Plovací rukávky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4155
22.5.18 18:10

Plovací rukávky

Ahoj, čtyřletá dcera začíná s plaváním v domácím bazénu. Potápí se, skáče do vody, snaží se plavat. Potřebovala bych ji koupit rukávky, aby se lépe udržela na hladině. Jenže tady u nás mají v obchodech spíš rukávy, je na nich váhové rozpětí od 65-80 kg a jsou ooobrovské. Ja potřebuju malé rukávky pro patnáctikilovou dceru, aby ji jen pomáhaly s pohybem na hladině, dodaly potřebnou jistotu a nepřekážely ji v pohybu. Máte něco vyzkoušené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2202
22.5.18 18:12

Nevím, kde jsi sháněla, ale u nás v hračkářství jsem kupovala normálně malé dětské rukávky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
22.5.18 18:13

Prostě menší na váhu 15-30kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
22.5.18 18:17

Sevylor plavací pás s RUKÁVKY. NEJLEPSI věc jakou jsem kdy objevila. Klasické rukávy jsou na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
22.5.18 18:18

Přes léto je mívají i v drogerii a v hypermarketech. Dcera má na plavání i pěnový pásek a kolečka na ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
22.5.18 18:22

Co zkusit plovací pás? Máme s ním super zkušenost, nadnáší jen lehce a nepřekáží????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.5.18 18:27
@Murka píše:
Ahoj, čtyřletá dcera začíná s plaváním v domácím bazénu. Potápí se, skáče do vody, snaží se plavat. Potřebovala bych ji koupit rukávky, aby se lépe udržela na hladině. Jenže tady u nás mají v obchodech spíš rukávy, je na nich váhové rozpětí od 65-80 kg a jsou ooobrovské. Ja potřebuju malé rukávky pro patnáctikilovou dceru, aby ji jen pomáhaly s pohybem na hladině, dodaly potřebnou jistotu a nepřekážely ji v pohybu. Máte něco vyzkoušené?

Máme pěnové kroužky. Syn má taky 15 kg a udrží ho dva nad hladinou. Ale chodili jsme plavat a tam si na ně zvykl. Nafukovací nemáme. Používám i pásek s pěnovými kousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
22.5.18 18:31

Tady fakt malé rukávky nemají, možná později, až se rozjede sezóna :think:
Zkusím se podívat po tom plovacím pásu a pěnových kroužcích, to je dobrý nápad. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
22.5.18 18:47

@Murka také máme ten pěnový pásek(ježek) v kombinaci s pěnovými rukávky. Při výběru pásku pozor, vybírá se také podle váhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
22.5.18 19:40

Ahoj
U nás je mají ve většině obchodech se sportem a v hračkářství celoročně :think:
Ale nám se více osvědčil pás z decatlonu, který má odepínací rukávky. Nebo mě pak napadá, ještě přímo v bazénech maji obchod s plaveckými potřebami, tam mají i pěnový pásy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.18 20:18

Nase mala rok a pul ma ten penovy plavaci pas a penove rukavky, jsem z toho nadsena. Z rukou ji to nesklouzava, hezky to nadnasi a neomezuje to v pohybu jak klasicke nafoukle rukavky. A navic si to v pohode nastavit podle velikosti. Mrkni na to, da se v pohode sehnat na internetu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
22.5.18 21:17

Já hlasuju pro klasické nafukovací rukávky a kruh, toho ježka jsem koupila loni, protože jsem na něj všude četla chválu, ale i s téměř plným počtem pěnových kousků (pár jsem jich musela odebrat, kluci jsou hubení) jdou oba ke dnu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí