Plzeň - dětské koutky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2560
8.3.11 23:51

Pěkné je to v Galerii Dvořák picnic-cafe :wink: Akorát tam bývá dost plno, hlavně odpoledne. Ale hernička moc pěkná, pro děti spousta vyžití a dobrá kávička + zákusky pro mamči :mrgreen: Mají tam i jídlo pro prcky - přesnídávky, ovoce…
Nemají klasické stránky jen na FB, tam jsou i nějaká fota :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
9.3.11 10:42

Ještě mě napadla Beruška u náměstí v Dřevěné ulici - mně se tam extra moc nelíbí, ale děti to tam milujou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.4.11 23:49

Take chodime do Dvoraka a az na tu obsluhu je to tam docela super, ale je tam casto narvano a nekdy je to slozitejsi - uhlidat tam mensi dite na tak velkem prostoru, kdyz je tam hafo deti. Jinak muzu doporucit cukrarnu u domu pohadek (v dome pohadek jsme jeste nebyli, ale tu cukrarnu navstevujem porad). Super obsluha, ve vsedni dny je tam klidek a maji velky vyber zakusku. Hraci koutek je tam sice mensi, ale myslim, ze sluzbu pro mensi dite urcite udela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenkarauchova
5.9.11 11:54

na facebooku maj stranky a i fotky

• Citovat
  • Upravit
321
15.1.16 18:08

dětské herny v Plzni

Ráda bych obnovila tuto diskusi.
Ráda bych se zeptala plzeňských maminek, kam chodí s dětmi v Plzni.
Mám kluky 2 a 3 roky. My chodíme do Tyjátru (www.tyjatr.eu), do Galerie Dvořák (picnik café), do Pizza doma a nebo Timeout (Olympie). V Olympii je ještě Lvíček, ale o ničem jiném už nevím. Není třeba něco i na Doubravce nebo prostě něco dalšího?
A jaká známe venkovní hřiště? My chodíme do Škodalandu (Litice), Borský park, Na Hvězdě (Bory) a hřiště u Lábkovy ulice (Skvrňany). Poraďte, kde v Plzni je ještě nějaké větší hezké hřiště. :think:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.1.16 22:53

Venkovní hřiště zmapované ještě nemáme (malé je 14 měsíců), ale líbila se mně dětská herna (cukrárna) na Doubravce - Jitřenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
13.1.24 22:43

Ahoj, prosím o doporučení na dětskou hernu. Věk 6 let a 2 roky. Děkuji :wink: PLZEŇ a okolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
25.4.24 11:47

Také nám je 9. Měsíců a jsme z Plzně. 🤔 Já pro změnu hledám nějaké cvičení protože je to malej drak a všechny skupinky v tomhle věku cvičí otáčení na bříšku a pérování kolinek a malá by už běhala skoro po svejch. Takže asi taky začneme navštěvovat tyhle kavárny. Dobrý tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí