Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, jsem v 38+4 a dostala jsem kvasinky
. Gynekolog mi dal čípky a večer zavadim. Jde mi o to, že teď nepoznám, zda ze mě jde vodnatý výtok, plodovka nebo cosi z čípku. Ráno ten vodnatý výtok není takový, abych pod sebou měla mokro na matraci, ale než dojdu na záchod mám mokré kalhotky. Což bych přisoudila tomu čípku, pak během dne (tak 2×) mám na kalhotkách mokro s obsahem lžíce tekutiny…. Je mozne, že plodovka muže odtéká po “lžících” nebo je to proste vodnatý výtok nebo zbytky čípku? Mate s tím prosím nějaká zkušenost? Jinak jsem bez kontrakci, posličku i tvrdnutí bricha.
Cipky. Já na kvasinky měla boraxove globule (vždy mi stačily max 4) a to byly potoky a furt mokro
Cipky…Kdyby sis nebyla jista, tak plodovka smrdi jak sperma.
Ale jinak bacha, plodovka prosakovat muze i po malych mnozstvich. Ja to tak mela a malem se to nepoznalo vcas. Takze neplasit, ty cipky fakt tecou, ale pokud by se ti neco nezdalo, pripadne se pridaly stahy nebo neco bylo „divneho,“ tak to je lepsi proverit.
@beruska9 píše:
Cipky…Kdyby sis nebyla jista, tak plodovka smrdi jak sperma.
Ale jinak bacha, plodovka prosakovat muze i po malych mnozstvich. Ja to tak mela a malem se to nepoznalo vcas. Takze neplasit, ty cipky fakt tecou, ale pokud by se ti neco nezdalo, pripadne se pridaly stahy nebo neco bylo „divneho,“ tak to je lepsi proverit.
Ok, děkuji ![]()