Plodová voda a kvasinky

308
6.4.23 06:53

Plodová voda a kvasinky

Ahoj holky, jsem v 38+4 a dostala jsem kvasinky :zed:. Gynekolog mi dal čípky a večer zavadim. Jde mi o to, že teď nepoznám, zda ze mě jde vodnatý výtok, plodovka nebo cosi z čípku. Ráno ten vodnatý výtok není takový, abych pod sebou měla mokro na matraci, ale než dojdu na záchod mám mokré kalhotky. Což bych přisoudila tomu čípku, pak během dne (tak 2×) mám na kalhotkách mokro s obsahem lžíce tekutiny…. Je mozne, že plodovka muže odtéká po “lžících” nebo je to proste vodnatý výtok nebo zbytky čípku? Mate s tím prosím nějaká zkušenost? Jinak jsem bez kontrakci, posličku i tvrdnutí bricha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5712
6.4.23 07:15

Na 99% jsou to ty čípky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
6.4.23 07:17

Cipky. Já na kvasinky měla boraxove globule (vždy mi stačily max 4) a to byly potoky a furt mokro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
6.4.23 07:24

@Lil Kitkatt @hospodki
Tak super, to jste mě uklidnily :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.4.23 08:10

@Janadzus jsou to čípky, hlavně klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
6.4.23 08:12

Cipky…Kdyby sis nebyla jista, tak plodovka smrdi jak sperma.
Ale jinak bacha, plodovka prosakovat muze i po malych mnozstvich. Ja to tak mela a malem se to nepoznalo vcas. Takze neplasit, ty cipky fakt tecou, ale pokud by se ti neco nezdalo, pripadne se pridaly stahy nebo neco bylo „divneho,“ tak to je lepsi proverit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
6.4.23 09:13
@beruska9 píše:
Cipky…Kdyby sis nebyla jista, tak plodovka smrdi jak sperma.
Ale jinak bacha, plodovka prosakovat muze i po malych mnozstvich. Ja to tak mela a malem se to nepoznalo vcas. Takze neplasit, ty cipky fakt tecou, ale pokud by se ti neco nezdalo, pripadne se pridaly stahy nebo neco bylo „divneho,“ tak to je lepsi proverit.

Ok, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky