Plovoucí podlaha - vytírání

4972
9.1.12 12:57

Plovoucí podlaha - vytírání

Prosím poraďte mi :-D

Ahoj holky,
potřebuju poradit jaký koště nebo jakej hadr si koupit na vytírání plovoucí podlahy aby vypadala hezky bez čmouhanců. Chci si koupit tohle máte to některá z vás a je to dobré nebo to raeji nekupovat????

http://www.eva.cz/…ltramat-box/.
Děkuji moc za odpovědi přeji krásný den
 Lenca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
960
9.1.12 13:02

jéé tak zrovna tento asi mám, vytírá se mi s ním dobre, rukama se vubec nemusíš dotknout vody a to se mi líbí. Jestli dělá šmouhy jsem nikdy moc nevšimla ale já to zas tak moc nezkoumam, ale asi nejsou, kdyz je nevidím :lol:

edit: ten odkaz je špatně vloženy, musela jsem tochu pohledat, jestli je to ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
9.1.12 13:10

Nevím jaký, odkaz neukázal… :-) Jinak já si koupila Leifheit, ale nechával mokré stopy a tím pádem i čmouhy, takže vytíráme plenou, čmouhy nejsou a podlaha je krásně čistá (máme lamino).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
9.1.12 13:14

Omlouvám se vkládám odkaz znovu snad to bue ok :-)
 http://www.eva.cz/…ltramat-box/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
9.1.12 13:18

Ahoj, tak podobný mám od Leifheitu a nic moc :(. Nejde pořádně vyždímat, takže jsem měla pořád šmouhy. Teď mám klasický mop s těmi širšími pruhy látky a úplně v pohodě a bez šmouh. Záleží taky, co používáš za přípravek. Já si jednou koupila pronto na podlahy s nějakým voskem a to dělalo šílený šmouhy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
9.1.12 13:19

Leni, tak já ho mám už 3tí rok a jsem spokojená. Dá se k tomu koupit i náhradní hadr na dlažbu, což jsem taky uvítala. Za mě doporučuji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
9.1.12 13:21

Je pravda, že čmouhy dělají hlavně některé prostředky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
9.1.12 13:23

Taky mám podobný a jsem spokojená. Spíše jsem měla problém s roztíraním vlasů všude po podlaze - podlaha světlá, vlasy tmavé :) . Vyřešila jsem to tím, že před vytíráním vždy podlahu vysaju a je všechno ok :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
9.1.12 13:25

Ty jo holky, ta Vileda vypadá dobře. Já mám právě problém, že ten Leifheit se nevyždíme a je moc mokrý! A taky z něj nejde moc vymáchat „špína“, takže pak vytírám vlastně pět špínou… Fakt jde vyždímat do vlhka?? Jinak s prontem taky nemám dobré zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
9.1.12 13:35

Děkuju moc za názory zkusím ho koupit a uvidíme, a nějaký ověřený přípravek??? Pronto teda kupovat nebudu i když jsem abych pravdu řekla na něj zálusk měla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
9.1.12 13:37

Já modrý Mr.Proper a vždy do toho dám ještě kapku jaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
9.1.12 14:03

Pouzivam pripravky HG, maji u nas v Globusu, hezky voni a vytiraji dobre..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný