Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak dneska mám to stejný
taky mě to čeká za dva dny. Už aby bylo po. Nejraději bych si zalezla do postele a jen ležela ![]()
Nó…, ještě tě v životě potká takových věcí, že na nějaký PMS budeš vzpomínat s úsměvem.
![]()
Tak je vsechny zab, to je easy
Taky to se mnou mava. Tak se holt kazdej, kdo me sejri, dozvi, ze me sejri ![]()
Ja lidi kolem sebe nesnasim i bez Pms
A to je teprv pru.ser
![]()
Presne vim, kdy dostanu MS, protoze den predem se mi chce jen brecet brecet a zase jen brecet a vsechno me se. e ![]()
@Anonymní píše:
Jakto ze jste tak nad veci? Ja se z toho hroutim
Tak nějaké doplňky, čaje. Mně pomáhá, když si uvědomím a koho můžu, tak varuju. Klidně i kolegyni.
@jita22 ja uz toho vyzkousela z bylinek a nic. Jo to ja taky rikam do predu, ze mam ted sve dny, ale stejne me to nehorazne stve, ze se tak chovam, ze se tak citim
Jsem nad veci, protoze vim, co se deje, a proste se nad to snazim povznest ![]()
@Anonymní píše:
@jita22 ja uz toho vyzkousela z bylinek a nic. Jo to ja taky rikam do predu, ze mam ted sve dny, ale stejne me to nehorazne stve, ze se tak chovam, ze se tak citim
A kolik ti je?
@jita22 34. Vzdycky jsem mela blbej PMS ale posledni mesice je to katastrofa. Beru AD na uzkostnedepresivni poruchu a behem techto dni sem fakt na dne. Hodne mi pomahal Drmek ale to uz taky nestaci. Ostatni bylinky nic.
@Anonymní píše:
Jakto ze jste tak nad veci? Ja se z toho hroutim
V tomto případě si vždy dělám radost. Buď si koupím něco na sebe nebo zajdu sama do kavárny na dortík, sednu si ode všech daleko a je mi líp
Kdysi jsem za každý takový den chodila do Starbucks. Na zlepšení nálady. ![]()
A pak samozřejmě pomůže postěžovat si někomu nebo si to psát do deníku, kdo a co mě zase namíchlo ![]()
No kdyz mam PMS, tak bych se sama se sebou nejradsi rozvedla
Kdyz do toho je syn doma ze skolky a zlobi, tak jsem horsi nez knize pekel… chudaci deti
Zlaty PMS pred porodama, to byly casy.
Uvedomuji si to, ale stejne je mi to ho*no platny! Zrovna jsem v praci, kde jsem s kolegyni. Hrozne me vytaci, s tim jak porad na hlas vydechuje, jak si porad povida sama pro sebe a nebo kdyz zacne resit uplny kraviny. Snazim se nebyt protivna, proste nereaguji a stranim se jinde na pracovisti. Nesnasim vsechny kolem me! Ted sem sezrala margotku behem minuty. Sla jsem si uz i pro antikoncepci, protoze je to fakt narocny, hlavne psychicky. Ale uzivam ji teprve prvni mesic, tak cekam zda se neco zmeni. A to jsem si vsimla, ze mi vypadalo par vlasu, uz mi to dorusta. Nevim co se s sebou. Kdyz jsem doma tak jsem lina kamkoliv jit, nejradeji bych zalezla do postele a mela klid, ale to taky citim mensi zoufalstvi. Proste nevim co se s sebou. Jeste 2 dny a budu zase vysvobozena.