Mateřské centrum v Ostravě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4742
12.3.10 12:16

Mateřské centrum v Ostravě

Ahoj maminky, chodíte s prckama do nějakého mateřského centra v Ostravě? Hledám na netu a nevím, kam bychom mohli chodit. Potřebujem dobrý přístup autem, a kde to vypadá hezky. Díky za návrhy a vaše zkušenosti. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2324
12.3.10 13:22

Ahojky,
já chodím do mateřského centra na těhu-cvičení, je to tam pěkné, je to v Porubě, zaparkovat se dá většínou blízko v ulici, budu tam chodit i pak s mimčem, posílám ti odkaz http://www.mc-krtecek.wz.cz/mc-krtecek.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
12.3.10 13:34

Díky, tak Krtečka jsem už sondovala, akorát jsem pořád nevěděla, kde to je, ale minulý týden jsem náhodou kupovala od jiné mamči odrážedlo, měly jsme sraz u Avíza, tak během čekání jsme si to tam prošli a objevili, kde je Krteček. Tak zkusíme a uvidíme, jak se nám tam bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
26.2.11 17:45

Ahoj, super centrum je v Klimkovicích Želvička, mají i internetové stránky, já tam chodím s prckem který má 7 měsíců a naprostá spokojenost. Byla jsem i v rodinném centru Rodinka v Ostravě ale musím říct že na Klimkovické nemělo, v Klimkovicích je pěkný prostor, xkrát levnější, spousta nádherných hraček, je to u Ostravy, parkovací místo přímo před a je to pro hodně věkových skupin, od kojenců až po školáky, taky tam jezdí bus 64 a nějaké dálkové, takže i tak se dá :-) my tam jezdíme z Ostravy Zábřehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelinaa
28.2.11 08:40
Trolíci píše:
xkrát levnější

Xkrát levnější? To je vtip? Nevím, jestli nejde o shodu názvů, ale v mateřském centru Rodinka v Ostravě - Nové Vsi jsou služby poskytovány zdarma s tím, že maminky mohou dobrovolně vložit do pokladničky 20 Kč (kromě kurzu angličtiny, který je ovšem za hubičku. Tak prosím nešiřte vědomě pomluvy.

• Citovat
  • Upravit
4244
1.3.11 16:33

Já myslela rodinné centrum Rodinka v Zábřehu možná to je už Hrabůvka, nejsem si jistá, jedna lekce s fyzioterapeutkou pro děti do jednoho roku stála 150kč, v té želvičce to je 40. Navíc v té Rodince strašně málo prostoru a hodně mamin. Ale někomu to asi vyhovuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetaI.
1.3.11 17:39

ano je to Zábřeh,máte pravdu

• Citovat
  • Upravit
52
30.3.11 09:01

ahoj,
nevite nahodou někdo jestli je nějaké mateřské centrum i v centru ostravy? bydlím tu teprve krátce a poruba, zábřeh apod. mi nic moc neříkají. děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
30.3.11 17:07

Slyšela jsem, že je nějaké centrum i u Futura, nevíte náhodou o tom někdo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
13.6.11 16:21

seliko RC Chaloupka http://www.rcchaloupka.cz/ já se tam chystám už pár týdnů a furt se tam nějak nemůžu dokopat :-)

• Citovat
  • Upravit
52
20.7.11 14:43

diky za tip a už jsi tam byla? podle toho co pišou na těch stránkách by to tam mohlo být dobré :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
2.8.11 08:57

nebyla :-) stále se tam nemůžu dokopat, protože ten program pro kojence mají v naprosto šílenou dobu a to v devět ráno :roll: to se probouzím :-) a malý dopoledne spí .. takže tam asi nedojdu .. ale u Futura je Marjánka .. mám to kousek pěšky .. ale byla jsem tam jednou a asi naposledy. Ta paní je mi strašně nesympatická :-/ strašně se na nás tvářila, že jsme si s kamarádkou nic nekoupily - má tam i cukrárnu .. a i když jsme tam byly s 3m dětma, musely jsme platit vstupné pro dítě do herny :roll:

já chci v srpnu do Krtečka v Porubě do klubu kojenců .. je to sice dál, ale zato lepší :palec:

ty jsi odkud? žebysme se mohly nějak spojit :-)

• Citovat
  • Upravit
4742
2.8.11 09:08

Jinak já objevila i MC v Klimkovicích, je to tam hezké, ale nemůžu porovnat s jinýma…
Jmenuje se Želvička
 http://www.zelvicka.info/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.8.11 12:04

hihi tak to jsme na tom podobně, mě se malá též probouzí kolem 8 - 8:30 a pak zase usina kolem 12 hod. :lol:
bydlím asi tak 4min.od centra když jedu trolejkou, pěšky 10-15min.
dívala jsem se na mapu té chaloupky a snad bych tam i trefila, maji tam každý den do šesti tak bych se tam do té doby mohla i domotat :-D
a do toho krtečka se dá jak nejlépe dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
3.8.11 20:32

seliko no pro mě je mc jako takové na nic, protože malý ještě nemá ani 4měsíce ;-) já chtěla spíš do toho klubu kojenců …
Do Krtečka jede přímo 8čka ;-) tedy ne přímo :-D ale je to kousek do zastávky .. je to vedle VŠB

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex