Pnutí, tvrdnutí břicha v kuse?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10142
22.2.13 14:17

Pnutí / tvrdnutí břicha v kuse...?

Ahoj holky,
prosím o radu. V pondělí jsem měla mít termín porodu, malé se nějak nechce. Zátka mi odešla minulý týden a tento týden taky párkrát jsem ještě kousky našla, vč. dneška. Dnes mi je ale nějak divně, nevím, jestli je to OK. Od rána mě bolí břicho a záda dole jako před MS, je to takový pocit, napnutí břicha, jako byste měli prasknout, dost nepříjemný, ani horká vana nic nezměnila. Jen mi je divný, jestli je normální, že to napnutí břicha, břicho je prostě trochu tvrdší mám furt v kuse, není to nic, že by tvrdlo v nějakých intervalech, ale tento pocit mám od dnešního rána furt. Možná to není to klasický ztvrdnutí, já právě nevím :? pohyby cítím, i když malinko méně než normálně, ale hlavně ten pocit „prasknutí“ břicha mě nějak děsí :-O může to tak být, nebo tvrdnutí by mělo opravdu přicházet a odcházet v nějakých intervalech???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
415
22.2.13 14:27

@Petttruše Ahoj,jestli ti t nepřešlo ani po sprše, tak to vypadá, že se ti rozjíždí porod :lol: bolení břicha jako při MS-máš jaký intervaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
22.2.13 14:55

@flakon o žádný, furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
22.2.13 15:22

A pocit pálení na pipce, jako když pálí močák :? měla jsme ted 2× ATB na zánět močových cest, mám strach, aby se to zase nevrátilo, v pondělí jsme dobrala poslední ATB a kontrola OK. Nepálí to nějak při čůrání, al ekdyž třeba normálně sedím. Do toho bolest podbřiška jako u MS, ztuhlost břicha, al efurt a bolest zad dole. Pocit na prasknutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
22.2.13 15:27

@Petttruše Buď je to ten zánět, ale nevim jestli bys měla bolesti do zade nebo se ti rozjíždí porod, já měla bolesti jako při MS a šlo mi to do zad…břicho mi taky tvrdlo a malej se v klidu pohybovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
22.2.13 16:51

Mě tohle dělalo u dcery.BYla hodně dole a tlačila mě. Porod mi pak stejně vyvolávali. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2383
16.5.13 19:15

Ahojky
celej den od rána mám břicho jako by mi mělo prasknout, pocit křečí a pnutí. Poslíky mám už delší dobu ale tohle je jiný. Prostě fakt nepříjemný a skoro chodit z toho nemůžu. Asi je to normální ale sem z toho nervozní a sem sama doma s nevlastní dcerou (9let)a ta už se na mě chudina dívá jako bych měla rodit :). Je moc hodná ale já na ni před chvilkou vystartovala kvůli blbosti. Sem už na prášky celej den takový bolení a čekám jestli se z toho bolení něco klube, nebo jestli to tak bude každý den do porodu. Ani spánek nezabral a probudilo mě to. (jinak dneska jsem 37+4tt) Měla jste to některá? Možná píšu uplné blbosti ale tak mě břicho zatím nebolelo :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
16.5.13 19:26

@nicolle24 ahoj, já jsem prvorodička v 36tt těhu a vlastně tápu, co to poslíčci jsou :nevim:… břicho mám napnuté, jako by mi mělo prasknout také, někdy mám pocit, že místo močáku mám kus betonu a když jdu na WC, musím pomalu, jen šupat nohama a v předklonu. Je to čím dál větší záhul, tento týden jsem měla jeden den přesně takový, jako Ty, že jsem si beznadějně říkala, že 4týdny do porodu už to nedám, ale na druhý den se to dopo spravilo, ale odpo znovu to samé. Pokud Tě mimi kope, snad je vše OK, sama vím, že teď už pracujou také nervy, já jsem na večer vždy nervózní z celodenního píchání a bolení všude, pokud máš pocit, že to zvládneš přes noc, počkala bych do rána, jestli se Ti uleví, pokud ne, zajeďte do porodky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.5.13 19:45

@nicolle24 Ahoj, jsem 38tt a pocit, že mi praskne břicho mám asi týden, je to takové divné pnutí, když si na břicho sáhnu, tak jak kdybych si sahala na záda spálené sluníčkem, jinak několikrát denně MS bolesti, bolesti stydké spony a třísel, jinak potíže žádné, ale už bych nejraději rodila :lol: a měla prďolku u sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
16.5.13 19:48

Jak jsem psala do jiny diskuze, ja jsem mela presne tohle (pocit mocaku jako kusu betonu, blbe se mi chodilo, pocit jako kdybych mela bricho nacpany a melo prasknout, bolest v podbrisku jako pri ms). Zadny pravidelny bolesti, spis souvisly pocit. No, a byly to dost silny kontrakce, ktery mi zastavovali kapackama, protoze jsem teprve 34+neco a hrozil predcasny porod. Takze za me, je dost mozny, ze se ti pomalu rozjizdi porod, coz u tebe uz nevadi, dite bude donoseny, ale pocitala bych s tim, ze to prijde brzy a sehnala si hlidani a odvoz :nevim:. Hodne stesti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
16.5.13 19:51

@Zahradulinka ano, správná rada :palec: :palec:… dnes jsem potkala kámošku, co rodila před 2 měsíci, říkala, že šla na klasickou kontrolu do porodky v 38tt a měla jen klasické tvrdnutí bříška, jako každý den, necítila se nijak zvláštně, změřili jí tlak, měla 140/100 a domů už ji nepustili, zůstala tam ležet, takže mi taky doporučila, že pokud se nebudu cítit a nebudu vědět jestli jet do porodky, nebo zůstat doma, změřit tlak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
16.5.13 20:02

@AnnaF Jééé tak ti řeknu že bych byla ráda kdyby to byl porod, no ale nevěřím tomu. Ale uvidíme co se chystá. Ale hlavně že vy jste v pořádku a přeju ať se prcek ještě drží u maminky v bříšku

@marke-tka Tak je to asi normální, taky bych nejraději rodila, víkend by vyhovoval to bude přítel doma :mrgreen: ale věřím že si to malej naplánuje na nejmíň vhodnou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
16.5.13 20:06

@Radanka25 :think: :think: :think: Asi zkusím vanu. Třeba to přejde! No řeknu vám že teď ke konci jsou to stavy, že jestli poznám porod tak to bude snad zázrak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6385
16.5.13 20:12

@nicolle24 a máš nějáké intervali mezi bolestí nebo to je trvalá bolest??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
16.5.13 20:15

@Zahradulinka no právě že trvalá, kdyby byly intervaly tak začnu psát ale na kontrakce to právě nevypadá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí