Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
aha no to je škoda, moji dceři bude už 15měs. což je momentálně velký rozdíl i co se toho cvičení a jiných aktivit v mc týče ![]()
no tak jsem byla v tom rc chaloupka, teda spis jsem byla jen obhlidnout kde to asi tak je a jak dlouho se tam jde, protoze pres prazdniny tam je otevreno snad jen v utery a me to vyslo zrovna na patek, kamarad mi rikal ze to je v poho ze tam budu z domu tak za 10-15min. no nevim jak na to prisel ale cesta mi trvala cca hodinu a to jsem se nijak neflakala
ale jinak to vypadalo ze by to tam mohlo byt fajn tak uvidim zkusim tam nekdy zajit az tam bude otevreno ![]()
nemáte někdo zkušenost s MC Klubko v Ostravě Zábřehu ve středisku volného času?
Chtěla bych chodit do materského centra prý je i někde v hrabuvce nevíte o nějakém?
Mateřské centrum SMÍŠEK v hrabove. chodíte nebo byla jste tam některá z vás někdy? ![]()
Ahoj maminky. Mam dotaz jestli nektera nechodite do mater. centra na dubine Smisek? Dneska budu volat pani kdy ma volno na zkusebni cviceni. Chystame se tam s kamaradkou, tak bych rada znala vase zkusenosti. Dekuji za odpovedi
@A.slunicko - taky jsem zvědavá.. Chci tam začít chodit s malou na jaře, až přejdou virózy, chřipky..Bohužel to s malou jinak nejde ![]()
@Králičice pokud se s pani domluvim na pristi tyden tak potom napisu co a jak. Budu volat az se mala vzbudi.
@Králičice tak v pondeli jdu do hrabove tak vam pak napisu jake to bylo. doufam ze to bude fajn a nezklame me to moc tesim.
@Králičice tak jsme tam dnedka byly a bylo fajn. Terka sice u rikanek s pohybem moc nevydrzela ale nakonec jsme to zvladli. I vytvarka byla super
malovali prstovyma barvama a Terezce se to moc libilo. Tak ze doporucuji ![]()