Plesová sezóna 2015

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Krakatice88
12.1.15 13:20

Plesová sezóna 2015

Zdravím, blíží se plesy, tak jsem si říkala, že bychom si tady mohly předávat tipy na šaty, boty a doplňky. Tipy pro štíhlé i plnoštíhlé, pokecat o tom, jaké střihy a materiály se teď nosí a co určitě nenosit.. Kde se dají za rozumné ceny nakoupit jak klasické plesové šaty, tak i malé černé na vesnické plesy. Kde kupujete doplňky, šperky a bižuterii.. prostě co vás napadne :)

Tento týden se chystám na nákupy a ráda si přečtu vaše tipy a postřehy a myslím, že to poslouží i jiným :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1416
12.1.15 13:25

Ahoj :) ráda se k tobě přidám :) jdu na ples a vůbec, ale vůbec nevím co na sebe a hlavně co za účes :) mám teda dlouhý vlasy, ale jsem antitalent na dělání účesů :mrgreen: Tak doufám, že někdo kdo v letošní 2014/2015 plesový sezóně byl na plese napíše a nebo třeba přidá fotku pro inspiraci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
12.1.15 13:28

Jsem taky pro, kdyby měl někdo doma odzkoušené šaty např. z Bonprixu pro plnější tvary :-) byla bych ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
12.1.15 13:28

@Maggie12 Jo, taky mám dlouhé vlasy a jsem kadeřnický antitalent :mrgreen: Dívala jsem se na různé stránky s šaty, převážně koktejlky, malé černé a všude samé krajky, sem tam i koženka.. Nevím, jestli to nevypadá spíš lacině, jestli v tom dospělá žena nebude vypadat směšně… Tak doufám, že se najdou znalkyně módy a poradí :)

• Citovat
  • Upravit
1416
12.1.15 13:32

@Krakatice88 Přesně!! :mrgreen: všude jen krajka a kůže :mrgreen: taky mi přijde že to je pro tuhle sezonu to ONO ale můj styl to právě vůbec není :nevim: jsem i malá mám bez 158 cm takže potřebuju něco v čem nebudu ještě menší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
12.1.15 13:32

@svituska Z Bonprixu má mamka asi troje šaty a je to docela risk tam nakupovat. Jedny jsou perfektní, ale ty dvoje další nic moc, jedny jsou delší, než udávali a z teplákového materiálu a ty poslední jsou něco obdobného..

• Citovat
  • Upravit
1806
12.1.15 13:37

@Krakatice88 No právě, to je ono..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
12.1.15 13:38

@svituska Osobně už bych to neriskovala, mně od tam neseděly ani kalhoty a boty a kvalita materiálů a střihů je někdy bídná. Zas někdo si Bonprix pochvaluje, ale já jej nikomu nedoporučuju :)

• Citovat
  • Upravit
4497
12.1.15 13:55

Holky, já jsem vysoká štíhlá a beru si v sobotu na vesnický bál co pořádá obec tyhle šaty. Vlasy mám taky delší tak si udělám lokny žehličkou na vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
12.1.15 13:58

@LenkaN26 Tak ty jsou moc hezké :palec: Podobné by se mi taky líbily, ale přebývá mi do nich břicho :D

• Citovat
  • Upravit
1721
12.1.15 14:01

Ja mam tieto http://www.bonprix.cz/…y-188765944/?… aj s bolerkom a som max spokojna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
12.1.15 14:06

@svituska ja som s oblecenim z bon prixu spokojna. v poslednej dobe u nich vela nakupujem a uz zas mam nieco vyhliadnute, ale teraz nemozem kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.1.15 14:12

Já se přidávám :mrgreen: Na ples jdu za pár dní a šaty jsem si koupila. Černou budu kombinvat se zlatou.Boty a náramek už mám tak už mě chybí jenom náušnice :dance: http://www.orsay.com/…7692023c.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
12.1.15 14:28

Holky me by se spis hodil naky uces ale mám krátký vlasy :zed: když je narovnam jsou mrme pod ramena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
12.1.15 14:59

@Krakatice88 to mám naštěstí vcelku v poho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková