Potřetí těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9793
12.6.17 20:44

@Zdeňka86 Pokud jsi otěhotněla až v době, kdy jsi byla nezaměstnaná, tak na peněžitou pomoc v mateřství nebudeš mít nárok. A rodičák můžeš mít napsaný na sebe, ale doložíš vyměřovací základ otce dítěte, pokud ten splňuje podmínku účasti na nemocenském pojištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.17 21:14
@pajisek90 píše:
@Burj Chalifa To, že je na pracáku ještě neznamená, že nebude mít co dát dětem do pusy… :roll:Zakladatelko gratuluji k těhotenství. Taky jsem na začátku mela strach z porodu, teď už se ho nemůžu dočkat.

Presne. Jsou situace, kdy by si uzivatelky, ktere temer na vsechno reaguji cynicky, pohrdave a agresivne, mohly tyto poznamky pro jednou odpustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
12.6.17 21:30

@Lendeš aha, díky za info… i tak to stejně budu muset vše oběhat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
12.6.17 21:35

@Zdeňka86 moc tě gratuluji, i já prožívala šok, ale teď už si to nesmírně užívám po porodu a nejlepší na tom všem je, že teď si rozárku nejvíc užívám. už vím přesně co dělat líp a tak :mrgreen: :mrgreen: i já byla na pracáku, skončil mi rodičák a pak sem byla chvilinku v práci a malá si nás vybrala :mrgreen: na chlapa sem nechala napsat rodičák a pak sem si mohla vybrat na kolik chci, a paní na socialce mi sama řekla ať skusím i přídavky na děti :palec: tak ještě jednou moc gratuluji a hodně štěstí já v so oslavím 30 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
12.6.17 22:48

@Fiducia @Zdeňka86 Tak se nechci vytahovat jo. Ale jsem mladší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
13.6.17 08:26

@Zlobísek:)) tak mně přijde, že čím jsem starší tím si to víc užívám…dceru jsem si neužila vůbec a u syna je to úplně jiné, lepší, tak už se těším na to naše další mimi - jsem zvědavá co to bude :D jsem ráda že mám dobré info a jde to na muže napsat…jelikož na 4 roky to nechci… jinak předem vše nej a krásnou oslavu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
13.6.17 08:28

@Netopirek moc se neraduj za chvilku nás doženeš :mrgreen: :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
13.6.17 09:18

@Zdeňka86 Za rok budu konečně dospělá :mrgreen:
Moje dcera přišla s tím, že dospělí jsou od 30, do té doby jsou to děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
13.6.17 10:33
@Netopirek píše:
@Fiducia @Zdeňka86 Tak se nechci vytahovat jo. Ale jsem mladší :mrgreen:

to přejde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
13.6.17 11:39

@Netopirek aha tak to je dobrý ale je fakt, že jsem tu 3O dost rozdýchavala :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí