Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Denisa76 krásný!!! Já mám křečáky takže o krátké sukni si můžu nechat zdát ![]()
Já mám černé šaty bez raminek a chtěla sem k nim letos pudově růžové doplnky, ale ač sem z jezdila snad celou prahu, nemůžu sehnat v tomhle odstínů lodicky (když už mely správnou barvu, tak měly tu Desnou špičku která je ted asi moderní a hrozná)
Tak kdybyste o takové některá do patku zakopla, tak hodte echo diky ![]()
@LenkaN26 nebud z toho smutná nádherný jsou i dlouhý šaty..mají své kouzlo. Já volila krátké protože tancuju a dlouhé mě překážejí ![]()
@LenkaN26 to jsi šikulka
Já bych na to kašlala, ale budu tancovat s profesionálem a nemíním si rozbít hubu. Stačí, že mám podpatky, které fakt nemusím
Upřímně uvažuju, že si do tašky přibalím zlaté kecky ![]()
@Denisa76 Já si beru lodičky a do tašky baleriny
Teď jsem zvyklá spíš na lyžáky ![]()
@LenkaN26 no to mě těší, že blbý nápady nemám jenom já
Tak lyžáky jsem ještě nevytáhla, ale brusle už jo ![]()
@Denisa76 Já jsem byla od 24.12. do 3.1. na horách tak jsem si to celkem užila ![]()
Holky potřebují poradit jaký účes by.jste radily pro. krátký vlasy??? ![]()
@smoulinla Záleží na tom, jaké budeš mít šaty, zda se k nim hodí holá ramena a vyčesané vlasy nahoru, nebo rozpuštěné…
@Krakatice88 budu mit krátký šaty nad kolena a jenom okolo prsou bez raminek ![]()
@smoulinla Na tvém místě bych vlasy vyčesala do elegantního uhlazeného drdolu a jelikož jsou šaty bez ramínek, na krk bych zvolila nějaký zajímavý šperk ![]()