Plíseň na těle

28
18.5.13 17:56

Plísen na těle

Ahoj holky, mám na zádech a břichu plísen. Nevíte, co na to pomáhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
18.5.13 18:01

Doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
18.5.13 18:10

Jít k doktorovi třeba? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
18.5.13 18:11

Jak víš že to je plíseň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.5.13 18:28

Jinak plíseň má tendence se rozlézat, bojovala jsem s ní u kocoura, měl nakonec půlku hlavy holou, pak jsem to chytla já, pes… Jako fakt nemá smysl váhat, svědilo to fest a to jsem měla jen drobná ložiska nad okem a na ruce, mě zabrala mastička na předpis, nevím, zda v tom byly nějaké kortikoidy či jiné svinstvo, kocour skončil na prášcích zatěžujících játra, taky pak měl zhoršené jaterky, kdyby dostal prášky rovnou a nepiplali se u něj s mazáním a koupáním v sirné lázni, tak by to bylo myslím rychleji pryč a nešířilo by se to dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.13 18:42

Kup si micetal sprch.gel v lekarne už neni na předpis za par dnu maš pokoj ale umyvat se v nem musiš mesice

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.13 18:58

Měla jsem jí rozlezlou po celým těle, kožní doktorka nechápala, prý to ještě nezažila. Dostala jsem děsně smradlavou mast, smrdělo já, oblečení i celý byt. Byla jsem zrovna nezaměstnaná, tak jsem nemusela vycházet ven. Jinak dr. mi tehdy řekla, že spouštěč mohl být stres, protože já tehdy byla v permantentím stresu.

• Citovat
  • Upravit
15054
18.5.13 18:58

Canesten :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.13 19:00
Jinak začalo mi to taky na břiše, pak záda, postupně krk, obličej a nohy, během 2-3 dnů…
@Anonymní píše:
Měla jsem jí rozlezlou po celým těle, kožní doktorka nechápala, prý to ještě nezažila. Dostala jsem děsně smradlavou mast, smrdělo já, oblečení i celý byt. Byla jsem zrovna nezaměstnaná, tak jsem nemusela vycházet ven. Jinak dr. mi tehdy řekla, že spouštěč mohl být stres, protože já tehdy byla v permantentím stresu.
  • Citovat
  • Upravit
28
18.5.13 19:01
@Anonymní píše:
Kup si micetal sprch.gel v lekarne už neni na předpis za par dnu maš pokoj ale umyvat se v nem musiš mesice

A to se prodává normálně v lékárně nebo i v obchodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
18.5.13 19:05
@Anonymní píše:
Jinak začalo mi to taky na břiše, pak záda, postupně krk, obličej a nohy, během 2-3 dnů…

A ten micetal ti pomohl? Za jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
18.5.13 19:14

Já používám Canesten a pomáhá - jen je potřeba tím mazat i několik dní potom, co ta všc na těle zmizí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
18.5.13 21:29

@Aiokin mne pomahal Myfungar, za 3 dny to bylo pryc, ale to jsem mela jen na par flicku na hrudi…ted mam po thotenstvi cele zada i krk, doktorka mi predepsala Micetal ve spreji, ale strasne me stipe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
19.5.13 08:05

Já mám také moc dobré zkušenosti s Myfungarem. Když se fleky objeví, stačí mi 2 x pomazat postižené místečko a je to pryč. Mám hlavně problémy na zádech, pod prsy (tedy tam, kde nosíme podprsenku). A mastička nesmdí a dobře se rozetře. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
19.5.13 10:12

Byla jsem s tím u kožní a dostala tablety Nizoral, perfektně zabraly a za chvíli bylo po problému. Měla jsem to během kojení prý díky oslabené imunitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí