Plínky Dada - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Použíme Dada od narození, teď má malá rok. Spokojenost . A kupujeme zlaté nebo zelené, podle toho,
jaké zrovna mají, zlaté mají jiný design a navíc proužek s detekcí
moči.
Nevím, odkud jste, my jezdíme kupovat do Polska a tam jsou úplně za
hubičku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dada jsem pouzivala od narozeni az do 2.5 let. Kupovala jsem online ve
vetsim mnozstvi (lepsi cena, bez postovneho). Jen od dvou let jsem na noc davala
Kolorki - ty lepe zachytily jednorazovou velmi objemnou nocni prutrz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Používám dada skiro od narození. Ty zlaté jsou tskive měkčí a mají detekční proužek ale přijdou mi že jsou trochu cítit jakoby nějakou chemii.. Ake možná se mi to zdá… Zelené mi Přijdou tvrdší takové… Savost mi. Přijde lepší u těch zlatých… Sefi dobře a třeba ty zlaté panths natahovací jsou cenově super a sedí krásně i na štíhlejší mimčo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mam uz druhé dvouleté dítě a v zivote jsem nekoupila nic jineho nez
Dady… Zlaté nebo zelené, neni v tom skoro rozdíl, minimální, akorat
v designu. Zlate maji proužek. Jezdíme pro ně do Polska, mame to blízko.
Tam v akcich se da sehnat i za 2,–/jedna. Předražené pliny v Čechách
at si strci za klobouk
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Máme od narození. Zkoušela jsem kde co ale k Dáda se vždycky vracím. Kupuju mega pag. Vydrží, některé máj indikátor vlhkosti. Cena je dobrá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Taky jsem vyzkoušela hodně druhů, protože mi občas někdo nějake přinesl jako dárek, i ty slavné pampersky, ale dady jsou fakt bezkonkurenční. Taky kupuju na netu podle toho, na který druh je zrovna akce. Vyhovují mi jak zlaté, tak zelené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dámy,
mám na vás prosbu. Teď mám 3měsíčního prcka a používáme DM plenky vel.3…
a rádi bychom vyzkoušeli Dada plenky…ty DM mi přijde, že jsou docela cítit a i cenově jsou výhodnější. Slyšela jsem na ně chválu, že jsou srovnatelné nebo lepší než Pampers a neprotíkají.
Máte s nimi zkušenost? Moc diskuzí jsem nenašla a když, tak staré…jestli se náhodou za tu dobu nezměnila kvalita…Ještě se rozhoduji mezi Extra Care a Extra Soft…které z nich mi spíše doporučíte, nebo to vyjde nastejno?
V nejbližším okolí nemám maminu, která by s Dada byla spoko.
U prvního zelené Pampers, teďka u druhého Babylove nebo zelené Pampers.
Když si vychytáš akce, tak koupíš za krásný ceny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Když hledáš nové plenky jen hodím jako alternativu plenky z Alberta.
Kupuju je v akci za 169 vychází u velikosti 4ted aktuálně plenky za
3,1. Dadu jsme používaly u první dcery a byla super. U druhé jedeme
v Albertackych jsou mekoucke, srovnatelné a dadou a levnější
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@LucEm píše:
Když hledáš nové plenky jen hodím jako alternativu plenky z Alberta. Kupuju je v akci za 169 vychází u velikosti 4ted aktuálně plenky za 3,1. Dadu jsme používaly u první dcery a byla super. U druhé jedeme v Albertackych jsou mekoucke, srovnatelné a dadou a levnější
Taky kupuju Albert pliny. Oni jsou vyrobeny tady v Hradku stejne jako Dada pliny. A rozdil je jen v potisku na plinach.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
S Dada taky nic moc zkušenost, jakože nikdy mi neprotekly, ale malý měl vždy po nich opruzene bříško. Kupují jen pampers v akcich
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vyzkoušeli jsme na malýho snad všechny značky a nakonec DADA vyšli nejlépe. V poměru kvalita x cena 😊 zlaté mají indukční proužek a jiné obrázky, jinak jiný rozdíl upřímně nevidím 😁
Edit admin: odkaz smazán
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zdravím.
Dada plenky používáme teprve půl roku a zatím spokojenost. Jak píšou jiní, cena je přijatelná a kvalita taky super. Nemůžeme si stěžovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Uzkost v tehotenstvi - pozitivni zkusenosti prosim?
- Milenec -moje zkusenost
- Zvažuji kočku - zkušenosti
- Zkušenosti s Tisercinem 25mg
- Snubní prsten 9k zlato - zkušenosti?
- Area Fausta styk s prarodiči zkušenosti?
- EMAKO zkušenosti
- Soud Blansko rozvod zkušenost
Dámy,
mám na vás prosbu. Teď mám 3měsíčního prcka a používáme DM plenky vel.3…
a rádi bychom vyzkoušeli Dada plenky…ty DM mi přijde, že jsou docela cítit a i cenově jsou výhodnější. Slyšela jsem na ně chválu, že jsou srovnatelné nebo lepší než Pampers a neprotíkají.
Máte s nimi zkušenost? Moc diskuzí jsem nenašla a když, tak staré…jestli se náhodou za tu dobu nezměnila kvalita…Ještě se rozhoduji mezi Extra Care a Extra Soft…které z nich mi spíše doporučíte, nebo to vyjde nastejno?