Mateřské centrum v Ostravě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
18.8.11 00:23

aha no to je škoda, moji dceři bude už 15měs. což je momentálně velký rozdíl i co se toho cvičení a jiných aktivit v mc týče :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
31.8.11 22:54

no tak jsem byla v tom rc chaloupka, teda spis jsem byla jen obhlidnout kde to asi tak je a jak dlouho se tam jde, protoze pres prazdniny tam je otevreno snad jen v utery a me to vyslo zrovna na patek, kamarad mi rikal ze to je v poho ze tam budu z domu tak za 10-15min. no nevim jak na to prisel ale cesta mi trvala cca hodinu a to jsem se nijak neflakala :-D ale jinak to vypadalo ze by to tam mohlo byt fajn tak uvidim zkusim tam nekdy zajit az tam bude otevreno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
12.9.11 14:34

nemáte někdo zkušenost s MC Klubko v Ostravě Zábřehu ve středisku volného času?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
justynkamalicka
1.2.13 15:25

Chtěla bych chodit do materského centra prý je i někde v hrabuvce nevíte o nějakém?

• Citovat
  • Upravit
justynkamalicka
1.2.13 15:53

Mateřské centrum SMÍŠEK v hrabove. chodíte nebo byla jste tam některá z vás někdy? :think:

• Citovat
  • Upravit
1378
9.1.14 16:03

Ahoj maminky. Mam dotaz jestli nektera nechodite do mater. centra na dubine Smisek? Dneska budu volat pani kdy ma volno na zkusebni cviceni. Chystame se tam s kamaradkou, tak bych rada znala vase zkusenosti. Dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17006
9.1.14 16:06

@A.slunicko - taky jsem zvědavá.. Chci tam začít chodit s malou na jaře, až přejdou virózy, chřipky..Bohužel to s malou jinak nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
9.1.14 16:11

@Králičice pokud se s pani domluvim na pristi tyden tak potom napisu co a jak. Budu volat az se mala vzbudi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
10.1.14 22:39

@Králičice tak v pondeli jdu do hrabove tak vam pak napisu jake to bylo. doufam ze to bude fajn a nezklame me to moc tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17006
11.1.14 03:35

@A.slunicko - v Hrabové jsem vyrostla :D Určitě dej vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
13.1.14 14:38

@Králičice tak jsme tam dnedka byly a bylo fajn. Terka sice u rikanek s pohybem moc nevydrzela ale nakonec jsme to zvladli. I vytvarka byla super ;-) malovali prstovyma barvama a Terezce se to moc libilo. Tak ze doporucuji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17006
13.1.14 14:41

@A.slunicko - už se těším na jaro :-) Moc děkuji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie