Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zdeňka86 Pokud jsi otěhotněla až v době, kdy jsi byla nezaměstnaná, tak na peněžitou pomoc v mateřství nebudeš mít nárok. A rodičák můžeš mít napsaný na sebe, ale doložíš vyměřovací základ otce dítěte, pokud ten splňuje podmínku účasti na nemocenském pojištění.
@pajisek90 píše:
@Burj Chalifa To, že je na pracáku ještě neznamená, že nebude mít co dát dětem do pusy…Zakladatelko gratuluji k těhotenství. Taky jsem na začátku mela strach z porodu, teď už se ho nemůžu dočkat.
Presne. Jsou situace, kdy by si uzivatelky, ktere temer na vsechno reaguji cynicky, pohrdave a agresivne, mohly tyto poznamky pro jednou odpustit.
@Lendeš aha, díky za info… i tak to stejně budu muset vše oběhat ![]()
@Zdeňka86 moc tě gratuluji, i já prožívala šok, ale teď už si to nesmírně užívám po porodu a nejlepší na tom všem je, že teď si rozárku nejvíc užívám. už vím přesně co dělat líp a tak
i já byla na pracáku, skončil mi rodičák a pak sem byla chvilinku v práci a malá si nás vybrala
na chlapa sem nechala napsat rodičák a pak sem si mohla vybrat na kolik chci, a paní na socialce mi sama řekla ať skusím i přídavky na děti
tak ještě jednou moc gratuluji a hodně štěstí já v so oslavím 30 ![]()
@Zlobísek:)) tak mně přijde, že čím jsem starší tím si to víc užívám…dceru jsem si neužila vůbec a u syna je to úplně jiné, lepší, tak už se těším na to naše další mimi - jsem zvědavá co to bude
jsem ráda že mám dobré info a jde to na muže napsat…jelikož na 4 roky to nechci… jinak předem vše nej a krásnou oslavu ![]()
@Zdeňka86 Za rok budu konečně dospělá ![]()
Moje dcera přišla s tím, že dospělí jsou od 30, do té doby jsou to děti ![]()
@Netopirek píše:
@Fiducia @Zdeňka86 Tak se nechci vytahovat jo. Ale jsem mladší
to přejde
![]()
@Netopirek aha tak to je dobrý ale je fakt, že jsem tu 3O dost rozdýchavala
![]()