Plesnivý eidam a začátek těhotenství

Anonymní
5.10.19 18:07

Plesnivy eidam a zacatek těhu

Ahoj, asi potrebuju jen uklidnit… snazime se o miminko a mela jsem asi predevcirem ovulaci. Dnes jsem omylem snedla trochu plesniveho eidamu- ja to nepoznala- pak mi to bylo oznameno. Myslite, ze je eventualne miminko ohrozeno? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
5.10.19 18:13

Ne, jestli byla ovulace teprv předevčírem, tak s tebou miminko ještě ani není spojené, pokud se teda vůbec zadarilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.19 18:15
@Anonymní píše:
Ahoj, asi potrebuju jen uklidnit… snazime se o miminko a mela jsem asi predevcirem ovulaci. Dnes jsem omylem snedla trochu plesniveho eidamu- ja to nepoznala- pak mi to bylo oznameno. Myslite, ze je eventualne miminko ohrozeno? :nevim:

Vždyť nejsi ještě ani těhotná tak jak by to mohlo ublížit? 8o Já když už byla těhotná měsíc, a nevěděla to, jedla jsem plísňovou nivu, pár ibalginů, a mimi je v pořádku

• Citovat
  • Upravit
678
5.10.19 18:18

Ne, ale mozkovy bunky ocividne ohrozeny jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
5.10.19 18:29
@VilaAnalka píše:
Ne, ale mozkovy bunky ocividne ohrozeny jsou.

Ty uz jsou davno v pr.deli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
5.10.19 18:29

Nejsi tehotna, tak neres hoveziny.

Ono i kdybys byla, tak co cekas, ze se dite narodi zelene?

• Citovat
  • Upravit
6623
5.10.19 18:31

Nechci být zlá, ale budu… Obávám se, že přehlížíš mnohem větší problém nez je plesnivy eidam. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35729
5.10.19 18:43

Jako vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
5.10.19 18:49

Zhluboka se nadechni, napočítej do desíti a znovu si to po sobě přečti. Pokud stále uznáš, že ten dotaz je na místě, pak ano, miminko (které, pokud je, tak má momentálně 4 buňky) je ohroženo elmi - přílišnou hysterií své matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
5.10.19 18:59

Vždyť nejsi těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
5.10.19 19:08
@Anonymní píše:
Ahoj, asi potrebuju jen uklidnit… snazime se o miminko a mela jsem asi predevcirem ovulaci. Dnes jsem omylem snedla trochu plesniveho eidamu- ja to nepoznala- pak mi to bylo oznameno. Myslite, ze je eventualne miminko ohrozeno? :nevim:

jaké miminko proboha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
5.10.19 19:24

To by mě teda zajímalo, co se pak musí narodit moji kamarádce, která si v těhotenství občas dává hermelín a jine plesnivce :lol: :lol: je ve 34tt a zjevně to na její existující miminko nemá vliv, tak na tvoje neexistující to jistě vliv mít taky nebude, zakladatelko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
6.10.19 08:00

Nevim na jaké miminko, ale pokud sousedky, tak nebude. Ty žádné miminko nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí