Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj
ráda se k tobě přidám
jdu na ples a vůbec, ale vůbec nevím co na sebe a hlavně co za účes
mám teda dlouhý vlasy, ale jsem antitalent na dělání účesů
Tak doufám, že někdo kdo v letošní 2014/2015 plesový sezóně byl na plese napíše a nebo třeba přidá fotku pro inspiraci ![]()
Jsem taky pro, kdyby měl někdo doma odzkoušené šaty např. z Bonprixu pro plnější tvary
byla bych ráda ![]()
@Maggie12 Jo, taky mám dlouhé vlasy a jsem kadeřnický antitalent
Dívala jsem se na různé stránky s šaty, převážně koktejlky, malé černé a všude samé krajky, sem tam i koženka.. Nevím, jestli to nevypadá spíš lacině, jestli v tom dospělá žena nebude vypadat směšně… Tak doufám, že se najdou znalkyně módy a poradí ![]()
@Krakatice88 Přesně!!
všude jen krajka a kůže
taky mi přijde že to je pro tuhle sezonu to ONO ale můj styl to právě vůbec není
jsem i malá mám bez 158 cm takže potřebuju něco v čem nebudu ještě menší ![]()
@svituska Z Bonprixu má mamka asi troje šaty a je to docela risk tam nakupovat. Jedny jsou perfektní, ale ty dvoje další nic moc, jedny jsou delší, než udávali a z teplákového materiálu a ty poslední jsou něco obdobného..
@svituska Osobně už bych to neriskovala, mně od tam neseděly ani kalhoty a boty a kvalita materiálů a střihů je někdy bídná. Zas někdo si Bonprix pochvaluje, ale já jej nikomu nedoporučuju ![]()
Holky, já jsem vysoká štíhlá a beru si v sobotu na vesnický bál co pořádá obec tyhle šaty. Vlasy mám taky delší tak si udělám lokny žehličkou na vlasy.
@LenkaN26 Tak ty jsou moc hezké
Podobné by se mi taky líbily, ale přebývá mi do nich břicho ![]()
Ja mam tieto http://www.bonprix.cz/…y-188765944/?… aj s bolerkom a som max spokojna.
@svituska ja som s oblecenim z bon prixu spokojna. v poslednej dobe u nich vela nakupujem a uz zas mam nieco vyhliadnute, ale teraz nemozem kupovat.
Já se přidávám
Na ples jdu za pár dní a šaty jsem si koupila. Černou budu kombinvat se zlatou.Boty a náramek už mám tak už mě chybí jenom náušnice
http://www.orsay.com/…7692023c.jpg
Holky me by se spis hodil naky uces ale mám krátký vlasy
když je narovnam jsou mrme pod ramena
Zdravím, blíží se plesy, tak jsem si říkala, že bychom si tady mohly předávat tipy na šaty, boty a doplňky. Tipy pro štíhlé i plnoštíhlé, pokecat o tom, jaké střihy a materiály se teď nosí a co určitě nenosit.. Kde se dají za rozumné ceny nakoupit jak klasické plesové šaty, tak i malé černé na vesnické plesy. Kde kupujete doplňky, šperky a bižuterii.. prostě co vás napadne
Tento týden se chystám na nákupy a ráda si přečtu vaše tipy a postřehy a myslím, že to poslouží i jiným