci být zlá, ale budu… Obávám se, že přehlížíš mnohem větší problém nez je plesnivy eidam.
![]()
Zhluboka se nadechni, napočítej do desíti a znovu si to po sobě přečti. Pokud stále uznáš, že ten dotaz je na místě, pak ano, miminko (které, pokud je, tak má momentálně 4 buňky) je ohroženo elmi - přílišnou hysterií své matky.
@Anonymní píše:
Ahoj, asi potrebuju jen uklidnit… snazime se o miminko a mela jsem asi predevcirem ovulaci. Dnes jsem omylem snedla trochu plesniveho eidamu- ja to nepoznala- pak mi to bylo oznameno. Myslite, ze je eventualne miminko ohrozeno?
jaké miminko proboha?
To by mě teda zajímalo, co se pak musí narodit moji kamarádce, která si v těhotenství občas dává hermelín a jine plesnivce
je ve 34tt a zjevně to na její existující miminko nemá vliv, tak na tvoje neexistující to jistě vliv mít taky nebude, zakladatelko ![]()
Nevim na jaké miminko, ale pokud sousedky, tak nebude. Ty žádné miminko nemáš.