PMS - nesnáším vše kolem sebe

Anonymní
31.5.23 20:25

PMS-nesnasim vse kolem sebe

Uvedomuji si to, ale stejne je mi to ho*no platny! Zrovna jsem v praci, kde jsem s kolegyni. Hrozne me vytaci, s tim jak porad na hlas vydechuje, jak si porad povida sama pro sebe a nebo kdyz zacne resit uplny kraviny. Snazim se nebyt protivna, proste nereaguji a stranim se jinde na pracovisti. Nesnasim vsechny kolem me! Ted sem sezrala margotku behem minuty. Sla jsem si uz i pro antikoncepci, protoze je to fakt narocny, hlavne psychicky. Ale uzivam ji teprve prvni mesic, tak cekam zda se neco zmeni. A to jsem si vsimla, ze mi vypadalo par vlasu, uz mi to dorusta. Nevim co se s sebou. Kdyz jsem doma tak jsem lina kamkoliv jit, nejradeji bych zalezla do postele a mela klid, ale to taky citim mensi zoufalstvi. Proste nevim co se s sebou. Jeste 2 dny a budu zase vysvobozena. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
215
31.5.23 21:48

Klid, já bývám tak protivná, že se.ru sama sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
31.5.23 21:51

Tak dneska mám to stejný :lol: taky mě to čeká za dva dny. Už aby bylo po. Nejraději bych si zalezla do postele a jen ležela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15970
31.5.23 21:56

Nó…, ještě tě v životě potká takových věcí, že na nějaký PMS budeš vzpomínat s úsměvem. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
31.5.23 22:00

Tak je vsechny zab, to je easy :lol: Taky to se mnou mava. Tak se holt kazdej, kdo me sejri, dozvi, ze me sejri :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
31.5.23 22:18

Ja lidi kolem sebe nesnasim i bez Pms :lol: A to je teprv pru.ser :mrgreen: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.5.23 22:33

Jakto ze jste tak nad veci? Ja se z toho hroutim

• Citovat
  • Upravit
85356
31.5.23 22:35

Presne vim, kdy dostanu MS, protoze den predem se mi chce jen brecet brecet a zase jen brecet a vsechno me se. e :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11199
31.5.23 22:36
@Anonymní píše:

Tak nějaké doplňky, čaje. Mně pomáhá, když si uvědomím a koho můžu, tak varuju. Klidně i kolegyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.23 23:00

@jita22 ja uz toho vyzkousela z bylinek a nic. Jo to ja taky rikam do predu, ze mam ted sve dny, ale stejne me to nehorazne stve, ze se tak chovam, ze se tak citim

• Citovat
  • Upravit
5241
1.6.23 01:15

Jsem nad veci, protoze vim, co se deje, a proste se nad to snazim povznest :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11199
1.6.23 05:40
@Anonymní píše:
@jita22 ja uz toho vyzkousela z bylinek a nic. Jo to ja taky rikam do predu, ze mam ted sve dny, ale stejne me to nehorazne stve, ze se tak chovam, ze se tak citim

A kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.23 05:56

@jita22 34. Vzdycky jsem mela blbej PMS ale posledni mesice je to katastrofa. Beru AD na uzkostnedepresivni poruchu a behem techto dni sem fakt na dne. Hodne mi pomahal Drmek ale to uz taky nestaci. Ostatni bylinky nic.

• Citovat
  • Upravit
806
1.6.23 06:00
@Anonymní píše:

V tomto případě si vždy dělám radost. Buď si koupím něco na sebe nebo zajdu sama do kavárny na dortík, sednu si ode všech daleko a je mi líp :mrgreen: Kdysi jsem za každý takový den chodila do Starbucks. Na zlepšení nálady. :mrgreen:
A pak samozřejmě pomůže postěžovat si někomu nebo si to psát do deníku, kdo a co mě zase namíchlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
1.6.23 10:45

No kdyz mam PMS, tak bych se sama se sebou nejradsi rozvedla :lol: Kdyz do toho je syn doma ze skolky a zlobi, tak jsem horsi nez knize pekel… chudaci deti :zed: Zlaty PMS pred porodama, to byly casy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí