Plzeň - dětské koutky

4
22.5.10 23:16

Plzeň - dětské koutky

Ahoj holky, máte nějaké tipy na dětské koutky v Plzni? Je nám 9 měsíců, takže něco jako je v Kačabě nebo Plaze, kde si sedim na kávičce a vidim na prcka, co dělá. Díky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2616
23.5.10 00:07

Home café naproti Baťovi, hned vedle DM. Je to tam moc hezký a mají dětský koutek, pro maminky pohodlnou pohovku a nekuřácké prostředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
16.6.10 22:14

Ještě streetcafé na Klatovský, je to menší koutek - malá skluzavka, tabule na kreslení a hračky, ale nekuřácký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
20.8.10 21:17

Jak už bylo řečeno, tak Home Café ve Zbrojnické je fajn, je tam dost hraček, koberec na hraní :palec:

a dále je koutek v KIKA nábytku, je hned vedle restaurace, takže když si rodič sedne hned u vchodu do toho koutku, tak na dítko vidí, ale je to spíš už pro trošičku větší…

a jinak ještě docela dobré to je na Borských polích v bývalém Carrefouru, je tam asi tak naproti Datartu kavárna, která má sezení jakoby na prostředku té uličky, je tam koberec a skluzavka…

a víc mě tak nějak nenapadá, my raději ve dvou, když se dá, protože ta naše nezbednice by stejně pořád někam zdrhala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
4.3.11 23:17
TýnkaK píše:
Home café naproti Baťovi, hned vedle DM. Je to tam moc hezký a mají dětský koutek, pro maminky pohodlnou pohovku a nekuřácké prostředí.

To neznam. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
7.3.11 12:38

Čokoládovna na Borech (čokoláda VÝBORNÁ! ) - mají tam moc hezký koutek a v létě prý bude ohrazené pískoviště.
Je to nově otevřené (otevírali v půlce února) a je to na konečné 4ky na Borech (přímo nad Osvětlením - bývala tam jídelna). Je to kousek od HOBITu, chodíme tam když jdeme z plavání :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
7.3.11 12:40
veritas píše: Čokoládovna na Borech (čokoláda VÝBORNÁ! ) - mají tam moc hezký koutek a v létě prý bude ohrazené pískoviště.
Je to nově otevřené (otevírali v půlce února) a je to na konečné 4ky na Borech (přímo nad Osvětlením - bývala tam jídelna). Je to kousek od HOBITu, chodíme tam když jdeme z plavání :mavam:

Tak to neznam.My jsme taky chodili do Hobitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
7.3.11 12:47

Je tam moc milá obsluha a čokoláda fakt moc dobrá - taková ta hustá. Mají i dobré čaje (Dilmah) - kávu nepiju, tu jsem nezkoušela. Jen tam zatím nemají zákusky, mají jen čokoládové bonbony (obrovský výběr) a zmrzlinové poháry.
Prostředí se mi moc líbilo, vše nové, čisté :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
7.3.11 15:59
veritas píše:
Je tam moc milá obsluha a čokoláda fakt moc dobrá - taková ta hustá. Mají i dobré čaje (Dilmah) - kávu nepiju, tu jsem nezkoušela. Jen tam zatím nemají zákusky, mají jen čokoládové bonbony (obrovský výběr) a zmrzlinové poháry.
Prostředí se mi moc líbilo, vše nové, čisté :dance:

A kolik je tam místa?Když nás půjde víc s kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
7.3.11 19:33

Myslím, že pár kočárků se tam vejde - přišlo mi to docela prostorný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
7.3.11 20:57
veritas píše:
Myslím, že pár kočárků se tam vejde - přišlo mi to docela prostorný.

Tak já to navrhnu,nemáš foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
8.3.11 08:35

Bohužel nemám - ani jsem nenašla jejich internetové stránky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
8.3.11 09:41