Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobré poledne
,
Dnes jsem byla na ultrazvuku u své doktroky, a poprve jsem se zeptala na pohlaví. Pani doktroka rikala, že žadneho pindíka nevidi, ze miminko lezi dobre. Pak mi to teda i ukazovala ze to vypada na,, buchtu. ( Pry se neplete )
Jsem dnes 18+0 a byla by to moje vytouzena holcicka.
Myslite ze je jeste sance ze pindik,,naroste"?
ve stredu jdu na genetiku tak snad mi to potvrdi ![]()
Nenaroste, pohlavi se da poznat od 12tt. Spis zalezi na doktorovi jak to umi ![]()
@Thereska22 píše:
Dobré poledne,
Dnes jsem byla na ultrazvuku u své doktroky, a poprve jsem se zeptala na pohlaví. Pani doktroka rikala, že žadneho pindíka nevidi, ze miminko lezi dobre. Pak mi to teda i ukazovala ze to vypada na,, buchtu. ( Pry se neplete )
Jsem dnes 18+0 a byla by to moje vytouzena holcicka.
Myslite ze je jeste sance ze pindik,,naroste"?ve stredu jdu na genetiku tak snad mi to potvrdi
Myslím, že už by něco narostlýho bylo určitě vidět
Mně řekli v 19+1 holka, to byla natočená vcelku dobře, pak na genetice na dr vystrkovala místo hlavy zadek, tak tam mi to řekl s absolutní jeho jistotou a pak ještě jednou u toho samýho Dr na pokusu o 3D, jednou doktorka při pokusu o video a jednou zastupitelka mýho gyndr., když jsem se jí ptala a teď naposled i můj gyndr. Samozřejmě pořád se mohli splíst a bude to nakonec kluk. V jeho vlastním zájmu doufám, že ne…
![]()
@Thereska22 myslím,že už by to měl narostlé jejej, že by to šlo vidět, mě v 17tt řekla kluka ve 35tt mi ho potvrdili, tak ho i očekávám ![]()
Mě taky doktor tvrdil, že tam pindík není… haha a na 33. týdnu tam najednou byl i s varlátkama
![]()
@xk.kx Doufam v to ze by to uz jasne videla kdyz bylo mimi hezky roztazene ![]()
@mejdylko Nebo jako ne špatný přímo tak, jak to zní. Může být super, co se péče týče, ale že to nepoznal..Nám to řekl doktor ve 12. týdnu a pak jen potvrzovali..Ale záleží taky, jaký má ultrazvuk..
Nám se mimčo do toho velkého UZ v 20.týdnu pravidelně otáčelo zády k sondě z UZ
, takže nám pohlaví řekli až na tom velkém
..Říkal, že 100% holčička.. Včera jsme byly na vyšetření srdíčka (zase u jiného lékaře), tak jsem ho poprosila, ať to ještě potvrdí on a říkal, že není o čem pochybovat ![]()
@Thereska22 no naštěstí u nás ty nožky pěkně roztahoval a přímo se vychloubal co mezi nohama má, až se doktorka musela smát, protože se chtěla kouknout i na něco jiného a furt jen ukazoval svou chloubu
. Musíš věřit, že dr je šikovná a pozná to
.Ale neboj oni ti to během těhu buď ještě několikrát potvrděj a nebo vyvrátěj, stejně 100% to bude až po porodu
![]()